Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

21.04.2024 16:30

19.kolo, Pardubický | Pardubice | Okresní přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Pardubičky čepovaly skoro desítku


Branky


26. B. Hlavinka (p.) , 29. J. Robovský , 33. O. Podsztavek , 40. A. Troják , 45. A. Troják , 49. A. Troják , 66. B. Hlavinka (p.) , 74. M. Studýnka , 82. J. Ficek
9

Po střeleckém trápení v posledních několika zápasech otevřely tentokrát SK Pardubičky "B" gólová stavidla dokořán a po výsledku 9:0 to odnesl AFK Ostřešany. Hattrickem se blýskl útočník Adam Troják, výborný výkon ale předvedla prakticka celá rezerva.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Penalta odstartovala brankové žně

O tom, že je něco špatně s defenzívou Ostřešan, bylo jasné už z předchozích dvou zápasů tohoto mužstva - pět gólů od Dříteče a minule dokonce osm od Sezemic. Ani hosté ale nepředpokládali, že to může být ještě horší.

Přitom až do prvního úspěchu domácích, kdy se ve 26.minutě z pokutového kopu prosadil Hlavinka, nic nenasvědčovalo blížící se pohromě. Hra byla vyrovnaná a obranná čtveřice hostů si zodpovědně plnila své defenzivní úkoly. 

První branka v síti Jákla ovšem rezervní tým Pardubiček natolik uklidnila, že do poločasové pauzy stihl přidat ještě další čtyři přesné trefy. Po Robovském a Podsztavkovi se blýskl zejména Troják, který si během devíti minut připsal hattrick, když třetí branku vstřelil krátce po pauze ve 49.minutě.

Úspěšný střelec Adam Troják popsal své branky takto:

"První gól padl po přesném centru zprava od Podsztavka, ten jsem umístil na dlouhou nohu k levé tyči. U druhého jsem nekompromisně pod břevno uklidil centr Čunderleho. U třetího jsem šťastně prodloužil balón, který nepochopitelně zapadl do brány."

Do kabin se šlo za prakticky rozhodnutého stavu 5:0.

 

Ani náhradníci svého soupeře nešetřili

Jasný náskok povolil domácím trenérům prostřídat sestavu, ani náhradníci ovšem svého nalomeného soka nešetřili. Domácím se po celý zápas dařil rychlý přechod do útočné fáze a když se k tomu ještě přidaly přesné finálky, byl na světě debakl.

Do střelecké listiny se postupně zapsali kromě již zmíněného Trojáka i Hlavinka, Studýnka a Ficek.

Ani vítězství 9:0 však domácímu béčku nevylepšilo skóre natolik, aby se při shodném bodovém zisku dostalo na první místo tabulky před Sezemice. Nikdo se ale nezlobil, důležité bylo dostat tým konečně do té správné pohody před důležitými dalšími souboji. 

Jak se to povedlo a zda to Pardubičkám vydrží, to napoví příští víkend duel s rozjetým Titanicem Srch. Naopak na Ostřešany čeká psychicky náročný zápas s posledním týmem tabulky z Dražkovic.



Ohlasy k zápasu


SK Pardubičky B
Matyáš Svoboda, obránce: "Konečně jsme si zápas užili. Pomohly rychlé góly v prvním poločase, ty nás uklidnily, což nám v minulých utkáních strašně chybělo. Herní pohodu jsme pak 100% zúročili. Jen mě mrzí, že to odnesly právě Ostřešany, kde je hodně kluků, kteří dříve v Pardubičkách hráli."




Sestavy


SK Pardubičky B
O. Scháněl [-] - B. Hlavinka [-] , A. Troják [-] (56. A. Němeček [-] ) , J. Robovský [-] (56. M. Studýnka [-] ) , J. Čunderle [-] (46. J. Ficek [-] ) , M. Bobek [-] (46. P. Halbich [-] ) , O. Podsztavek [-] , D. Martan [-] , O. Pečinka [-] , M. Svoboda [-] (56. V. Štolovský [-] ) , J. Koleček [-]

AFK Ostřešany
R. Jákl [-] - P. Němec [-] , V. Křivka [-] , O. Hátle [-] , F. Caha [-] , L. Drbohlav [-] , T. Maivald [-] , F. Krigovský [-] , O. Dufek [-] , M. Filípek [-] (65. M. Moravec [-] ) , Z. Brus [-]

ŽK: 47. V. Křivka .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: NOVÁČEK Roman - OLAJOS Viliam, SYRŮČEK Oldřich.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Filip Hlaváček

Expert: Pavel Herbst
Tip experta: výhra domácích

Jasná jednička. Pardubičky po ztrátě v Křičeni už si něco podobného nemohou dovolit.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů