1:2
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

21.04.2024 16:30

19.kolo, Pardubický | Pardubice | Okresní přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

K senzaci chyběly Dražkovicím čtyři minuty


Branky


10

SK Dražkovice versus Spartak Sezemice aneb zápas posledního s prvním. Na papíře bylo nalajnováno vše jednoznačně, ale na hřišti to bylo pěkné drama! V poločase domácí outsider dokonce vedl, aby nakonec vítězný gól hostů na 1:2 padl čtyři minuty před koncem.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Ťopek šokoval nervózního lídra

Vedoucí celek okresní tabulky vstoupil do zápasu, kde neměl nastat sebemenší zádrhel, sebevědomě a vyvinul na obranu soupeře velký tlak. Jediné, co chybělo, bylo gólové vyjádření převahy. 

Dražkovice se postupem času osmělovaly čím dál častěji a zjišťovaly, že by nervozity hostů mohly využít. Šok pak nastal ve 29.minutě, kdy Mazánek vysunul na zteč Ťopka a ten přízemní střelou na zadní tyč překonal gólmana Sezemic Báču - 1:0.

Pokud byli hosté z vývoje rozpačití, branka v jejich síti jim na klidu rozhodně nepřidala. Obrana nováčka pracovala svědomitě a dostat se do nějaké vyložené šance se dlouho nedařilo.

Tu největší měl ve 40.minutě na kopačce nejlepší střelec soutěže Bukač, jeho střela však ohrozila pouze solární panely na domu za Šmardovou svatyní.

Kapitán domácích Lukáš Němec to okomentoval:

"Je vidět, že i on se může ukopnout."

Domácím došly síly

Do druhého poločasu poslal trenér hostů Dubovči Martina Blahotu a tento tah přinesl vyrovnání. V 57.minutě si právě nový hráč na hřišti narazil míč s Bukačem a tváří v tvář Šmardovi se nemýlil - 1:1.

Snaha Sezemic odvrátit senzaci byla očividná, tlak na obranu Dražkovic se stupňoval. Navíc domácímu mužstvu, které podalo obětavý výkon na hranici svých možností, docházely s přibývajícími minutami síly. V několika vyložených šancích je ale podržel brankář Daniel Šmarda. 

V 75.minutě byl i on krátký na hlavičku Bukače, naštěstí pro Dražkovice gól neplatil pro mávaný ofsajd. 

K senzační remíze nakonec chyběly čtyři minuty! V 86.minutě po akci s Denisem Sušilem rozhodl utkání svým precizně provedeným obloučkem Radek Bukač - 1:2. Jeho trefa měla pořadové číslo 29, ale to nebylo vůbec podstatné, mnohem důležitější bylo, že přinesla favoritovi plný bodový zisk. 

Dražkovice ukázaly, že hrát se dá s každým a při troše štěstí nebylo k cennému a nečekanému bodíku daleko.

 



Ohlasy k zápasu


SK Dražkovice
Lukáš Němec, kapitán: "V naší situaci, kdy kádr připomíná spíše lazaret, zaslouží pochvalu každý jedinec, i když se prohrálo. Nejeden tým by se odevzdal, ale teď jsme v módu, že bojujeme až do konce, i když už viditelně nebylo, kde brát. Takhle se hraje o záchranu a takovou prohru s lídrem dokážu přijmout!"

TJ Spartak Sezemice
Radek Bukač, autor vítězné trefy: "Někdy se říká, že po hodech přijde útlum a ten také po zápase v Ostřešanech přišel! Je potřeba sednout si na zadek a z takového zápasu se poučit."



Sestavy


SK Dražkovice
D. Šmarda [-] - J. Mazánek [-] , T. Ťopek [-] (51. P. Chvojka [-] ) , J. Jukl [-] (75. M. Marek [-] ) , D. Stehno [-] , L. Němec [-] , T. Šmarda [-] , L. Vladyka [-] , M. Bílek [-] , M. Voříšek [-] (36. T. Stehno [-] ) , L. Kuta [-]

TJ Spartak Sezemice
L. Báča [-] - R. Bukač [-] , L. Knaute [-] (46. M. Blahota [-] ) , M. Jiroušek [-] (75. D. Markl [-] ) , T. Kašpar [-] , D. Sušil [-] , T. Vykoukal [-] , V. Tláskal [-] , A. Blažek [-] , P. Reinberg [-] , P. Sušil [-]

ŽK: 43. L. Kuta , 58. J. Jukl , 82. P. Chvojka .
Počet diváků: 81. Rozhodčí: Rambousek Josef - KOBERA Matěj, ÚLEHLA Erik.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Filip Hlaváček

Expert: Pavel Herbst
Tip experta: výhra hostů

Tady není o čem přemýšlet, Sezemice jsou ve výtečné formě a pro mě hlavní adept na postup do 1.B třídy.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů