2:1
(1:1)
16. M. Žák
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.04.2024 16:00

19.kolo, Vysočina | Žďár nad Sázavou | III. třída , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vyrovnaná bitva v Ujčově, domácí se štěstím získali tři body


Branky


16

Tápající Ujčov opět spasil ve formě hrající Michal Dvořáček. Díky jeho dvěma gólům porazili domácí hosty hrající od začátku utkání pouze v deseti lidech. Přečtěte si ale o průběhu s trápením a notným štěstím domácích, kteří podle očekávání nakonec tři body získali.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vyrovnané skóre

V nedělním odpoledni se v Ujčově sešla početná divácká kulisa, která viděla zajímavé utkání se šťastným koncem pro domácí družinu. Pohledec se k utkání dostavil pouze s 10 hráči a tak domácí vědomi si této rádoby výhody byli jasnými favority. Tuto vizi domácí borci dokázali plnit pouze prvních deset minut. Po dvou zahozených tutovkách přeci jen Michal Dvořáček otevřel skóre, 10. minuta 1:0. Kdo si myslel, že je hotovo, hosté se sesypou, zle se mýlil. Ujčov trestuhodně úplně vypl motory a hosté se rozehráli k famóznímu výkonu. Téměř vzápětí po brejku srovnal Žák, 16. minuta 1:1. Za dalších pár minutek šli tři hráči Pohledce sami na bránu, v koncovce však neuvěřitelně selhali, když míč skončil na tyči. Do šaten se tak šlo za nerozhodného stavu.

Změna projevu i štěstí Ujčova

Do druhé půle Ujčov občerstvil sestavu a v kombinaci s přibývající únavou hostů se chopil taktovky hry. Začala fungovat mezihra ať už středem, ale i přes křídla a šance a rohy se začali kupit. Právě po jednom rohu, který skvěle zahrál Zdeněk Josífek si míč ve vápně neomylně našel opět Michal Dvořáček a skrz nohy obránců trkl vítězný gól, 64. minuta 2:1. Hosté opět vrhli všechny síly dopředu, ale do vyložených šancí se již nedostali. O největší zápletku se paradoxně postaral domácí kapitán Jančík, který špatně odhadl razanci malé domů, hráč Pohledce míč vypíchl před bezmocným Burešem v domácí bráně a míč směřující do prázdné svatyně zázračně na hraně sebeobětování vykopl Vítek Šikula. A protože i další šance Ujčova zůstaly bez využití, skóre se již nezměnilo. Ujčov tak s notnou dávkou štěstí mohl slavit se svými fanoušky vítězství. 


Ohlasy k zápasu


SK Ujčov
Oskar Jančík (vedoucí mužstva): Náš jednoznačně nejhorší jarní výkon nakonec stačil na skalp Pohledce asi jen díky setrvačnosti... Před soupeřem smekám klobouček, celý zápas v deseti lidech a řekl bych, že nám byl více než vyrovnaným sokem. Budeme se muset dát trochu do kupy. V rychlém sledu nás čekají B. Březské, Jimramov a Hamry. Až tyto souboje s top trojkou nám ukážou co a jak. Dnešní důležitý zisk tří bodů by nás však měl uklidnit a věřím že dobře rozjeté jaro se promítne i nadále.




Sestavy


SK Ujčov
F. Bureš [-] - R. Čuhel [-] , V. Šikula [-] , Z. Josífek [-] , J. Mareš [-] (46. P. Rotkovský [-] ) , P. Mitáš [-] , M. Dvořáček [-] (87. J. Kroupa [-] ) , P. Mitáš [-] (59. P. Němec [-] ) , O. Jančík [-] , O. Mareš [-] , J. Večeřa [-] (46. M. Loukota [-] )

TJ Pohledec
L. Hudeček [-] - D. Bártek [-] , B. Puchýř [-] , F. Karmazín [-] , L. Novotný [-] , J. Švanda [-] , J. Pustina [-] , K. Hofta [-] , M. Žák [-] , T. Šolc [-]

ŽK: 69. P. Němec , 73. R. Čuhel - 47. F. Karmazín , 72. B. Puchýř .
Hráči zápasu: M. Dvořáček , V. Šikula .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: TEPLÝ Radek - MAREŠ Jiří (N), JINEK Antonín (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Lukáš Novotný

Expert: Stanislav Krejčí
Tip experta: výhra domácích

Tady si myslím, že bude zápasu šéfovat Ujčov a taky ho vyhraje .

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů