Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.04.2024 16:00

17.kolo, Pardubický | Pardubice | Okresní přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Újezd srovnal účty s Rovní


Branky


11

TJ Sokol Újezd zvítězil v 17.kole Okresního přeboru Pardubice na hřišti v Rovni 1:3 a splatil tak nevyřízené účty se svým soupeřem, který na podzim dokázal odvézt tři body z horké újezdecké půdy. Obě mužstva si tak letos vzájemně vyloupila své svatostánky. Sobotní výhru hostů zajistily góly Molnára, Ovečky a Vohralíka.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Pohodový dvougólový náskok hostů

První poločas byl plně v režii ambiciózních hostů, na kterých nebyl znát minulý bolestný nezdar s holickým béčkem. Pomohl jim rychlý gól, už v 6.minutě po standardní situaci odrazila míč obrana Rovně na velké vápno. Tam ovšem již číhal Marek Molnár, který technicky k tyči s lehkým přispěním teče uklidil na 0:1.

Hosté při svých útocích spoléhali hodně na křídelní náběhy, zde se uplatňovali zejména Jiří Bendig a Ovečka. 

Ve 14.minutě udeřil Újezd podruhé. Opět standardní situace, poté hlavička Vohralíka, kterou brankář Baláš vyrazil pouze před sebe. Pro Kevina Ovečku už nebylo problémem doklepnout míč do sítě a připsat si tak po přestupu do svého nového klubu premiérovou trefu - 0:2.

Ve zbytku první půle už stojí za zmínku pouze úniky kanonýra hostů Homby, tomu však v sobotu nebylo souzeno posunout počet svých gólů z čísla 15.

 

Homba si další góly schoval na příště

Když v 61.minutě zvýšil prudkou ranou pod břevno Vohralík na 0:3, zdálo se být o osudu zápasu rozhodnuto. Hostující fotbalisti byli namlsání jasným vedením a trochu povolili v koncentraci a důrazu. Roveň vycítila svou šanci na korekci stavu a ta se jí také povedla, když jeden z rychlých náběhů za obranu zužitkoval Pekárek - 1:3.

Snížení stavu bylo pomyslným budíčkem pro fotbalisty v červených dresech, ti opět přidali na tempu hry a vytvořili si několik šancí, které doslova volaly po zvýšení skóre.

Smolařem byl zejména Homba, který dvakrát ztroskotal na Balášovi a když svůj samostatný únik neproměnil ani Norek, skončil souboj výsledkem 1:3. 

Újezd tak vrátil domácí Rovni porážku z podzimu a při zaváhání Holic se bodově přiblížil ke třetímu místu v průběžné tabulce.

 

Trenér TJ Sokol Roveň Ladislav Skalický zhodnotil vystoupení svých svěřenců následovně:

V 1. poločase jsme hráli špatně. Nestihali jsme ve všech činnostech. Újezd se ani moc nenadřel, aby vedl 2:0. V 2. poločase jsme hru zlepšili i díky trojitému střídání a změnou rozestavení. Bohužel jsme zase hloupě inkasovali. Oceňuji to, že jsme to jako minulý týden nezabili, po hezké kombinaci Mikuláše a Pekárka snížili. Poté jsme si vytvořili tlak, ale už nebyla síla ani čas na vyrovnání. Přísnější měřítko snesou oba stopeři v čele s kapitánem Tomášem Krpatou, který celý zápas bojuje a jde příkladem. Příslib do budoucna je i mladý Adam Mikuláš, který v domácí premiéře obstál velmi dobře.



Ohlasy k zápasu



Sokol Újezd
Martin Vohralík, kapitán: Zasloužené vítězství našeho mužstva, které se nenechalo rozhodit situací z 52.minuty, kdy Homba unikl domácím obráncům a došlo zřejmě k faulu. Pomezní mával faul, ale penalta byla nakonec odvolána a hrálo se s údivem hostů dál."



Sestavy


TJ Sokol Roveň
J. Baláš [-] - L. Mile [-] (69. J. Major [-] ) , . Novák [-] (40. J. Němec [-] ) , L. Johanides [-] (79. J. Roček [-] ) , J. Dušek [-] (46. J. Kučera [-] ) , L. Mládek [-] , M. Pekárek [-] , A. Mikuláš [-] , L. Petružálek [-] , P. Michalco [-] , T. Krpata [-]

Sokol Újezd
M. Bílý [-] - J. Homba [-] , K. Ovečka [-] , M. Vohralík [-] , F. Gočaltovský [-] , M. Urbanec [-] , J. Bendig [-] (66. T. Linha [-] ) , M. Molnár [-] , M. Zounar [-] , V. Chlumecký [-] , R. Mrhal [-] (87. M. Norek [-] )

ŽK: 22. L. Johanides , 29. J. Dušek , 65. J. Kučera - 19. F. Gočaltovský .
Počet diváků: 89. Rozhodčí: HENDRYCH Ondřej - PEMČÁK Róbert, OREM David.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Filip Hlaváček

Expert: Adam Gering
Tip experta: výhra hostů

Zatímco se silnými soupeři Újezd moc neboduje, týmy z dolní poloviny tabulky poráží s přehledem. Bude tomu i v sobotu.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích