3:0
(2:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

21.04.2024 16:00

20.kolo, Vysočina | Žďár nad Sázavou | III. třída , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Jimramov se vrací do čela


Branky


18. M. Gregor , 21. M. Čupr , 88. M. Čupr
18

Křoví zavítalo po prohraném derby na hřišti Jimramova, ten ale využil výhody o zápas méně a dostal se v tabulce zpět před Hamry! Přečtěte si zajímavý článek o průběhu zápasu a komentáře domácích!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Slibný začátek domácích

V utkání 20. kola přivítali domácí za velmi chladného počasí, ale na dobře připraveném hřišti, soupeře z Křoví, kterému chtěli oplatit nejvyšší porážku v tomto ročníku (na podzim 4: 1). Utkání bylo zpočátku vyrovnané, útoky se střídaly na obou stranách, ale hrálo se bez šancí jen po šestnáctky. Domácí šli do vedení šťastně v 18. minutě, kdy Gregor presoval na hranici šestnáctky, srazil odkop Mejzlíka a ten přeletěl vyběhnutého brankáře do sítě - 1:0. Domácí branka povzbudila, ve 21. minutě dobře vykombinovali situaci u pravé postranní čáry, Vraspír vysunul nabíhajícího Čupra a ten trefil přesně na přední tyč. Po této studené sprše hosté zabrali, byli více na míči, lépe kombinovali a hlavně po standardkách byli před domácí brankou závary, ale obrana i brankář Venhuda byli na místě, v jednom případě se zatřáslo břevno domácí branky. Do šaten se tak šlo za stavu 2:0.

 

Domácí jistí

Podobný byl obraz hry i ve 2. poločase, hosté byli více na míči, kombinovali, ale domácí obrana hrála bezchybně a co prošlo, vyřešil mladý brankář Venhuda. Domácí spoléhali na rychlé brejky, ale ty vždy nevyšly a když se podařilo zakončit, hosty podržel brankář, kterému v 66. minutě po pohotové střele Čupra z hranice šestnáctky pomohlo břevno. V 88. minutě hosté propadli na pravé straně v útočné polovině, Vít Peňáz šikovně vysunul Čupra a ten své sólo z poloviny hřiště s přehledem zakončil a tak domácí oplatili hostům podzimní porážku stejným rozdílem a po týdnu se znovu vrátili na čelo tabulky.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Jimramov
Pavel Borovský (hrající trenér), Jaroslav Pajkr (vedoucí mužstva): Pavel Borovský: Výsledek 3:0 by měl svědčit o rozdílu třídy mezi soupeři, ale na hřišti tomu tak určitě nebylo. Křoví hrálo snaživý, kombinační fotbal, ale trápilo se v zakončení. My se trápili hlavně sami se sebou :-). Dneska to byl určitě jeden ze slabších výkonů, na druhou stranu, spousta trenérů by mě možná řekla, chtěl bych taky hrát blbě a vyhrát 3:0 :-)). Zároveň si cením toho, že jsme se s tím dokázali poprat a tři góly vstřelit. Psal jsem to už tisíckrát, vyhrát, když se daří, umí každej jouda. Vrátili jsme se na čelo tabulky a už ho neopustíme, teda minimálně do příští neděle :-). To zavítáme do Ujčova, kterej schytal šišku v Březí a bude se chtít srovnat na nás. Ale na to Oski rovnou zapomeň :-). Sportu zdar, vesnické čutané zvlášť, DYCKY JIMRAMOV a ZDENDA FOREVER------------------Jaroslav Pajkr: Dá se říci, že pro hosty je třígólová porážka až krutá, přijeli s hodně omlazeným týmem a předvedli sympatický výkon, v poli byli i lepší, ale hrubé chyby v obraně a mizerná koncovka přinesli tento výsledek. Domácím tentokrát vázla kombinace ve středu hřiště a důraz v útoku, ale hra v obranné části byla téměř bezchybná a to přineslo cenné vítězství. Všichni hráči zaslouží pochvalu za bojovnost a kladem utkání byla z obou stran velmi slušná hra, hráči se věnovali hře a tak to má být.




Sestavy


TJ Sokol Jimramov
J. Venhuda [-] - V. Vraspír [-] , L. Bednář [-] , K. Šenkýř [-] (46. J. Sedlák [-] ) , P. Sedlák [-] - V. Peňáz [-] (72. Š. Peňáz [-] ) , M. Čupr [-] , V. Peňáz [-] , M. Gregor [-] (66. D. Halva [-] ) - M. Dvořák [-] , P. Borovský [-]

TJ Sokol Křoví
F. Mičánek [-] - J. Mejzlík [-] , . Maloň [-] , J. Bartošek [-] , J. Dolníček [-] (63. M. Žák [-] ) - M. Tvrdoň [-] (46. M. Midrla [-] ) , L. Štulpa [-] (72. M. Urbánek [-] ) , J. Hanus [-] , D. Vít [-] - K. Jilg [-] - M. Mihula [-] (63. M. Urbánek [-] )

ŽK: 82. P. Sedlák .
Hráči zápasu: M. Čupr , V. Peňáz .
Počet diváků: 64. Rozhodčí: ŠOUSTAR Jaroslav - KOTOVIC Filip, PAJKR Jaroslav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích