2:1
(0:1)
36. K. Jilg
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.03.2024 15:00

16.kolo, Vysočina | Žďár nad Sázavou | III. třída , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Losenice vrací ránu! Křoví ztrácí všechny body


Branky


64. M. Sobotka , 70. M. Sobotka - 36. K. Jilg
15

Hned první zápas druhého hracího kola dostali hráči Losenice velkou facku na hřišti Křoví v podobě skóre 8:2. Nyní však hosty z Křoví dokázali přehrát a v Losenici zůstávají všechny tři body. Přečtěte si, jak tento zápas v kvalitním tempu probíhal.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Překvapivý aktivita domácích

K prvnímu jarnímu utkání se za nepříliš jarního počasí sešly týmy Losenice a Křoví. Postavení v tabulce napovídalo tomu, kdo by měl být v zápase favoritem. Navzdory předpokladům však vstoupili do utkání aktivněji domácí a diktovali přesnou kombinací tempo hry, hostům dělal problémy i důraz domácích a hrozili prakticky jen z brejků nebo standardních situací. Během první půlhodiny si domácí vypracovali několik slibných šancí, které neproměnili a byli tak potrestáni, když v 36. minutě získal míč hostující Jilg a přesnou střelou k tyči nedal brankáři šanci. Domácí se rychle oklepali a pokračovali v aktivitě, ale těsně před poločasem propadla obrana a hostující hráč šel sám na brankáře, ale zřejmě překvapen, tím kolik času a prostoru má tváří v tvář vybíhajícímu brankari Kasalovi, selhal a trefil právě jeho. Do kabin se tak šlo za stavu 0:1. 

Losenice obrací

Druhý poločas začal aktivitou hostí, která vyústila v 47. minutě v penaltu. S tou však hostující střelec naložil bídně. Brankář vystihl směr, ale zasahovat nemusel, jelikož míč skončil vedle tyče a jak moc to bude hosty mrzet se ukázalo o několik minut později. Domácí byli nadále aktivní a odměnou jim bylo vyrovnání v 64.  minutě, když využil Sobotka špatného postavení brankáře a střelou zpoza šestnáctky k tyči vyrovnal. V 70. minutě bylo ještě veseleji, když hostující brankář vyrazil střelu přesně k dobíhajícímu Sobotkovi a ten znovu pohodlně zakončil na 2:1. Hosté si vědomi ztráty chtěli zvýšit aktivitu, ale Losenice jim větší tlak nedovolila a co prošlo, posbírala pozorná obrana s brankářem. V 89. minutě byl po druhé žluté vyloučen hostující Mejzlík a chvíli na to rozhodčí zápas ukončil. Losenice tak slaví první jarní body.



Ohlasy k zápasu


TJ Velká Losenice
Jiří Kasal (brankář): Utkání mělo na třetí třídu slušnou úroveň a diváci, kteří protrpěli opravdu chladné nefotbalové počasí si přišli na své. Nám se zapas povedl, všichni kluci zaslouží pochvalu za aktivitu a přístup k utkání. Naštěstí nám tam padly góly, i když jsme na ně potřebovali opravdu hodně šancí. Zápas měl tempo a kvalitu, čemuž přispěli i dobře hrající hosté a rozhodčí. Snad se nám bude dařit i za týden v Ujčove. Z hráčů podali všichni dobry výkon, ale vyzdvihl bych Máru Sobotku a Ondru Augustina.

TJ Sokol Křoví
Josef Bartošek (hráč): V zápase jsme střídali horší pasáže s lepšími a až moc se přizpůsobili hře domácích s nakopávanými balóny. Byla na nás vidět nesehranost a zbrklost v přechodu do útoku. Body se z Losenice daly odvést, ale museli bychom proměnit penaltu a být kvalitnější okolo jejich vápna. Kluci z Losenice na nás doma umí a věřím že budou oproti podzimu prohánět i mančafty z lepšího středu tabulky.



Sestavy


TJ Velká Losenice
J. Kasal [-] - T. Neubauer [-] , M. Sobotka [-] (83. J. Dobrovolný [-] ) , P. Kamarád [-] , R. Kasal [-] , R. Pátek [-] (59. L. Soukup [-] ) , R. Kamarád [-] , D. Bratršovský [-] (66. R. Čihák [-] ) , P. Zástěra [-] , P. Mach [-] , O. Augustin [-]

TJ Sokol Křoví
F. Mičánek [-] - J. Dolníček [-] (60. L. Valach [-] ) , M. Žák [-] , J. Bartošek [-] , . Maloň [-] - J. Mejzlík [-] , D. Vít [-] , T. Panáček [-] , L. Štulpa [-] (74. O. Urbánek [-] ) , M. Mihula [-] - K. Jilg [-]

ŽK: 56. R. Pátek , 77. R. Kamarád - 65. L. Štulpa , 66. J. Mejzlík . ČK: 89. J. Mejzlík .
Hráči zápasu: O. Augustin , M. Sobotka .
Počet diváků: 54. Rozhodčí: SÝKORA Jiří - POSPÍCHAL Petr (N), SMUTNÝ Jiří (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Lukáš Novotný

Expert: Jaroslav Pajkr
Tip experta: výhra domácích

Zde tipuji překvapení, domácím se jistě přes zimu vyprázdnila marodka a jejich důrazný a soubojový styl hry bude na technické hosty platit.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

My pojedme na výlet až do losenice a budeme chtít odčinit potupnou porážku z minulého roku, kterou nám na jejich trávníku domácí uštědřili.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů