1:3
(1:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

31.03.2024 15:30

17.kolo, Vysočina | Žďár nad Sázavou | III. třída , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Věchnov doma poražen rezervou Radostína


Branky


14

Radostín ve Věchnově vybojoval všechny tři body a v tabulce se posouvá na 4. místo právě před Věchnov. Jak padly góly a jak zápas probíhal si teď už můžete přečíst!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Mladý a aktivní Radostín

Po dlouhé zimní přestávce a nabuzeni výhrou v Borech se poprvé na svém hřišti ukázali věchnovští fotbalisté a vyzvali tabulkového souseda rezervu Radostína. Podzimní remíza 4:4 slibovala útočnou řež, jenže pohled na domácí hráče nebyl úplně povzbudivý, co se předváděné hry týká. Mladý a aktivní Radostín byl všude první, nekazil tolik přihrávek a byl fotbalovější, jediné co mu chybělo bylo větší ohrožení brány. To se povedlo v 16. minutě kdy si na centr Bradáče naběhl Kučera, ale hlavou bránu netrefil. Ovšem v minutě 19. se už přeci jen Radostín radoval a to díky Kučerovi, který si na hranici převzal přihrávku od Poula a nedal brankáři Starému šanci. O 2 minuty později si domácí kalich hořkosti vypili do dna, kdy si na dlouhý aut naběhl nejmenší hráč na hřišti Bradáč a hlavou zvýšil na 0:2. Po té se domácí mírně zklidnili v rozehrávce a na obrazu hry to bylo poznat, protože se začínali dostávat na dostřel branky hostů, kterou strážil Homola a za prvních pětadvacet minut si mohl s klidným svědomím dát dovolenou. Rohových a přímých kopů ve statistice domácích začalo přibývat, ale přímých střel na bránu bylo pomálu a Homola měl klidnou službu. Až v 38. minutě se ke střele po odraženém rohu dostal domácí Bílek, který s pomocí teče snížil náskok na 1:2.

Zvýšení rozdílu

Do druhé půle vstoupili domácí lépe, byli aktivnější, více na míči a tlačili Radostín, jenže pevná obrana a nepřesnost finálních přihrávek z domácích kopaček, nijak nepomohla změně čísla na ukazateli skóre. Nejvíce k vyrovnání byli domácí v 69. minutě, kdy z přímého kopu nechal Homolu vyniknout domácí Ostrýž. Radostín z pevné obrany se odhodlával k rychlým kontrům, které nutili domácí k návrtům na vlastní polovinu a v 76. minutě se po podobném protiútoku a nedůslednému bránění dostal k míči Jurek, který nekompromisní ránou do šibenice navýšil rozdíl opět na dvě branky 1:3. Obdržená branka na chvíli domácím vzala vítr z plachet a Radostín na chvíli převzal otěže hry, ale gólový efekt už nepřišel a když domácí v největší šanci zápasu kdy po rohovém rohu měli možnost snížit troj šancí Huláka, Kubíka a Bílka, kteří ztroskotali na hradbě těl před sebou a tak se Radostín mohl radovat z tříbodového zisku.



Ohlasy k zápasu


TJ Věchnov
David Starý (brankář): V první třetině nás Radostín k ničemu nepustil. Byli rychlejší, dřív na míči a důraznější v osobních soubojích a zaslouženě vedli. My pak snížili a v druhé půli se snažili o korekci, jenže nepřesnosti a pevná obrana Radostína nás k ničemu velkému nepustila a zaslouženě jsme prohráli. Za týden jedeme do Losenice a v dalším domácím zápase máme rezervu Křižanova ve kterých bychom chtěli a měli ukázat svou kvalitu, který nás řadí do první top týmu soutěže.




Sestavy


TJ Věchnov
D. Starý [-] - O. Ostrýž [-] , P. Soudek [-] , M. Pečinka [-] (46. P. Kubík [-] ) , O. Zonyga [-] (64. M. Haluška [-] ) , R. Kalvoda [-] , T. Kolbábek [-] (61. J. Šípek [-] ) , D. Kolbábek [-] , J. Smolík [-] , J. Bílek [-] , V. Hulák [-]

TJ SOKOL Radostín nad Oslavou B
D. Homola [-] - O. Bradáč [-] (46. J. Koudela [-] ) , D. Invald [-] , K. Kučera [-] , J. Poul [-] , J. Marek [-] (72. J. Havlíček [-] ) , D. Poul [-] (38. P. Kudláček [-] ) , Š. Havlíček [-] (72. Š. Jurek [-] ) , T. Staněk [-] , J. Willisch [-] (80. O. Vítek [-] ) , A. Kališ [-]

ŽK: 55. T. Kolbábek - 41. O. Bradáč .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: TEPLÝ Radek - KOLBÁBEK Dalibor (N), FENDRYCH František (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip experta: výhra domácích

Domácí přesvědčivě vyhrali v Borech a doma si poradí i s Radostínem.