5:0
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.04.2024 17:00

23.kolo, Plzeňský | Krajský přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Povinné body pro Vejprnice, hlásil po utkání domácí trenér


Branky


3. R. Křen , 24. D. Křemenák , 68. D. Křemenák (p.) , 71. M. Majerčík , 89. A. Heller (p.)
21

Stříbro se bodově trápí, mladý výběr trenéra Jareše si na jaře ještě nepřipsal výhru a proti druhému týmu tabulky se zisk tří bodů málo předpokládal. Přesto chtělo svého soupeře potrápit, ale spíše mu cestu za vítězstvím usnadnil.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

A to hned ve 3. minutě, když domácí Křen potrestal špatnou rozehrávkou na středu hřiště. Domácí hráče brzké vedení uklidnilo a hrálo si svou hru, ve které se postupně chtělo prokousat k dalšímu zakončení. To nebezpečné přišlo o dvacet minut později, když jeden z hostujících obránců neodhadl dráhu letu míče a nabíhající Křemenák jej pak dokázal uklidit za Lockera. A jak první gól Slávisty uklidnil, druhý až uspal. Hra začala být pomalá a do možností se dostávali i hosté, ale bez kýženého úspěchu. Jediným zápisem Baníku v prvním poločasu byla žlutá karta pro Martina Vyšína. Ale byla správně? Podle hostů nikoliv...

 

Právě krátce po výměně stran totiž byla stejnému hráči udělena druhá žlutá a měl tedy odejít do sprch. Jenže hosté reklamovali, že v první polovině nedostal žádnou kartu, tak proč červenou..? Údajně měl v první polovině faulovat kapitán mužstva a bratr potrestaného, Marek Vyšín, a tedy celý tým si myslel, že právě on má z první půle žlutou kartu. Nicméně sudí rozhodli naopak a za následné protesty si právě Marek Vyšín svou kartu vykoledoval. Stříbro tak dohrávalo v deseti, a proti silným Vejprnicím tak v podstatě už nemělo šanci.

 

Další chybu ve velkém vápně potrestal Křemenák z pokutového kopu krátce po hodině hry. Obratem navýšil na čtyřbrankové vedení Majerčík a hosté už vyhlíželi konec zápasu. V závěru zápasu byl ještě ve vápně faulován Křemenák, který ale hattrick odmítl a nechal druhou penaltu v zápase proměnit Adama Hellera. Stříbro tak po nelichotivém výsledku vyhlíží nadcházející várku pěti velmi důležitých zápasů s týmy hrajícími rovněž o záchranu soutěže.



Ohlasy k zápasu


SK Slavia Vejprnice
Lukáš Paul, trenér: V zápase s týmy ze spodku tabulky je vždy důležité dát brzo první gól. To se nám povedlo a gól již ze 3.minuty nás uklidnil. Druhý gól nás však uspal. Sice jsme si další šance vytvářeli, ale hra úplně ztratila tempo. I ve druhém poločase jsme měli zápas pod kontrolou a přidali další branky. Bylo to povinné, ale zasloužené vítězství.

TJ Baník Stříbro
Jindřich Jareš, trenér: Zápas ovlivnil hned začátek, kdy jsme laxním přístupem přišli o míč ve středu hřiště a Vejprnice hned naší chybu potrestali. Pak se hrálo převážně ve středu hřiště. Druhý gól padl opět po naší chybě, když obránce neodhadl dráhu letu a podskočil dlouhý míč a hráč Vejprnic prostřelil brankáře z úhlu na přední tyči. Měli jsme tam dvě slibné příležitosti, ale bez úspěchu. Na začátku druhé půle jsme měli obrovskou šanci, která brankou bohužel neskončila. Ve 49. minutě byl neprávem vyloučen Martin Vyšín, dál se k tomu vyjadřovat nebudu. Od té doby už bylo prakticky nemožné s tím výsledkem něco udělat s tak kvalitním týmem jako jsou Vejprnice. Teď se musíme připravit na důležité zápasy, které přijdou a bojovat dál.



Sestavy


SK Slavia Vejprnice
J. Turek [-] - L. Rada [-] , R. Křen [-] (58. R. Dvořák [-] ) , J. Kadar [-] , M. Kouřil [-] , M. Hejduk [-] (77. F. Heindl [-] ) , T. Kotva [-] (58. J. Bayer [-] ) , M. Majerčík [-] , D. Křemenák [-] , D. Csambal [-] (33. A. Heller [-] ) , V. Puhlovský [-]

TJ Baník Stříbro
I. Locker [-] - J. Vacín [-] , V. Novák [-] , D. Kasl [-] (46. Š. Křivanec [-] ) , V. Světlík [-] (80. P. Kasl [-] ) , D. Čížek [-] , M. Hodek [-] , M. Vyšín [-] , V. Gontkovič [-] (46. F. Bláha [-] ) , M. Vyšín [-] , D. Donate [-] (72. Š. Křivanec [-] )

ŽK: 39. M. Vyšín , 49. M. Vyšín , 51. V. Novák . ČK: 49. M. Vyšín .
Hráči zápasu: D. Křemenák .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: CIMICKÝ Filip - KRIPNER Karel, ŠILHÁNEK Patrik.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Jakub Volák

Expert: Zdeněk Větrovec
Tip experta: výhra domácích

Domácí Vejprnice potvrdí roli favorita a připíší si další 3 body a i nadále povedou souboj s Petřínem o vítězství v soutěži.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích