3:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.03.2024 14:30

17.kolo, Plzeňský | Krajský přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Lhota hrála po vápno, proto v Nepomuku nemohla uspět


Branky


25

Lhota má za sebou vydařenou přípravu, včetně pohárového zápasu. Jenže začátek soutěže jí opět výsledkově srazil na kolena. Celek, který po většinu zápasu držel míč na svých kopačkách nakonec ani jednou neskóroval.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Lhota od samého začátku tlačila svého soupeře na vápno, ale nepomučtí po zimním drilu mají naběháno a svým pohybem dokázali soupeře v téměř všech šancích eliminovat jěště před šestnáctkou. A když pak nový muž v nepomuckém dresu, Anton Salabai, vyslal nádhernou přihrávkou středem hřiště do úniku Vosyku, mohli se domácí fanoušci radovat z poločasového vedení. (v zápise chybně uveden Baran, pozn. autora)

 

Ve druhém dějství chtěli hosté jistě brzy skórovat a výoj zápasu otočit. Jenže jim pod nohy hodil klacek Viktora, který se vyšplhal na rohový kop nejvýše a nedal gólmanovi už ve 49. minutě šanci. Toto velmi nalomilo rozpoložení žlutočerného mužstva, jemuž se taktika pro druhou půli zhroutila. Hra se tedy ještě více otevřela, ale k vážnějšímu ohrožení branky Flandery nedošlo. Naopak na druhé straně se musel Böhm činit, když se domácí dostávali do rychlých protiútoků a zejména Sládek mohl více než jednou navýšit skóre. Nestalo se, a tak se až do posledního momentu čekalo na třetí branku, opět po rohovém kopu, který zužitkoval Chalupný



Ohlasy k zápasu


FK Nepomuk
Jiří Slach, asistent trenéra: Narazili jsme určitě na mnohem fotbalovější tým, než jsme my. Soupeř měl optickou převahu, ale jen po vápno. Ve finále jsme i do otevřené obrany mohli dát klidně pět gólů... Lhota držela hodně míč, ale nás v první půli uklidnil perfektní přihrávkou Salabai na unikajícího Vosyku, který prostřelil gólmana. Ve druhé půli jsme brzy navýšili na 2:0, Lhota to více otevřela, ale nám se několik dalších brejků nedařilo proměnit. Nakonec se ale po rohu prosadil ještě Chalupný, který se vrátil po operaci kolene. Nicméně myslím, že Lhota půjde tabulkou nahoru, tam kde je teď, není pozice hodna jejich kvalit. Naši kluci ale zápas odmakali, a to i včetně střídajících hráčů. Takže i když jsme si v určité fázi zápasu říkali, že by byl bod dobrý, tak se fotbal hraje na góly a my dali tři.

TJ Sokol Lhota
Martin Varga, trenér: Jeli jsme do Nepomuka s tím, že chceme zlomit černou sérii s domácími. Celý první poločas jsme domácí přehrávali a byli lepším týmem. Ale jen po vápno. Domácí pozorně bránili a čekali na svoji šanci, kterou jsme jim nabídli ve 43. minutě a domácí jí potrestali. Do druhé půle jsme šli s tím, že zápas otočíme, jen musíme přidat na důrazu ve vápně. Bohužel gól ve 48. minutě z rohu s námi zamával a chvíli trvalo než jsme se z toho oklepali. Vsadili jsme vše na jednu kartu a to na tu útočnou, ale do vyložené šance jsme se nedostali. Měli jsme spoustu centrů a závarů, ale nebyli jsme ve vápně dostatečně důrazní. Naopak nás soupeř z dalšího brejku potrestal a bylo rozhodnuto. Domácím gratuluji k výhře, ke které se poctivou defenzivou propracovali.



Sestavy


FK Nepomuk
M. Flandera [-] - J. Nový [-] (74. J. Kozák [-] ) , M. Kašpar [-] (80. D. Šmíd [-] ) , J. Kalabza [-] , M. Baran [-] , J. Vosyka [-] , A. Salabai [-] (74. D. Jára [-] ) , A. Viktora [-] (65. J. Chalupný [-] ) , M. Skala [-] , L. Sládek [-] , T. Voráček [-]

TJ Sokol Lhota
L. Böhm [-] - J. Horník [-] , T. Marek [-] , J. Petr [-] - V. Sulek [-] (65. M. Kotrch [-] ) , J. Jaroušek [-] (65. P. Suda [-] ) , A. Vlček [-] , R. Dyk [-] - M. Švehla [-] (73. J. Eliášek [-] ) , J. Peterka [-] (73. D. Křížek [-] ) , O. Kotrnoch [-] (83. J. Šroubek [-] )

ŽK: 90. T. Voráček .
Hráči zápasu: A. Salabai .
Počet diváků: 102. Rozhodčí: Bureš Jiří - PETRŽELKA František, PRESSL Václav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Jakub Volák

Expert: Jiří Lauko
Tip experta: výhra hostů

Lhota má být tabulkově někde jinde, než doposud je.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích