0:1
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.03.2024 15:00

20.kolo, Plzeňský | Krajský přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

OHLASEM: Mýto nenavázalo na výhru z Holýšova a o jeden gól padly Vejprnicím


Branky


24

Jak si po minulém utkání liboval v bojovnosti svého tůmu trenér Nykles, tak tentokrát to bylo opět při starém. V utkání s Vejprnicemi rozhodla jedna branka z prvního poločasu, na kterou mohl jeho tým odpovědět, ale kromě jedné příležitosti se do moc šancí domácí nedostali a hosté si zaslouženě odvezli všechny tři body. I když opět jen s výhrou o jednu branku.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.


Ohlasy k zápasu


TJ Slavoj Mýto
Petr Nykles, trenér: Nevím, co se děje... To, co tam bylo minulý týden, tam nebylo teď. Když někdo neumí fotbal, tak neumí fotbal a těžko se ho nahned naučí. Naopak bojovat umí každý. Ale když vím, že umí hrát fotbal i bojovat, tak je mi záhadou, že to, co jsme předvedli v Holýšově, nepředvádíme dál. Věděli jsme, co Vejprnice budou hrát, přesně to hrály. Nikam se nehrnou, hrají organizovaně, vyráží do rychlých brejků... My jsme dostali gól celkem brzy, navíc úplně nesmyslný, kdy zakončovali dva útočníci na malém vápně úplně sami, první to minul a dorážel tak ten druhý. A kolem nich tři naši. Soupeř se zase stáhl do svých pozic, opět pracoval organizovaně a čím víc se blížil konec, tímto pro nás bylo horší. Vejprnice mohly dát třeba ještě čtyři góly. My jsme mohli dát jeden gól, ale gólman to perfektně vyrazil na roh. Hostům zřejmě i vyhovuje to, že chtějí vyhrát o gól, jsou asi takoví masochisti, že až do závěrečných minut se mohou a možná i chtějí strachovat o výsledek. Trenéři Vejprnic asi rádi vyhledávají stres (směje se). Pro nás to tedy znamenalo, že prohra byla takto mírná. Závěrem musím ještě vyzdvihnout všechny rozhodčí v čele s Jirkou Křenem. Nenechal si do toho kecat, když něco bylo, utnul to a zjednával si na hřišti naprostý respekt.

SK Slavia Vejprnice
Lukáš Paul, trenér: Utkání se odehrálo na hodně nerovném hřišti, kde pohledných kombinací bylo jen velmi málo, naproti tomu nákopů a soubojů si diváci užili až moc. Nám se však po jedné pohledné akci z levé strany podařilo dostat do vedení, kdy po centru Kuby Kadara uklidil míč do brány Mára Majerčík. Druhý gól mohl přidat Mates Kouřil, ale domácí gólman ho vychytal. Ve druhé půli jsme pozorně bránili, domácím dovolili jen jednu větší šanci, kde nás podržel Kuba Vavrík. Sami jsme mohli přidat několikrát pojistku, největší šanci měl David Csambal, ale neuspěl, a tak jsme si připsali 3 body za naší klasickou výhru o gól.



Sestavy


TJ Slavoj Mýto
J. Vild [-] - M. Melka [-] , J. Melka [-] , M. Lenk [-] - M. Brož [-] , K. Komenda [-] (84. M. Kellner [-] ) , J. Slavík [-] , R. Chvála [-] (66. J. Mašek [-] ) , P. Štych [-] - J. Lenk [-] (66. M. Mařík [-] ) , T. Hatina [-] (74. O. Mašek [-] ) -

SK Slavia Vejprnice
J. Vavrík [-] - M. Kouřil [-] , J. Kadar [-] , V. Puhlovský [-] , F. Heindl [-] (78. M. Hejduk [-] ) , T. Kotva [-] , J. Bayer [-] , M. Majerčík [-] , D. Křemenák [-] (89. R. Dvořák [-] ) , D. Csambal [-] (66. A. Heller [-] ) , D. Svoboda [-]

ŽK: 5. M. Brož , 74. J. Vild - 40. T. Kotva , 70. M. Majerčík , 90. M. Hejduk .
Hráči zápasu: M. Majerčík .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: Křen Jiří - MOLEK Eduard, CIMICKÝ Filip.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů