0:4
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

31.03.2024 10:30

17.kolo, Vysočina | Žďár nad Sázavou | III. třída , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

První vítězství v sezóně pro Bory uloupeno v Rudolci!


Branky


14

Hosté v této sezóně ještě nevyhráli, to se však změnilo po této velikonoční neděli. V Rudolci v druhém poločase domácí přemohli slibnou hrou 0:4. Přečtěte si o průběhu!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vyrovnaná bitva

První poločas tohoto zápasu velikonoční neděle byl charakterizován tvrdými souboji a vyrovnanou hrou obou týmů. Žádnému z týmů se nepodařilo prolomit obranné linie soupeře. Zdálo se, že mají Bory více ze hry, ale bezvýznamným stavem 0:0 se oba týmy musely spokojit do přestávky.

Nástup hostů a rozhodnutí zápasu

Druhá půle začala v režii hostů, kteří během několika prvních minut vstřelili dvě branky. V 47. minutě se trefil Chalupa a o minutu později navýšil Němec vedení Borů na 2:0. Díky tomuto rychlému úvodu do druhého poločasu převzali hosté kontrolu nad hrou a Rudolec se ocitl pod tlakem. I když pak měli domácí pár nebezpečných momentů, Bory dokázali v 73. minutě třetím gólem Chalupy možná už definitivně rozhodnout o vítězství. Závěrečnou poznámku pak přidal Krejčí v 76. minutě, čímž potvrdil suverénní triumf Borů. Pro Rudolec to byl hořký zápas, zatímco Bory se mohli radovat z prvního vítězství v sezóně. Stoupající efektivita koncovky a stabilní obranná hra určitě značí světlejší budoucnost.



Ohlasy k zápasu



TJ Družstevník Bory B
Stanislav Krejčí (hráč): První poločas byl tvrdý a vyrovnaný, možná jsme měli trochu víc ze hry my. Na začátku druhého poločasu jsme dali dva rychlé góly a převzali kontrolu nad hrou, po třetím gólů už soupeř rezignoval. Párkrát nás také nepříjemně postrašili, ale nic se už nezměnilo. Odvážíme si první vítězství v sezóně, konečně jsme se zlepšili v koncovce, a čisté konto značí, že i v obraně. Snad na vítězství navážeme i další týden.



Sestavy


FC Rudolec
L. Šerejch [-] - A. Boháček [-] - T. Vomela [-] , V. Musil [-] , P. Jaroš [-] , L. Šerejch [-] , L. Pártl [-] , R. Vomela [-] , D. Jaroš [-] , F. Vítek [-] (46. J. Ptáček [-] ) , R. Chytal [-] (22. A. Panák [-] )

TJ Družstevník Bory B
M. Netolický [-] - V. Chalupa [-] , V. Burian [-] , D. Frejlich [-] (70. V. Beneš [-] ) , M. Zástěra [-] , J. Karásek [-] (76. M. Špaček [-] ) , S. Krejčí [-] , Z. Hlaváč [-] , J. Kujal [-] , O. Hlaváč [-] , L. Němec [-]

Hráči zápasu: J. Kujal , Z. Hlaváč .
Počet diváků: 15. Rozhodčí: HROMÁDKA Miroslav - BEDNÁŘ Daniel, ČEJKA Pavel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip experta: výhra domácích

Domácí si vítezství zkušeně pohlídají.