2:2
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.04.2024 16:00

17.kolo, Pardubický | Pardubice | Okresní přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Lukáš Hanzl alespoň na chvíli Schickem


Branky


11

Gól Lukáše Hanzla, kterým otevřel skóre utkání SK Křičeň versus SK Pardubičky "B", byl mimořádný, úchvatný a nesl rukopis Patrika Schicka. Podobně jako český reprezentant na EURO 2021 se Skotskem se i Lukáš ve 29.minutě na půlce hřiště opřel do balónu a ten k údivu všech zapadl přesně pod břevno! Zaskočený lídr soutěže si stihl z Křičeně odvézt pouze bod po remíze 2:2.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Pardubičky se nestačily divit

Krásné počasí, vizuálně moc dobře vypadající pažit, snad jen místy trochu nerovný podklad - to byly kulisy nedělní souboje vedoucího týmu Okresního přeboru Pardubic Pardubiček v Křičeni. Rozdíl v postavení v tabulce velel hostům tlačit na pilu a skutečně to byli oni, kdo prvních dvacet minut držel otěže aktivity ve svých rukou. V největší příležitosti ovšem selhal Pečinka.

A pak už přišlo zmiňované "zpátky do historie". Psal se 14.červen 2021, zápas EURO mezi Českou republikou a Skotskem, kdy z půlky hřiště nádherně Patrik Schick potrestal vyběhnuvšího skotského brankáře. A Schickem se alespoň na chvíli stal 7.dubna 2024 i obránce SK Křičeň Lukáš Hanzl. Vytrestaným gólmanem byl nešťastník Číža - 1:0.

Brankáře Pardubiček tento moment zřejmě poznamenal, ve 40.minutě totiž předvedl další špatnou chvilku. Vyběhnutí proti unikajícímu Biathovi neodhadl dobře a pro kanonýra domácích to už byla snadná práce vstřelit svůj 9.letošní gól - 2:0.

S takovým poločasovým stavem nepočítal snad ani ten největší optimista.

Drtivý tlak Pardubiček stačil jen na bod

O přestávce v kabině zřejmě trenérský tandem Pardubiček vyčistil svým svěřencům dokonale těžkou hlavu. Ti si celý druhý poločas vytvořil místy až drtivý tlak, při kterém domácí hráče doslova uzamkli na jejich hrací polovině.

Křičeň však bránila svůj náskok velmi obětavě a hrdinsky, hostům nakonec musela pomoct chyba. Slabší moment si totiž vybral i brankář Štěpánek, který trochu zazmatkoval při nepříliš vydařené malé domů a při pokusu odpálit míč nastřelil pozadí Lukáše Svobody. Od něj se balón odrazil do brány domácích a bylo to 2:1.

V 70.minutě pak po pěkné kombinaci nekompromisně srovnal stav na 2:2 kapitán rezervního týmu Krejčí a na Křičeň čekalo pekelných dvacet minut boje.

S velkou dávkou štěstěny to domácí borci zvládli a výsledkem tak byla překvapivá remíza, která znamenala střídání na čele okresní tabulky.

Trenér hostů Stanislav Procházka nebyl spokojen:

"Matné výkony, nervozita, nekoncentrace a nepřesná hra nás sráží a zatím jsme na jaře v nepohodě. Snad již další zápas nás nakopne k lepšímu výsledku i hře."



Ohlasy k zápasu


SK Křičeň
Antonín Branský, hráč: "Po poločase už jsme jen urputně bránili s posledním torzem 11 lidí, vzhledem k průběhu a rozdílným poločasům je remíza zasloužená."

SK Pardubičky B
Ondřej Pečinka, záložník: "Věřím, že nám druhý poločas ukázal, jaké to je si věřit a dominovat. Musíme zapracovat na produktivitě a psychice. Remízu vnímám jako prohru...a prohry většinou týmu dají nejvíce. Budiž nám laxní vstup do jarní části dostatečným budíčkem. Za týden předvedeme úplně jiné Pardubičky. Jsem si jist."



Sestavy


SK Křičeň
P. Štěpánek [-] - D. Biath [-] , V. Branský [-] , T. Havlíček [-] , M. Rež [-] , J. Vanžura [-] , A. Branský [-] , P. Malý [-] , V. Beneš [-] , D. Jánský [-] , L. Hanzl [-] (65. F. Abbrent [-] )

SK Pardubičky B
D. Martan [-] (60. B. Hlavinka [-] ) , L. Svoboda [-] (92. J. Kolář [-] ) , J. Oberreiter [-] , J. Koleček [-] , M. Svoboda [-] (46. J. Kříž [-] ) , A. Číža [-] , O. Podsztavek [-] , F. Krejčí [-] , J. Robovský [-] (46. J. Čunderle [-] ) , A. Troják [-] (87. M. Studýnka [-] ) , O. Pečinka [-]

ŽK: 46. J. Vanžura , 59. M. Rež - 72. B. Hlavinka .
Počet diváků: 71. Rozhodčí: Rambousek Josef - KOBERA Matěj, SLAVÍK Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Filip Hlaváček

Expert: Adam Gering
Tip experta: výhra hostů

Jedeme si pro další tři body.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích