2:3
(1:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

21.04.2024 16:00

20.kolo, Vysočina | Žďár nad Sázavou | III. třída , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Bory nabírají formu


Branky


23. J. Koudela , 69. J. Marek - 9. M. Burian , 12. J. Karásek , 47. J. Pol
18

Bory se dotáhli na Velkou Losenici na rozdíl jednoho bodu, s tím že Losenice má o zápas navíc! Na hřišti Radostína v souboji rezerv Bory udržely vedení a odváží tři body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bory zahajují zápas vedením

Hostující Bory vstoupily do utkání aktivně a odhodlaně. Již ve 9. minutě se prosadil útočník Burian, který poslal Bory do vedení 1:0. O pouhé tři minuty později navýšil náskok Karásek, který zvýšil skóre na 2:0 ve prospěch hostů. Radostín se snažil reagovat, ale Bory měly v první půli větší držení míče a vytvořily si spoustu šancí. Nicméně domácí měli také své příležitosti a pokud by proměnili dvě velké šance, mohl průběh zápasu vypadat jinak. Jednu šanci se jim ale využít podařilo, když v 23. minutě skóroval Koudela. Do poločasu se skóre již neměnilo a hráči šli do šaten za stavu 1:2.

Druhá půle a bojovný výkon Radostína

Ve druhé půli Bory pokračovaly v tlaku a již ve 47. minutě zvýšil Pól náskok hostů na 3:0. Radostín se však nevzdával a v 69. minutě se Marek prosadil, snižujíc rozdíl na 1:3 po přímém kopu. Mimo gól, který padl, se tento přímý kop kopal po červené kartě hostujícího Kujala, čímž se pro Radostín otevřelo dalších 20 minut na dorovnání. Celý tým se snažil o zdramatizování zápasu, ale Bory si pohlídali vedení až do poslední minuty. Radostín prokázal bojovný duch a i přes porážku nedal Borům nic zadarmo.



Ohlasy k zápasu



TJ Družstevník Bory B
Stanislav Krejčí (hráč): Do zápasu jsme vlétli lépe my. V první půlce jsme měli držení míče a spoustu šancí, ovšem kdyby domácí proměnili 2 velké šance co měli, mohlo být vše jinak. My jsme těch šancí měli asi 5 a můžeme být rádi, že nás ty neproměněné šance na konci zápasu nemrzely. V 69 minutě dostal Kujal červenou kartu a hned z přímáku se snižoval rozdíl. Celý tým se kousl a jezdil po zadku až do poslední minuty a tak už jsme si zápas pohlídali. Radostín byl bojovný tým, nedali nám nic zadarmo, věřím že další zápas vyhrají.



Sestavy


TJ SOKOL Radostín nad Oslavou B
D. Homola [-] - L. Dvořák [-] (77. V. Gregar [-] ) , O. Bradáč [-] (46. J. Marek [-] ) , K. Kučera [-] , D. Gregar [-] (66. Š. Pták [-] ) , Š. Havlíček [-] , J. Koudela [-] (54. J. Marek [-] ) , T. Staněk [-] , D. Poul [-] , J. Willisch [-] (46. O. Vítek [-] ) , A. Kališ [-]

TJ Družstevník Bory B
M. Netolický [-] - M. Burian [-] , V. Burian [-] , D. Frejlich [-] (46. J. Pol [-] ) , M. Zástěra [-] , J. Karásek [-] (78. V. Beneš [-] ) , S. Krejčí [-] , Z. Hlaváč [-] (78. M. Špaček [-] ) , J. Kujal [-] , O. Hlaváč [-] , L. Němec [-] (62. M. Tvrdý [-] )

ŽK: 85. K. Kučera - 65. M. Burian . ČK: 69. J. Kujal .
Hráči zápasu: J. Pol , M. Burian , O. Hlaváč .
Počet diváků: 87. Rozhodčí: SÝKORA Jiří - DVOŘÁK Jiří (N), GREGAR Petr (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích