Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.03.2024 15:00

16.kolo, Vysočina | Žďár nad Sázavou | III. třída , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Radešínská Svratka obírá o dva body domácí Rudolec!


Branky


15

Přestřelka dvou týmů, v tabulce vzdálených 12 bodů, nakonec skončila remízou. Většina gólů ze skóre 3:3 padlo ale v prvním poločasu. Přečtěte si o průběhu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Gólový poločas

Začátek duelu patřil týmu Rudolce, který se chopil iniciativy a již v 7. minutě otevřel skóre díky Boháčkově trefě. Odpověď Radešínské Svratky na sebe ale nenechala dlouho čekat a v 19. minutě Dostál srovnal na 1:1. Hra plná gólů pokračovala a ve 30. minutě překvapil Horych domácí tým, který se nyní už ocitl ve ztrátě 1:2. Rudolec ovšem ihned odpověděl a v 31. minutě Jaroš vyrovnal stav na 2:2. Před koncem poločasu se však opět prosadili hosté a potvrdili svůj dobrý poločas, když ve 43. minutě poslal Dostál svým druhým gólem Radešínskou Svratku do vedení 2:3.

Vyrovnávající rána

Hned po přestávce však přišel zvrat. Silný úvod do poločasu potkal Rudolec a již ve 47. minutě se domácím podařilo dorovnat skóre na 3:3 díky trefě Šerejcha. Míč se se nešťastně od nějaké nerovnosti odrazil brankáři Veselému přes ruce a domácí se tak mohli radovat. Oba týmy chtěly tři body svrhnout na svou stranu, Radešínskou Svratku můžou určitě mrzet neproměněné šance v posledních deseti minutách, ale skóre se už nezměnilo. Rudolec na domácím prostředí i přes vyšší postavení v tabulce vybojoval pouze remízu.



Ohlasy k zápasu



FK TJ Radešínská Svratka B
Jiří Sochor (trenér): První poločas byl z naší strany lepší a vstřelili jsme tři góly, ve 47. minutě jsme obdrželi laciný gól a vůbec jsme nehráli dobře. Škoda neproměněných šancí v posledních deseti minutách, ale bod z venku bereme.



Sestavy


FC Rudolec
L. Šerejch [-] - A. Boháček [-] - V. Musil [-] , M. Sobotka [-] (46. L. Šerejch [-] ) , V. Musil [-] , P. Jaroš [-] , T. Klimeš [-] , D. Jaroš [-] , R. Chytal [-] , T. Vomela [-] , P. Jaroš [-]

FK TJ Radešínská Svratka B
P. Veselý [-] - J. Hamřík [-] , Z. Starý [-] , P. Šustáček [-] , M. Horych [-] (46. F. Vrbas [-] ) , J. Dostál [-] , K. Štegner [-] , M. Kaštánek [-] , T. Rous [-] , P. Sochor [-] , M. Blaha [-]

ŽK: 14. D. Jaroš , 70. L. Šerejch , 86. T. Klimeš - 35. Z. Starý , 70. P. Sochor .
Hráči zápasu: P. Jaroš - J. Dostál .
Počet diváků: 25. Rozhodčí: KÖNIG Miroslav - ČEJKA Pavel (N), VÍCHA Ondřej (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Lukáš Novotný

Expert: Jaroslav Pajkr
Tip experta: výhra domácích

Výborně hrající domácí v tomto utkání jasně zvítězí.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Rudolec může těžit z domácího prostředí , ale nebudou to mit lehké. Svratka se na podzim prezentovalou dobrou hrou, akorát to nepřetavila v body.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů