0:3
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.03.2024 15:00

16.kolo, Vysočina | Žďár nad Sázavou | III. třída , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Věchnov si odváží 3 body, Bory na prázdno!


Branky


13

Bory si ani tentokrát nepřipíší proti Věchnovu body. Naopak, hosté domácí díky lepšímu proměňování šancí porazili znovu o tři góly! Přečtěte si o průběhu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vyrovnaný první poločas

Rezerva Borů na svém hřišti přivítala soupeře z Věchnova. V tomto souboji byli diváci svědky vyrovnaného prvního poločasu, kde se obě mužstva předváděla v útočných i obranných akcích. Oba týmy si vytvořily po dvou velkých šancích, avšak na konec prvního dějství zůstal stav nerozhodný 0:0. Tempo utkání bylo vysoké a oba týmy se snažily o prolomení obrany soupeře, ale ani jedné straně se to nepodařilo.

Druhý poločas a vítězství Věchnova

Druhé dějství přineslo střídavé útoky, kde se hosté z Věchnova postupně ujímali kontroly nad hrou. V 49. minutě se skóre otevřelo, když Pečinka poslal míč do sítě domácího týmu. I přes snahu Borů udržet se ve hře pokračovali hosté v tlaku a ve 72. minutě navýšil vedení Šípek. Zápas dovršil v 90. minutě Ostrýž, jenž definitivně potvrdil vítězství Věchnova 0:3. Pro Bory to byl bolestivý zážitek a zároveň signál, že jejich ofenziva potřebuje posílení hlavně v podobě proměňování šancí.



Ohlasy k zápasu



TJ Věchnov
Stanislav Krejčí (hráč): Vyrovnaný první poločas, 2 velký šance na obou stranách, ale výsledek zůstal 0:0. V druhém poločase se to střídalo, chvíli byli lepší hosté, pak zase domácí, tempo bylo vysoké, ale šance proměňovali jen hosté, Bory vyhlašují konkurz na útočníka, nějaká pořádná mašina na góly, míče budeme servírovat na zlatém podnose, ale potřebujeme někoho, kdo umí dávat góly (smích).



Sestavy


TJ Družstevník Bory B
M. Netolický [-] - D. Frejlich [-] , J. Dvořák [-] , J. Karásek [-] (70. M. Drápela [-] ) , M. Zástěra [-] , V. Beneš [-] (46. T. Pipek [-] ) , S. Krejčí [-] , Z. Hlaváč [-] , J. Kujal [-] (75. J. Milota [-] ) , M. Tvrdý [-] , L. Němec [-]

TJ Věchnov
D. Starý [-] - R. Kalvoda [-] , O. Ostrýž [-] , P. Soudek [-] , M. Pečinka [-] , O. Zonyga [-] , T. Kolbábek [-] , D. Kolbábek [-] , J. Smolík [-] , J. Bílek [-] , J. Šípek [-] (80. P. Kučera [-] )

ŽK: 42. V. Beneš - 73. J. Bílek .
Hráči zápasu: M. Pečinka , O. Ostrýž .
Počet diváků: 40. Rozhodčí: KLIMEŠ Jan - TOMÁŠEK Oldřich, KOTOVIC Filip.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Lukáš Novotný

Expert: Jaroslav Pajkr
Tip experta: remíza

Béčko Borů hrálo na podzim sympatický útočný fotbal, ale hořelo v koncovce a tak bylo v tabulce tam, kde je, Věchnov jsou zkušení harcovníci, ale přesto tipuji překvapivou remízu.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Bory B určitě poctivě absolvovali zimní připravu s áčkem a na jaro budou silnější a rozehranejsi než soupeř z Věchnově. Proto to vidím na jejich první domácí výhru v sezoně.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů