Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.03.2024 15:30

17.kolo, Vysočina | Žďár nad Sázavou | III. třída , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Ujčov doma poráží Losenici


Branky


14

Ujčov si doma poradil s Velkou Losenicí a vzdálil se od ní na úroveň 15 bodů. V zápase ale byly i kontroverzní rozhodnutí, Losenice dohrávala v desíti a Ujčov si vítězství už pohlídal skórem 4:1. Přečtěte si o průběhu a ohlas z Losenice.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Aktivní začátek a otočení skóre

Losenice vstoupila do zápasu aktivně a dokázala přehrát domácí tým, což vyvrcholilo gólem Králíčka v 18. minutě. Ujčov však svým úsilím dokázal vyrovnat skóre, když ve 23. minutě poslal Dvořáček míč do sítě hostů. To bylo jen začátkem obratu, v závěru poločasu se totiž Ujčov dokázal ujmout vedení díky gólům Radka Čuhela ve 43. a 45. minutě, čímž otočil stav na 3:1 ve prospěch domácího týmu.

Potvrzení vítězství Ujčova

I přes snahu pokračovat v aktivní hře a dotáhnout se na domácí na začátku druhého poločasu museli hosté čelit dalším komplikacím. Zpátky je zarazil čtvrtý gól domácích skórovaný Marešem a navíc byl v 60. minutě jeden z hráčů hostů, Zástěra, vyloučen. Navzdory snaze Losenice zareagovat, se jim nepodařilo změnit vývoj zápasu. Hosté sice dokázali zatlačit Ujčov i v deseti, nedokázali ale proměnit své šance na snížení. Ujčov si tak odnáší tři body a Losenice tentokrát vychází na prázdno.



Ohlasy k zápasu



TJ Velká Losenice
Jiří Kasal (brankář): Do utkání jsme vstoupili aktivně a domácí jsme dokázali přehrávat a dostali jsme se do vedení. Bohužel jsme soupeře svými chybami dovolili v prvním poločase otočit výsledek a sami jsme svoje šance neproměnili. Druhý poločas jsme chtěli pokračovat v aktivní hře ale v 60. minutě jsme šli do 10 a vzápětí jsme domácím darovali třetí gól, i když jsme dokázali i v 10 zatlačit, šance jsme neproměnili a domácí potvrdili vítězství. Celý zápas nám dělal problém styl hry Ujčova, kdy nic nevymysleli a pouze nakopávali a čekali na naše chyby které bohužel přišly. Ujčov podržel i gólman který spousty ošemetných situaci dobře vyřešil. Za zmínku stojí z našeho pohledu mizerný výkon rozhodčího, který dělal rozhodnutí podle toho kdo na nej co zavře a v podstatě všechny sporné situace písknul v nás neprospěch, nevím, zda nás nemá rad, ale opakuje se to celkem pravidelně, ale zapas jsme si prohráli hlavně sami i když nám k tomu svými rozhodnutími dost pomohl.



Sestavy


SK Ujčov
F. Bureš [-] - R. Čuhel [-] , Z. Josífek [-] , J. Mareš [-] , P. Mitáš [-] (60. J. Večeřa [-] ) , Z. Bednář [-] , M. Dvořáček [-] , P. Ryba [-] (20. P. Mitáš [-] ) , M. Loukota [-] , O. Jančík [-] , O. Mareš [-]

TJ Velká Losenice
M. Hrouda [-] - T. Neubauer [-] , M. Sobotka [-] (40. J. Dobrovolný [-] ) , P. Kamarád [-] , R. Kasal [-] , R. Pátek [-] (75. P. Pojmon [-] ) , D. Králíček [-] , D. Bratršovský [-] , P. Zástěra [-] , P. Mach [-] , O. Augustin [-]

ŽK: 23. M. Dvořáček , 29. Z. Josífek , 38. P. Mareš - 36. P. Zástěra . ČK: 60. P. Zástěra .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: DOLEŽAL Kristián - TRÁVNÍČEK Jiří, DUFEK Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip experta: remíza

Zde bych viděl remízu nebo těsné vítězství hostů kteří budou určitě povzbuzeni výhrou z posledních kola.