Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.04.2024 14:00

19.kolo, Pardubický | Pardubice | Okresní přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hra krajské kočky s okresní myškou


Branky


10

Oproti poslednímu venkovnímu zápasu, kdy ve Starém Mateřově vstřelil 11 branek, tentokrát Titanic Srch ubral nohu z plynu a na hřišti Sokola Dříteč zvítězil "pouze" 2:8. Gólový apetit Sršňů nezná hranic, nejhladovějším byl opět Tomáš Rolinek, autor čtyř úspěšných střel. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Na obloze zataženo, na tabuli jasno

Na rozdíl od oblohy, která byla celý zápas v lepším případě zatažená, bylo na výsledkové tabuli jasno již po prvních 45 minutách. Sršni rozdělili svůj gólový příděl rovnoměrně do obou poločasů, a tak stav 0:4 znamenal v kabině domácích poločasovou pohřební náladu.

Dříteč dokázala se svým soupeřem držet krok jen do inkasovaného prvního gólu, kdy se ve 24.minutě prosadil mladík Orts - 0:1. Pak už souboj obou týmů připomínal hru krajské kočky s okresní myškou. Přesně tak se po zápase vyjádřilo několik hráčů - výkon hostů měl takřka krajské parametry. 

Obránce Michal Bednář řekl: 

"Po prvním gólu už byli hosté ve všem lepší, kombinačně nás přehráli a efektivně zakončovali. Tenhle mančaft má hrát minimálně 1.B třídu a ne okres!"

Postupně se pak prosadili ještě v rozmězí pouhých pěti minut dvakrát Rolinek a ještě jednou Orts a bylo prakticky vymalováno - 0:4.

 

Horynova paráda z půlky

I ve druhém poločase pokračovala dominance Srchu a zejména jeho produktivita. Zatímco domácí z mála šancí nedokázali překonat hostujícího gólmana Kalvacha, kterému pomohla i dvakrát branková konstrukce, Sršni přidávali jeden gól za druhým.

V 53.minutě zvýšil Doležal na 0:5 a o dalších pět minut později Horyna nádhernou dalekonosnou střelou z půlky přeloboval vyběhnuvšího Mrázka - 0:6.

Chuť připsat na pažbu další zářezy měl i nadále Tomáš Rolinek, který se prosadil v 71. a 83.minutě. V okresní tabulce střelců se tak propracoval s 15 brankami na druhou příčku za nedostižného Bukače.

Už za rozhodnutého stavu využila Dříteč poklesu koncentrace svého soupeře a brankami Skřivánka a Kušníra alespoň kosmeticky upravila výsledné skóre.

Titanic už je v celkové tabulce třetí s pětibodovou ztrátou na vedoucí duo Sezemice - Pardubičky, oba rivalové však mají nedělní zápas k dobru.



Ohlasy k zápasu


Sokol Dříteč
Jaroslav Vinkler, sekretář: "Kladem utkání je skutečnost, že se hrálo čistě a férově, nebyla tak udělena jediná žlutá karta, natož červená."




Sestavy


Sokol Dříteč
J. Mrázek [-] - P. Skřivánek [-] , R. Vrážel [-] , V. Divišek [-] , M. Bednář [-] , D. Horáček [-] (61. T. Turina [-] ) - F. Polzer [-] (86. P. Zezulka [-] ) , J. Pejcha [-] , L. Daněk [-] - Š. Kušnír [-] , D. Bureš [-]

Titanic Srch
V. Kalvach [-] - R. Beran [-] , M. Práchenský [-] - D. Orts [-] , J. Maivald [-] (57. . Kochan [-] ) , P. Kuchta [-] , R. Horyna [-] , M. Doležal [-] , H. Kopecký [-] (46. V. Nikl [-] ) - T. Rolinek [-] - F. Lukeš [-] (57. T. Urbanec [-] )

Počet diváků: 35. Rozhodčí: Rambousek Josef - URBANCOVÁ Agáta, HÁPOVÁ Kateřina.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Filip Hlaváček

Expert: Pavel Herbst
Tip experta: remíza

Oba týmy, a zejména nováček z Dříteče, jsou prakticky bez starostí o setrvání v soutěži, takže předvádějí velmi dobré výkony. Srch hraje bezstarostný fotbal s hodně góly, rozstřílel se Rolinek. Tipuji remízu.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů