Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.03.2024 12:00

18.kolo, Plzeňský | Krajský přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Rapid otočil vývoj zápasu s Kaznějovem a bere první jarní body


Branky


22

Po úvodní jarní prohře Rapidu se Zručí, chtěl jeden z favoritů soutěže s Kaznějovem uspět. Jenže i žlutomodrý celek se chtěl bodově popasovat s touto výzvou, zejména, když v předchozím utkání obdržel devět gólů od jiného plzeňského týmu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Na hornobřízské umělce, kde Kaznějov pro toto kolo našel zázemí, se právě Bohemka dostala jako první do vedení. Ve 25. minutě poslal svůj celek do vedení zkušený Jan Vondráček. Hosté na vývoj zápasu velmi dobře zareagovali a o chvíli později bylo Drtilem srovnáno. Jenže stejně tak se povedlo i na druhé straně a poločasová pauza voněla více Kaznějovu. Toho ve 36. minutě poslal do vedení Kunesch.

 

Minimum šancí na obou stranách rozhodl až kiks domácího brankáře, díky němuž mohl Rapid srovnat krok. To se v 75. minutě prosadil Řehoř. A nakopnutý Rapid dokončil hned záhy obrat, když se prosadil o tři minuty později Ledvina. V závěru zápasu pak ještě domácí Buček s Kuneschem obdrželi po druhých žlutých kartách červené, když hýřili přemotivovanou aktivitou a v zápasu boje své zákroky na soupeře drobet přehnali. S výsledkem už to ale nic neudělalo a Rapid odjel se třemi body.



Ohlasy k zápasu


FK Bohemia Kaznějov
Vladimír Pitlík, trenér: Po debaklu na Petříně jsme chtěli získat body proti dalšímu týmu ze špičky tabulky. Úvod byl opatrný z obou stran a šancí, a střel tak bylo velmi málo. Hosté byli lepší v kombinaci a my jsme naopak byli důraznější před brankami. Také jsme se ujali vedení po nenápadné akci bratří Vondráčků. O chvíli později však bylo vyrovnáno po nejistém zákroku brankáře Šaška. Do poločasu se nám podařilo vstřelit druhou branku, když se po rohovém kopu prosadil nováček Kunesch. Obraz hry se ve druhém poločase moc nezměnil, hosté byli častěji na míči, ovšem šancí a střel bylo na obou stranách opět minimum. Zápas se zlomil 15 minut před koncem, kdy hosté vyrovnali po veliké chybě našeho brankáře a o 2 minuty později vstřelili třetí a vítěznou branku. Nám se již vyrovnat nepodařilo, hosté si takticky závěr pohlídali. Pro nás trochu smolné utkání, kdy minimálně na bod jsme měli. Zápas byl vyrovnaný, kdy my jsme si kromě vstřelených branek vytvořili pouze dvě gólove šance, hosté tři, i střel na branku bylo velmi málo. Gratulujeme Rapidu ke šťastné výhře, ale my jsme určitě nepropadli.

SK Rapid Plzeň
Zbyněk Jiskra, trenér: Hráli jsme o mnoho lépe než minulý týden, ale dostali jsme dva laciné góly. V druhém poločase se nám lepším napadáním podařilo si vytvořit více zakončení a dvě i proměnit. Jinak červené karty vyplynuly ze hry, nebyly to nijak vážné zákroky.



Sestavy


FK Bohemia Kaznějov
R. Šašek [-] - J. Kunesch [-] , J. Vondráček [-] , J. Vondráček [-] , F. Rusňák [-] (89. A. Náhlovský [-] ) , . Tran [-] (61. T. Lausecker [-] ) , F. Fait [-] (83. M. Polívka [-] ) , M. Šlajs [-] (89. D. Vinkler [-] ) , J. Kiss [-] , J. Buček [-] , V. Višnovský [-]

SK Rapid Plzeň
J. Liška [-] - T. Drtil [-] (68. T. Křen [-] ) , J. Ledvina [-] (87. J. Holík [-] ) , M. Brůček [-] (46. J. Kadlec [-] ) , D. Kořenek [-] , D. Koranda [-] , T. Ježek [-] (61. J. Harmady [-] ) , M. Fikrle [-] , R. Klekner [-] (68. T. Řehoř [-] ) , M. Bezukh [-] , P. Řezníček [-]

ŽK: 38. J. Kunesch , 80. J. Buček - 36. J. Liška , 38. D. Kořenek . ČK: 90. J. Buček , 92. J. Kunesch .
Hráči zápasu: J. Ledvina .
Počet diváků: 85. Rozhodčí: Mudra Zdeněk - MOLEK Eduard, KŘEN Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Jakub Volák

Expert: Petr Spěváček
Tip experta: výhra hostů

Oba celky první své jarní zápasy prohrály, ale myslím si, že by Rapid měl potvrdit své kvality.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů