Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.04.2024 10:30

19.kolo, Vysočina | Žďár nad Sázavou | III. třída , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rudolec ztrácí i proti Losenici


Branky


16

Losenice si připisuje druhé letošní vítězství a poráží Rudolec, který do jara naopak vstupuje s dvěmi prohrami a jednou remízou. Přečtěte si o průběhu!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Gólový poločas

V zápase za ideálního fotbalového počasí byli favority hráči Rudolce, hosté se s tím ale nehodlali smířit a hned od prvních minut drželi míč a snažili se o kombinaci a domáci hrozili z brejků. V jednom z nich uspěl ve 20. minutě Zmeškal, který překvapivou střelou překonal brankáře a poslal domácí do vedení. Hosté se oklepali a hned v 23. minutě doslova dotlačil míč za brankovou čáru Pátek a vyrovnal na 1:1. V 30. minutě otočil skóre na stranu hostí po pěkné kombinaci střelou na vzdálenou tyč Pátek. Hra dále probíhala bez výraznějších šancí až do 42. minuty kdy další brejk proměnil Musil střelou k tyči a vyrovnal. Hned po rozehrávce se hosté vydali do útoku a po několika odrazech míče se před domácím brankářem objevil Radim Kasal a nezaváhal a stanovil tím poločasové skóre 2:3.

Už jen navýšení rozdílu

Do druhého poločasu vstoupili aktivně domácí a prověřovali hostující obranu centry do vápna, které však byly odvrácené a hra se postupem času vyrovnala. Šance se střídaly na obou stranách. Nejblíže k vyrovnání byli domácí po hlavičce, kterou výborným zákrokem vyrazil hostující brankář Jiří Kasal. I hosté se však dokázali dostat do šancí, ale několikrát ve slibné příležitosti nedokázali trefit branku, a tak přišlo rozuzlení až v 88. minutě kdy Zástěra po hezké individuální akci prostřelil brankáře a stanovil konečný výsledek 2:4. Hosté si odvezli důležité tři body a domácí opět nedokázali porazit tým z konce tabulky.



Ohlasy k zápasu



TJ Velká Losenice
Jiří Kasal (brankář): Musím pochválit kluky za povedený a zodpovědný výkon, opět se ukázalo že dokážeme zahrát slušný fotbal a naštěstí nám tam dneska padly i góly. Domácí nás několikrát dokázali přitlačit, ale obrana si s tím poradila. Snad se nám podaří na tenhle zápas navázat herně i výsledkově za týden doma proti Radešínce. Pochvala patří všem, ale hlavně dvougólovému Pátkovi a střelci posledního gólu Zásterovi, který svůj dobrý výkon korunoval prvním gólem za muže a poprvé v životě dal gól někomu jinému než mě (úsměv).



Sestavy


FC Rudolec
L. Šerejch [-] - A. Boháček [-] - L. Šerejch [-] (73. J. Ptáček [-] ) , V. Musil [-] , V. Musil [-] (83. F. Vítek [-] ) , M. Sobotka [-] (46. A. Panák [-] ) , L. Pártl [-] (8. M. Zmeškal [-] ) , T. Klimeš [-] , R. Chytal [-] , T. Vomela [-] , P. Jaroš [-]

TJ Velká Losenice
J. Kasal [-] - T. Neubauer [-] , M. Sobotka [-] , P. Kamarád [-] , R. Kasal [-] , R. Pátek [-] (73. M. Němec [-] ) , D. Králíček [-] (87. L. Soukup [-] ) , D. Bratršovský [-] , J. Dobrovolný [-] (83. Š. Hromek [-] ) , P. Mach [-] , P. Zástěra [-]

ŽK: 26. P. Jaroš , 82. V. Musil , 87. T. Klimeš - 81. M. Němec .
Hráči zápasu: P. Zástěra , R. Pátek .
Počet diváků: 56. Rozhodčí: DOLEŽAL Lukáš - SÝKORA Jiří, TEPLÝ Radek.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Lukáš Novotný

Expert: Stanislav Krejčí
Tip experta: výhra hostů

Toto se mi hodnotí velmi těžko, Rudolec umí zahrát dobře, ale i špatně, naopak z posledního zápasu s Losenicí vím, jak dobře hraje Králíček a Kasal, pokud budou hrát jako posledně, tak by Losenice mohla vyhrát

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích