1:1
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.04.2024 16:00

17.kolo, Pardubický | Pardubice | Okresní přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

V Dražkovicích se body dělily


Branky


11

SK Dražkovice přerušily nelichotivou bilanci pěti porážek v řadě a v domácím prostředí si v duelu se Sokolem Rohoznice připsaly alespoň bod za remízu 1:1. Zajímavé věci se děly pouze v prvním poločase, v tom druhém již hráče zmáhalo velké vedro. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vše podstatné v první půli

Pěkné, ale hodně teplé počasí přilákalo na stadion do Dražkovic šest desítek fandů, kteří byli zvědaví, zda nováček soutěže dokáže rozmnožit svou dosavadní chudou sbírku bodů. Možná i to bylo důvodem úvodní aktivity domácích fotbalistů, kteří využívali nejisté hry obrany svého soupeře. Vrcholem této snahy byla velká šance Jukla v 6.minutě, kterou skvěle zneškodnil gólman Magušin.

Postupem času se hra začala vyrovnávat a zčistajasna Rohoznice udeřila! V 19.minutě se za velkým vápnem zmocnil míče stoper Šmaha a šikovnou technickou střelou překonal Daniela Šmardu, který si sice na míč sáhl, ale vytěsnit jej mimo tři tyče nedokázal - 0:1.

Vstřelený gól hosty povzbudil a ve 26.minutě mohl Malinský sám před Šmardou náskok pojistit, tentokrát ovšem vyhrál dražkovický kouzelník.

Tak jako náhle bez varování udeřili hosté, povedl se stejný kousek i domácím. Ve 38.minutě zkusil od pravé postranní čáry odcentrovat Bílek, obrana hostů vůbec nereagovala a pro Šmída to byla lahůdka zblízka vyrovnat na 1:1.

Do šaten se tak šlo za nerozhodného stavu.

 

Už se pouze bojovalo

Ve druhém poločase už to bohužel pro diváka bylo pouze o bojovnosti, hra byla rozkouskovaná spoustou nepřesností a faulů. Na obranu fotbalistů nutno podotknout, že vedro jejich energii hodně rychle odčerpávalo.

Mírnou převahu měla Rohoznice, přeci jen hosté nechtěli ztratit body na půdě týmu, který uzavírá okresní tabulku. Museli by ovšem předvést nějakou přidanou hodnotu, což se nestalo.

Minuty plynuly a utkání spělo k remíze. Tep domácích příznivců se zvýšil v 69.minutě, kdy po hodně špatné malé domů byl u míče nejrychleji Školník. Nikdo z jeho spoluhráčů však nedokázal najít jeho přihrávku před prázdnou bránu.

Posledním pokusem zvrátit dělbu bodů byla v 89.minutě šance Fidlera. Ten si narazil se Skoupým, vtrhl zleva do vápna a Šmarda jeho střelu vytěsnil o centimetry vedle tyče. 

V Dražkovicích se tedy v neděli odpoledne body dělily a lze říci, že zaslouženě.



Ohlasy k zápasu


SK Dražkovice
Neznámý fanoušek Dražkovic a jeho vyjádření o barvě dresu gólmana Šmardy, který nastoupil v netradičním černém trikotu: "Konečně má dobrou barvu, ta růžová fakt nebyla ta pravá!"




Sestavy


SK Dražkovice
D. Šmarda [-] - T. Šmarda [-] (89. M. Řehounek [-] ) , T. Ťopek [-] , J. Jukl [-] , D. Stehno [-] , L. Němec [-] , J. Šmíd [-] (57. P. Chvojka [-] ) , L. Vladyka [-] , M. Bílek [-] , M. Voříšek [-] , M. Marek [-] (60. J. Mazánek [-] )

Sokol Rohoznice
P. Magušin [-] - R. Fidler [-] , A. Spěvák [-] , O. Metelka [-] (46. M. Mlynka [-] ) , P. Zezulák [-] , Š. Pipek [-] , V. Malinský [-] (65. V. Fidler [-] ) , F. Petránek [-] , J. Štěpánek [-] , P. Šmaha [-] , J. Skoupý [-]

ŽK: 60. P. Chvojka - 81. J. Skoupý .
Počet diváků: 64. Rozhodčí: Pavlas Jan - OLAJOS Viliam, HENDRYCH Ondřej.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Filip Hlaváček

Expert: Adam Gering
Tip experta: výhra hostů

Nad nováčkem soutěže se stahují temné mraky a nerozjasní se ani po jejich souboji s Rohoznicí.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích