K. Jilg 61.
1:5
(0:4)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.04.2024 10:15

19.kolo, Vysočina | Žďár nad Sázavou | III. třída , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Derby v Křoví vyhrálo Březí


Branky


61. K. Jilg - 13. J. Chlup (p.) , 15. J. Chlup , 30. D. Burian , 39. J. Chlup , 63. D. Burian
16

Křoví potvrdilo v derby roli outsidera, na jaře ještě nevyhrálo zápas a nyní prohrálo s Březím. Pro to je to nakopnutí do dalšího pokračování sezóny po těžkých zápasech s Jimramovem a Hamry.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Aktivní začátek a rychlé vedení Březí

Derby mezi Křovím a hostujícím Březím přineslo divákům závan vzrušení, zejména díky skvělému výkonu hostujícího týmu, domácí fanoušci však nadšení být nemohli, pojďme ale od začátku. Už od prvních minut se Březí chopilo iniciativy a aktivně se vrhlo do útoku. Jejich úsilí se brzy vyplatilo, když v 13. minutě Chlup proměnil penaltu a poslal Březí do vedení 0:1. Jen o pár minut později, ve 15. minutě, se Chlup znovu prosadil a zvýšil náskok hostů na 0:2. Březí pokračovalo v tlaku a ve 30. minutě Burian přidal další gól. Následně, devět minut později, dokončil svůj hattrick Chlup, čímž zapečetil skvělý začátek Březího. Tým si tak zaslouženě odnášel do šaten komfortní vedení 0:4.

Snaha o otočení vývoje, hosté však rychle odpovídají

Druhý poločas začal v režii domácího týmu, který se snažil reagovat na nepříznivý stav. V 61. minutě se jim podařilo snížit, když se Jilg dostal mezi střelce a snížil na 1:4. Nicméně, jejich radost byla krátká, protože jen o pár minut později, v 63. minutě, Březí rychle odpovědělo a Burian svým druhým gólem zvýšil náskok Březího na 1:5. Březí se tímto zápasem nejen chopilo vedení v derby, ale také ukázalo svou sílu a schopnost skloubit důraz, aktivitu a přesnost na hřišti a drží se dál na třetím místě v závěsu za dvojkou Hamry a Jimramov.



Ohlasy k zápasu



TJ Březí-Březské
Pavel Jelínek (obránce): Zvládnutí derby splněno. Do zápasu jsme vstoupili aktivně a přišlo zasloužené rychlé vedení. Konečně se nám jako týmů podařil skloubit důraz, aktivita a přesnost. Až na pár šancí jsme moc soupeři čuchnout nedali a zaslouženě vyhráli.



Sestavy


TJ Sokol Křoví
F. Mičánek [-] - L. Štulpa [-] , M. Žák [-] (46. O. Urbánek [-] ) , J. Bartošek [-] , . Maloň [-] (80. L. Mencler [-] ) , J. Dolníček [-] (60. A. Sus [-] ) - J. Macholán [-] , J. Hanus [-] , D. Vít [-] (60. M. Mihula [-] ) - J. Rolín [-] (80. M. Tvrdoň [-] ) , K. Jilg [-] -

TJ Březí-Březské
Š. Burian [-] - P. Jelínek [-] , P. Šimek [-] (83. J. Chytka [-] ) , M. Holánek [-] - J. Jobánek [-] (70. V. Klíma [-] ) , M. Hřebíček [-] (70. L. Matoušek [-] ) , D. Dostál [-] , M. Sysel [-] , P. Drápela [-] (83. R. Štěpánek [-] ) - J. Chlup [-] (63. O. Broža [-] ) , D. Burian [-]

ŽK: 46. J. Bartošek .
Hráči zápasu: J. Chlup .
Počet diváků: 95. Rozhodčí: HROMÁDKA Miroslav - TRÁVNÍČEK Jiří, ŠUDOMA Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Lukáš Novotný

Expert: Stanislav Krejčí
Tip experta: výhra hostů

Březí bude řídit hru a s poklidem vyhraje.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích