2:2
(0:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

21.04.2024 16:30

19.kolo, Pardubický | Pardubice | Okresní přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Poločasová soda kapitána Vanžury


Branky


9

Po domácích remízách s Ostřešany a béčkem Pardubiček půlili body fotbalisté SK Křičeň i s TJ Sokolem Újezd - a zase to skončilo 2:2. Tentokrát ale prospaný první poločas doháněli žlutomodří až v tom druhém, dvakrát se prosadil kanonýr Dan Biath.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Na hřišti bylo jediné mužstvo - Újezd

Zatímco v duelech s Ostřešany a Pardubičkami ovládla Křičeň vždy první dějství a vedla dvoubrankovým rozdílem, tentokrát byla situace odlišná. Fotbalisté Sokola Újezd (bez potrestaného Homby, ale s omilostněným Urbancem) chtěli za každou cenu odčinit nezdar s Mateřovem a vlétli do utkání jako uragán.

Na hřišti jasně dominovali, přehrávali domácí fotbalisty ve všech směrech a šlo tedy jen o to, jak velký brankový náskok si hosté vybudují. Nakonec skončily za zády gólmana Štěpánka dvě střely.

Už v 5.minutě hry se odkop od vlastní brány nepovedl Jánskému, ve vzniklé skrumáži se ve vápně nejlépe zorientoval Jiří Bendig - 0:1.

Stupňující se tlak pak zužitkoval ve 33.minutě Gočaltovský, který prošel přes čtyři bránící hráče a přesnou střelou z velkého vápna rozesmutnil domácí fandy podruhé - 0:2.

Řada příležítostí však zůstala nevyužita a to nakonec hosty dost mrzelo.

Vanžurova poločasová soda pomohla

O přestávce si v kabině domácích vzal slovo kapitán Vanžura a jeho soda musela být opravdu důrazná! Jak jinak si vysvětlit proměnu Křičeně v úplně jiné mužstvo. Zvýšil se důraz, rázem se vyhrávaly osobní souboje a misky vah se začaly naklánět na stranu domácích. Újezd najednou nevěděl, co dříve a zbytečných, nervózních ztrát míče bylo až příliš.

Svou nebývalou proměnu dokázala Křičeň vyjádřit i brankově a této taktovky se chopil její nejlepší kanonýr Biath. 

V 63.minutě po ose Vanžura - V.Branský z brejku snížil na 1:2 a o pouhé dvě minuty později doklepával do brány na 2:2. Byly to jeho branky s pořadovým číslem 10 a 11.

Pak se přece jen hra uklidnila a hrozby přicházely spíše po standardních situacích a střelách z větší vzdálenosti.

A protože v 90.minutě střílel Biath ve výborné šanci pouze vedle pravé tyče brankáře Jandáka, zapsal se na jaře potřetí v Křičeni výsledek 2:2.



Ohlasy k zápasu


SK Křičeň
Antonín Branský, hráč: "Škoda, že v poslední minutě nesklapla Csaplárova past, nakonec tak došlo na spravedlivou dělbu bodů po dvou rozdílných poločasech."




Sestavy


SK Křičeň
P. Štěpánek [-] - D. Biath [-] , V. Branský [-] (89. P. Malý [-] ) , T. Havlíček [-] , M. Rež [-] , J. Vanžura [-] , F. Abbrent [-] , B. Koki [-] (84. P. Musil [-] ) , A. Branský [-] , D. Jánský [-] , L. Hanzl [-]

Sokol Újezd
M. Jandák [-] - M. Vohralík [-] , G. Bendig [-] , J. Bendig [-] , J. Balog [-] , M. Urbanec [-] , M. Norek [-] (88. L. Smolík [-] ) , M. Molnár [-] (64. M. Zahradník [-] ) , K. Ovečka [-] , V. Chlumecký [-] , F. Gočaltovský [-]

ŽK: 33. D. Biath , 75. J. Vanžura , 90. P. Malý - 84. J. Balog .
Počet diváků: 55. Rozhodčí: Čermák Jiří - STOČEK Martin, SLAVÍK Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: remíza

Filip Hlaváček

Expert: Pavel Herbst
Tip experta: výhra hostů

Újezd hraje venku lépe než doma, kde často ztrácí body, mnohdy dost překvapivě. Příčiny toho budou vědět určitě sami. Křičeň nebude lehký soupeř, nedá nic zadarmo. Roli může hrát i stopka za červené karty u hostů, trochu váhám, ale i tak spíše dvojka.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích