Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

21.04.2024 16:30

19.kolo, Pardubický | Pardubice | Okresní přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Mikulovice v Holicích nepřekvapily


Branky


10

V duelu holické rezervy s týmem SK-1.FC Mikulovice se překvapení nekonalo a domácí favorit zvítězil 3:1, když o svém úspěchu rozhodl během tří minut druhého poločasu. Premiérový gól si v dresu hostů připsal dorostenec Michal Spálenský.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Skóre otevřel tradičně Krpata

Počasí v neděli fotbalu příliš nepřálo, ostrý ledový vítr trápil po celých 90 minut nejen hráče, ale i 35 odvážných fanoušků. Do Holic jedou soupeři předvést většinou precizní defenzívu, nic jiného se nedalo čekat ani od SK Mikulovice. Hostující sestava navíc trpěla značnou absencí opor, k dlouhodobě zraněnému Křižovi přibyli i Jiří Vencl, Hyxa nebo Těšinský. A tak museli vypomoci mladí dorostenci, kteří měli ten den již v nohách svůj zápas v Mněticích.

První poločas přinesl obrázek o dobývání mikulovické pevnosti, územní převaha byla jednoznačně na straně Holic, ovšem okénka v soupeřově obraně se hledala mikroskopem. Hosté spoléhali na své obávané brejky.

Jednu mezírku nakonec v první půli holická rezerva našla, když po chybě skóroval v 35.minutě tradiční střelec Jaromír Krpata - 1:0. Byl to jeho 9.gól v sezóně.

Premiérový gól Spálenského nestačil

Mikulovickým svitla naděje na bodový zisk brzy po přestávce, v 53.minutě po souhře s Plesingerem vstřelil svůj první okresní gól dorostenec Spálenský - 1:1.

Vyrovnaný stav však na ukazateli nevydržel dlouho, rozhodnutí přišlo během tří minut mezi 55. a 58.minutou, kdy se Holickým povedlo vsítit dvě branky.

Nejprve se po nedorozumění brankáře se stoperem trefil Matyáš a poté se prosadil krásnou hlavičkou Tomáš Velinský - 3:1.

Z těchto dvou direktů už se hosté nevzpamatovali a favorit zápasu si již vítězství vcelku v klidu pohlídal. 



Ohlasy k zápasu


SK Holice B
Zdeněk Nývlt, trenér SK Holice "B": "Většinu zápasu jsme odehráli na útočné polovině a soupeře k zakončení moc nepouštěli, ale naše mizerná koncovka dlouho k ničemu nevedla. Hostům jsme na začátku druhého poločasu darovali chybami vyrovnání, naštěstí nám brzy oplatili stejnou mincí."

SK-1.FC Mikulovice
Martin Karlík, hráč: "Z mého pohledu jsme s ohledem na situaci odehráli pěkný zápas a kdybychom nedělali zbytečné chyby v rozehrávce, mohli jsme klidně body dělit."



Sestavy


SK Holice B
O. Kroutil [-] - Š. Černý [-] (46. J. Matyáš [-] ) , J. Tláskal [-] , M. Strnad [-] (75. J. Dědič [-] ) , V. Klasovitý [-] (57. T. Kopřiva [-] ) , J. Krpata [-] (67. D. Kudrna [-] ) , T. Sochůrek [-] , R. Machatý [-] , J. Černý [-] , T. Velinský [-] , J. Velinský [-]

SK-1.FC Mikulovice
F. Červenka [-] - L. Křivka [-] , V. Novotný [-] , P. Štěpán [-] (84. L. Václavek [-] ) - P. Nováček [-] , R. Stefanov [-] , J. Dynter [-] (67. K. Fendrich [-] ) , T. Karlík ml. [-] - J. Plesinger [-] - A. Hattan [-] , M. Karlík [-] (43. M. Spálenský [-] )

ŽK: 57. J. Velinský - 39. V. Novotný , 82. K. Fendrich .
Počet diváků: 35. Rozhodčí: Petr Jan - KLAMTA Petr, VELEBA Ondřej.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Filip Hlaváček

Expert: Pavel Herbst
Tip experta: výhra domácích

Holice po nevýrazném startu jara zaberou naplno.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů