2:1
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.04.2024 10:15

23.kolo, Plzeňský | Krajský přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

OHLASEM: Zápas dvou rozdílných poločasů, ve kterém Bříza vydřela tři body


Branky


20

Hrál se oboustranně dobrý fotbal, kombinační, atraktivní. Jen tedy v podstatě na jednu stranu stranu hřiště. V první půli byli u všeho domácí fotbalisté, kteří se dostali do vedení a od dalších gólů nebylo daleko. Jenže po výměně stran jako by na ně padla tíha druhé strany hřiště, na kterém se předtím nedařilo Lhotě. A právě hosté začali být aktivnější, lepší na hřišti a jen smůla je obrala o nějaký bodový zisk. Jak utkání hodnotí trenéři obou celků?

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.


Ohlasy k zápasu


SK Horní Bříza
Michal Kubice, trenér: Nevím, kde začít... Kluky musím pochválit za morál a bojovnost hlavně v závěru utkání. Jsem samozřejmě rád, za další výhru a bodový zisk, ale... Ze zápasu si totiž nejen já, ale určitě i všichni lidé co se přišli podívat a v neposlední řadě hlavně soupeř ze Lhoty, odnášíme smíšené pocity... Byl to totiž jeden z těch zápasů, kdy by stačilo jen říct: Fotbal nemá logiku... První poločas byl z naší strany ještě celkem v pohodě, měli jsme dostatek sil, nescházela bojovnost, konstruktivní rozehra, a tak dál, a tak dál. Vytvořili jsme si dostatek šancí na to zápas rozhodnout už v prvním poločase, ale to se bohužel nestalo. Takhle jsme se museli o výsledek strachovat až do konce utkání. Musím, ale podotknout, že jsme to soupeři hodně usnadnili sami. Ve druhém poločase nás Lhota totiž sevřela a prakticky k ničemu nepustila, hrála opravdu dobře. Zato my jsme se absolutně nedostali do naší hry, scházel pohyb, klid na balonu, chytrost, lehkost a v neposlední řadě taktická vyspělost, která ke konci utkání byla opravdu markantní... Za to jsem taky hned po zápase kluky zkritizoval přímo v šatně. Paradoxně jsme si i za téhle situace a pod tlakem, který na nás soupeř vyvinul vytvářeli stále dost šancí na skórovaní, ale nic navíc nám tam už nepadlo. Nakonec jsme v zápase dokázali 2x skórovat, kdy se trefil Kraček a Trojanec a my doslova ubojovali konečný výsledek 2:1 a soupeř tak nakonec odjel s prázdnou.

TJ Sokol Lhota
Martin Varga, trenér: Náš výkon bych dnes rozdělil do dvou poločasů. V prvním poločase byli domácí u všech odražených míčů dřív a i v soubojích byli dravější. V tom byli domácí v první půli lepší. I v útočné fázi jsme byli malo nebezpeční a některé situace neřešili dobře. V poločase jsme udělali nějaké změny, něco si k tomu řekli a druhý poločas už byl jen o nás. Najednou jsme byli rychlejší, agresivnější a na všech bylo vidět, že mají chuť se zápasem něco udělat. Bohužel přišel od domácích druhý gól ze standardní situace, ale pořád jsem věřil, ze to půjde. Gólem na 2:1 jsme se vrátili do zápasu, bohužel jsme pohořeli v koncovce a domácí s vypětím všech sil zápas dotáhli do vítězného konce. S druhým poločasem jsem spokojený a kluci to odjezdili, bohužel poločas ve fotbale na úspěch nestačí. Je hezké, že v každém zápase slyším od trenérů hostů i jiných, že hrajeme dobrý fotbal atd., ale body se za to nedávají. Gratuluji domácím k vítězství a nám nezbývá než se teď soustředit na domácí zápas s Holýšovem a zvládnout ho.



Sestavy


SK Horní Bříza
J. Schimmer [-] - Z. Netáhlo [-] , A. Lavička [-] , S. Rous [-] , V. Šimice [-] - J. Kraček [-] , D. Šebek [-] , M. Paukner [-] - M. Trojanec [-] - L. Kříž [-] , M. Beránek [-] (67. M. Tvrdík [-] )

TJ Sokol Lhota
Š. Smola [-] - P. Suda [-] (46. J. Eliášek [-] ) , J. Petr [-] , M. Paul [-] , T. Marek [-] - P. Petrželka [-] , J. Šroubek [-] (46. T. Křen [-] ) , A. Vlček [-] - O. Kotrnoch [-] , D. Křížek [-] (46. M. Šindelka [-] ) , J. Peterka [-]

ŽK: 81. D. Šebek , 85. M. Tvrdík , 87. M. Trojanec , 92. S. Rous - 67. J. Eliášek , 81. A. Vlček , 90. M. Paul .
Hráči zápasu: J. Kraček .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: Křen Jiří - MUDRA Zdeněk, RUDA Daniel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Jakub Volák

Expert: Zdeněk Větrovec
Tip experta: remíza

Vyrovnaný zápas dvou fotbalových týmů, který skončí remízou.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích