4:1
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.04.2024 17:00

23.kolo, Plzeňský | Krajský přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kaznějov nekladl odpor. V utkání byly vidět dvě červené karty


Branky


21

Kaznějov do Mýta přijel bez brankáře a tak si oblékl rukavice Tran Huy Anh, jinak ofenzivní hráč, který v několika situacích svůj tým podržel, ale hned na začátku právě za ním šla první branka zápasu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí obrana vyslala za kaznějovskou obranu dlouhý míč, na který si zaskakující brankář vyběhnul, ale na mokrém terénu uklouzl a domácí Mackovič měl poté snadnou práci s usměrnením míče do prázdné brány. Mýto bylo ve hře na těžkém terénu lepší a když se odhodlávalo k jednomu z dalších útoků, přišla červená situace. Na půli cesty mezi šestnáctkou a polovinou hřištěm si pro míč seběhl domácí Mařík, který z první posílal centr do vápna, ale zezadu je nesmyslně dojel Višnovský, který bez dalších okolků putoval do sprch. S jeho jednoznačným potrestáním byli od první chvíle smíření i jeho spoluhráči, kteří mu chybu ihned vmetli od obličeje.

 

Mýtský hráč naštěstí mohl pokračovat a domácí tak měli možnost hrát přesilovku. A brzy jí využil Hatina, který se v malém vápně dostal velice snadno k centrovanému míči a akrobaticky zakončil do odkryté branky. Ve zbytku poločasu domácí nevyužili další šance a tak se odcházelo do kabin za stavu 2:0.

 

Zkraje druhého dějství se hosté po nešťastně prodlouženém dlouhém autu domácím obráncem dostali do jednoduchého zakončení, když před brankou uklízel vedle Vilda z první Filipec. Hosté se nadechli a několika centry kolem vápna se snažili opět dostat ke koncovce, ale do čtvrt hodiny byli opět usazeni. Předtím ale vypadala vážně situace na hraně domácí šestnáctky, když k zemi padl po souboji Buček a sudí Bogdan pískal volný přímý kop. Jenže mu do rozhodnutí vstoupil postranní asistent, který signalizoval před soubojem ještě ofsajdové postavení hostů. Po konzultaci rozhodčích ale zůstalo u zahrávání přímého kopu, který však gólem neskončil.

 

A tak se dostáváme do 63. minuty, kdy se celkem snadno do šestnáctky dostal Hatina, prostřelit brankáře ale nedokázal, odražený míč nahrál Štychovi, ten sklepl Brožovi, který už padající těla propálil. I když se mýtskému záložníkovi zápas povedl, i tak se dopustil hrubky, která byla potrestána. Nebezpečným skluzem se v 78. minutě snažil vypíchnout míč soupeři, což se sice povedlo, ale vzal s míčem i kotník soupeře. Následovala druhá žlutá karta a předčasná cesta do sprch. Na obou stranách se tak dohrávalo 10v10, ale hosté už ztrátu dohnat nedokázali. Naopak na druhé straně po rychlé akci zakončoval Prach, který střelou trefil vybíhajícího brankáře, ale kulatý nesmysl se vtipně odrazil opět do mladého mýtského útočníka a od něj mířil do brány - 4:1. Tímto výsledkem i zápas skončil.



Ohlasy k zápasu


TJ Slavoj Mýto
Petr Nykles, trenér: Zápas se nám povedl, zejména s ohledem na vytváření šancí. Jak jsem dříve několikrát lamentoval, že si nevytvoříme šance, tak tentokrát to bylo lepší, ale naopak jsme toho dost neproměnili... Šli jsme v zápase snad čtyřikrát sami na bránu, nedali jsme dorážky z malého vápna, a tak dál. Hráli jsme kombinačně, soupeř nám toho i dost dovolil a o to více, dokud jsme hráli přesilovku. Červená karta hostů byla vážně hloupost, taky dostal hráč od svých spoluhráčů za uši. Dojel hráče, který by stejně nic směrem dopředu v tu chvíli neudělal a zároveň nemohl hrát balón. Vzadu byli hosté hodně nedůrazní, my jsme tedy některé šance proměnili a podle mě tedy zasloužené vítězství, které mohlo být mnohem vyšší. Musím kluky pochválit, pro nás to byl velice důležitý zápas a s ohledem na další týmy v tabulce byl tříbodový zisk nutností. V dalších zápasech to bude rovněž důležité, nechceme pak honit nějaké vymodlené body z Rapidem, Petřínem a jinými týmy shora tabulky. Takže Stříbro a Černice musíme teď zvládnout.

FK Bohemia Kaznějov
Vladimír Pitlík, trenér: K zápasu toho moc říct nemůžu. Bylo to hrozné, strašné, příšerné. Předvedli jsme výkon rovnající se nule. Takhle se o záchranu nehraje, byla to katastrofa a prohrát jsme mohli daleko víc.



Sestavy


TJ Slavoj Mýto
J. Vild [-] - M. Melka [-] , S. Mackovič [-] , T. Hatina [-] (82. M. Kellner [-] ) , M. Lenk [-] , P. Štych [-] , M. Brož [-] , J. Lenk [-] (77. M. Prach [-] ) , M. Mařík [-] (65. J. Mašek [-] ) , J. Melka [-] , K. Komenda [-]

FK Bohemia Kaznějov
. Tran [-] - D. Vinkler [-] , J. Kunesch [-] (46. F. Fait [-] ) , V. Višnovský [-] , M. Tichý [-] , J. Vondráček [-] , J. Vondráček [-] , L. Filipec [-] (81. D. Havlík [-] ) , J. Kopač [-] , J. Buček [-] (56. A. Náhlovský [-] ) , M. Šlajs [-]

ŽK: 36. J. Lenk , 47. M. Brož - 47. M. Tichý , 53. J. Vondráček , 85. F. Fait . ČK: 78. M. Brož - 24. V. Višnovský .
Hráči zápasu: J. Melka , M. Brož .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: BOGDAN Gabriel - KRAUS Jan, TOMŠÍČEK Vojtěch.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Jakub Volák

Expert: Zdeněk Větrovec
Tip experta: výhra hostů

Kaznějov hraje venku velmi dobře.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích