Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.04.2024 16:00

19.kolo, Vysočina | Žďár nad Sázavou | III. třída , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Debakl Věchnova na domácím hřišti


Branky


16

Do Věchnova v neděli přijel rezervní tým z Křižanova a domácím nadělil velký debakl 0:7. Domácím se nic nedařilo, zato hostům vyšlo všechno, góly však vybojovali krásnými akcemi. Přečtěte si o průběhu zápasu a ohlasy z obou táborů!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dva góly Koloucha a jeden Procházky

K druhému domácímu zápasu v jarní části fotbalové III. třídy přivítali věchnovští na svém hřišti rezervu Křižanova. Byť to ještě v sobotu večer vypadalo, že hostí pojedou na věchnovské hřiště ve velmi kombinované sestavě a budou rádi za počet 11 kusů, nakonec se povedlo tým seskládat dobře z pohledu kvantity a kvality. Jelikož podzimní zápas skončil remízou 5:5 a tak se dalo předvídat, že zápas bude bohatý na góly, což byl, ale z pohledu domácího Věchnova a jeho diváků to moc k radosti nebylo. Ale pojďme popořadě. První šanci si sice vytvořili domácí, kdy střelou zpoza vápna v 10. minutě domácí Pečínka dal předvést umění křižanovského Homoly, to bylo z domácích choutek ale vše a začali úřadovat hosté. V 18. minutě se po rozehrání rohu dostal k míči Kolouch a střelou k tyči otevřel své gólobraní nedělního dne. O šest minut později bylo na ukazateli skóre u hostí opět veseleji, protože po zahrání přímého kopu se střela od břevna odrazila na hlavu Procházky, který hlavou po teči domácího brankáře Starého vsítil po sobotních pěti gólech za A tým svůj šestý gól víkendu. I nadále se domácím nedařilo jakkoliv setřást z nohou nepřesnosti a pobavit domácí fanoušky nějakou pohlednou akcí. To hosté se bavili fotbalem a ve 27. minutě se Kolouch trefil po druhé, kdy jej do samostatného úniku pěknou přihrávkou vyslal Burian a byť se pokus o lob nepovedl, gól na 0:3 to znamenalo i tak.

Dokončení hattricku a další góly

Druhá půle začala tak jak první, kdy domácí měli náznaky šancí, jenže díky nepřesnostem se k vážnějšímu zakončení nedostali a tak hosté využívali okének ve věchnovské obraně. V 61. minutě si Kolouch dokončil hattrick, kdy si naběhl na přihrávku Buriana, který využil nepřesností v domácí obraně. V 69. minutě si Kolouch užil gólovou radost počtvrté, kdy v samostatném úniku nedal Starému jakoukoliv šanci a na ukazateli tak svítilo skóre 0:5 a pověstný bůra byl na světě. Trápení domácích nepřestávalo, šance se sice začali objevovat i před bránou Homoly, ten ale krom jednoho zákroku měl práci jednoduchou, protože domácí útočníci neměli svůj den. A jelikož domácí chtěli zaznamenat alespoň čestný úspěch tak obrana měla při rychlých protiútocích hodně práce a skulin tam bylo hodně, ale jen dvě se povedli dovézt do gólového konce a to v 74. minutě Plockovi a v 84. minutě Frantlovi v samostatných nábězích. Hosté si odvezli zasloužené 3 body a domácí si domácí výprask šli vyříkat do šatny.



Ohlasy k zápasu


TJ Věchnov
David Starý (brankář): Nám se v neděli nepovedlo vůbec nic. Nervozita a nepřesnosti nám svazovaly ruce a nohy a Křižanov nám uštědřil potřebný políček. Nám se na jaře nedaří a věřím tomu, že jsme se tímto výkonem odrazili od pomyslného dna a příště se domácím fanouškům představíme v lepším světle a sympatičtějším výkonem.

SK FC Křižanov B
Martin Homola (brankář): Skóre mluví za vše. Dalo by se říct, že nám vyšlo všechno, na co jsme sáhli. Většina gólů ovšem padla po opravdu hezkých akcích. Navíc by se těžko vybírali nejlepší hráči, čtyři góly Pepy Koloucha samozřejmě mluví samy za sebe, nicméně zápas sedl opravdu všem. Zároveň patří velké díky všem, kteří přislíbili účast na poslední chvíli, protože jinak bychom sestavu skládali opravdu těžce.



Sestavy


TJ Věchnov
D. Starý [-] - O. Ostrýž [-] , P. Soudek [-] , M. Pečinka [-] , J. Šípek [-] , R. Kalvoda [-] (61. P. Kučera [-] ) , P. Kubík [-] , D. Kolbábek [-] , J. Smolík [-] , J. Bílek [-] , V. Kubík [-]

SK FC Křižanov B
M. Homola [-] - M. Petr [-] , J. Kolouch [-] , L. Burian [-] (70. M. Sklenář [-] ) , M. Veselský [-] , M. Procházka [-] , T. Plocek [-] , A. Burian [-] (61. M. Burian [-] ) , A. Kružík [-] (44. B. Horníček [-] ) , J. Švejda [-] , T. Frantl [-]

ŽK: 55. J. Bílek , 62. J. Smolík , 75. O. Ostrýž - 53. L. Burian .
Hráči zápasu: L. Burian , J. Kolouch .
Počet diváků: 62. Rozhodčí: SÝKORA Jiří - HROMÁDKA Miroslav, KOLBÁBEK Dalibor (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Lukáš Novotný

Expert: Stanislav Krejčí
Tip experta: výhra hostů

Křižanov má velmi dobré individuály a ti jim rozhodnou zápas, vyhraje Křižanov.

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích