1:2
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

21.04.2024 16:00

20.kolo, Vysočina | Žďár nad Sázavou | III. třída , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Losenice doma ztratila s Radešínskou Svratkou


Branky


18

Rezerva Radešínské Svratky nedovolila Losenici se k nim v tabulce přiblížit a domácí obrala o všechny body po vyrovnaném zápasu. Přečtěte si o průběhu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vyrovnaná bitva

K zápasu se za chladného počasí před slušnou diváckou návštěvou sešly týmy Velké Losenice a Radešínské Svratky B. Utkání začalo svižně na obou stranách a hned ve druhé minutě se dostal do úniku hostující útočník, který obešel brankáře, ale trefil pouze tyč. Domácí to probralo a převzali otěže zápasu a odměnou jim byla ve 13. minutě vedoucí branka, když Zástěra z dálky trefil k tyči. Hosté postupně přidali na agresivitě a hra se postupně vyrovnala. V 35. minutě kopali hosté trestný kop z hranice velkého vápna a hostující Bukáček přesnou střelou přes zeď vyrovnal na 1:1 a jelikož se do konce poločasu diváci žádné velké šance nedočkali, šlo se do kabin za nerozhodného stavu.

Radešínka vítězí

Druhý poločas začal tak jak první skončil, vyrovnaná hra v poli, ale v útoku byli nebezpečnější hosté, kteří si vytvořili několik náznaků šancí, ale chyběla jim přesnost a klid v koncovce. Rozhodující gól padl v 62. minutě, když Dostál po zaváhání po rozehrávce nic nevymýšlel a z první trefil přesně na zadní tyč a nedal domácímu brankáři šanci. Obraz hry se nezměnil, domácí se snažili o vyrovnání a hosté vyráželi do nebezpečných brejků . V jednom z nich hostující útočník selhal a nechal vyniknout domácího brankáře. Nejblíže k vyrovnání byli domácí, když jejich útočník dostal přesnou přihrávku a běžel sám na brankáře, ale nakonec ani nevystřelil, a tak už si hosté těsné vítězství 1:2 pohlídali.



Ohlasy k zápasu


TJ Velká Losenice
Jiří Kasal (brankář): Myslím, že jsme neodehráli špatné utkání, ale hosté byli efektivnější a rozhodla jejich zkušenost. Střídali jsme dobré pasáže se špatnými, ale celkově byli nebezpečnější hosté a tak si odvezli tři body. My jsme nakonec mohli vybojovat alespoň bod, ale selhali jsme v koncovce, a tak jsme bez bodu a za týden nás čeká důležitý zápas a doufám že po něm nespadneme na poslední místo.




Sestavy


TJ Velká Losenice
J. Kasal [-] - T. Neubauer [-] , M. Sobotka [-] , R. Kamarád [-] (70. M. Němec [-] ) , R. Kasal [-] , R. Pátek [-] , D. Králíček [-] (80. L. Soukup [-] ) , D. Bratršovský [-] , J. Dobrovolný [-] (58. M. Hrouda [-] ) , P. Mach [-] , P. Zástěra [-]

FK TJ Radešínská Svratka B
J. Vařejka [-] - J. Nejedlý [-] , L. Buřval [-] , B. Jandourek [-] , J. Chrást [-] , J. Dostál [-] , P. Bukáček [-] , M. Kaštánek [-] , J. Novák [-] , K. Štegner [-] (68. T. Kříž [-] ) , J. Hájek [-]

ŽK: 24. P. Bukáček , 36. J. Dostál , 49. M. Kaštánek , 60. K. Štegner , 85. J. Hájek .
Hráči zápasu: P. Zástěra - P. Bukáček .
Počet diváků: 68. Rozhodčí: KÖNIG Miroslav - PÁTEK Tomáš (N), POSPÍCHAL Petr (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích