2:1
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.05.2024 17:00

21.kolo, Pardubický | Pardubice | Okresní přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Dříteč vystavila stopku chvojenecké sérii


Branky


4

V předehrávce 21.kola přijel do Dříteče rozjetý TJ Sokol Chvojenec s pětizápasovou sérií výher v zádech. Z vítězství 2:1 se však po závěrečném hvizdu radoval domácí tým, když vítězný gól vstřelil šest minut před koncem nestárnoucí kapitán Radek Vrážel.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Chvojenec potvrzoval aktuální formu

Přeložení jinak víkendového zápasu na sváteční den uprostřed týdne nevadilo více než osmi desítkám fanoušků, kteří ve slunečném dni dorazili na dřitečský stadion. Oběma celkům se na jaře daří, a tak se dokonce před vzájemným měřením sil potkali jako sousedé v klidném středu okresní tabulky.

Ačkoli domácí se mohli pyšnit čerstvou výhrou ze hřiště Újezdu, hosté jsou na tom s aktuální formou ještě o chlup lépe. A byli to právě oni, kdo v prvních 45 minutách potvrzoval pětizápasovou šňůru plných bodových zisků.

Chvojenec se prezentoval sebevědomým, nepříjemným fotbalem, který domácímu nováčkovi nevoněl. Nebezpečím hrozily zejména hostující rychlé přechody z obrany do útoku. Jeden z nich pak úspěšně dovedl do konečného cíle ve 25.minutě Patrik Pinkas - 0:1.

Vše tedy nasvědčovalo, že si Chvojenečtí připíší další úspěch.

Úplně jiná Dříteč

Těžko říct, co se v poločasové pauze stalo, nicméně druhý poločas ovládlo jediné mužstvo - Sokol Dříteč. Domácí přidali na důrazu v osobních soubojích a všude jako by byli o krok dříve.

Tlak se každou minutou stupňoval a divákům bylo jasné, že je jen otázkou času, kdy bude Martin Pavlíček lovit míč ze své sítě.

Vyrovnání přišlo v 63.minutě, kdy přesnou přihrávku zprava zasekl ve vápně Vrážel a obstřelil brankáře Chvojence - 1:1.

Radek Vrážel nastoupil v sestavě domácích tentokrát na místě útočníka, důvod vysvětlil sám:

"Kušnírovi se narodila holka, tak nemohl a já za něj zaskočil v útoku."

Od kapitána Dříteče to však ještě nebylo poslední slovo! V 84.minutě si totiž naskočil na rohový kop a hlavou vsítil vítězný gól zápasu - 2:1.

 



Ohlasy k zápasu



Sokol Chvojenec
Václav Velinský, trenér: "Kvalitě utkání nepřidal silný vítr. První poločas spíše vyrovnaný, druhý nás domácí silně zmáčkli a zaslouženě otočili výsledek."



Sestavy


Sokol Dříteč
J. Frinta [-] - V. Divišek [-] , M. Bednář [-] , P. Skřivánek [-] , D. Horáček [-] , R. Vrážel [-] - L. Daněk [-] , J. Pejcha [-] , D. Červinka [-] (66. F. Polzer [-] ) , P. Klamta [-] - D. Bureš [-] (78. T. Hájek [-] ) -

Sokol Chvojenec
M. Pavlíček [-] - D. Nechvíle [-] , P. Pinkas [-] (87. A. Joska [-] ) , M. Skutil [-] , V. Černý [-] , L. Zbudil [-] , Z. Mach [-] , D. Nechvíle [-] , T. Richter [-] , M. Centner [-] , M. Vávra [-] (22. D. Čáň [-] )

ŽK: 14. M. Vávra , 55. D. Nechvíle , 60. M. Skutil , 88. L. Zbudil .
Počet diváků: 83. Rozhodčí: Šebetka Milan - TROJAN Jan, MATYÁŠ Radek.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Filip Hlaváček

Expert: Peter Nägele
Tip experta: výhra domácích

Již odehráno 1.5. - domácí vyhráli 2:1.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích