Z. Daněk ml. 47. (vl.)
M. Manowetz 56. (p.)
J. Šmíd 65.
J. Šmíd 89.
4:2
(0:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

21.04.2024 16:00

23.kolo, Plzeňský | Krajský přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Černice o poločase vedly, ale sklapla Csaplárova past


Branky


47. Z. Daněk ml. (vl.) , 56. M. Manowetz (p.) , 65. J. Šmíd , 89. J. Šmíd - 3. V. Klokan , 30. P. Mlnařík
21

Kolísavých výkonů Holýšova chtěli využít hráči Černic, i když k soupeři zajížděli v drobet okleštěné sestavě. A poločasové překvapení bylo na světě, jenže kupícímí se chybami ve druhém poločase hosté o možnost dosáhnout na body přišli.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Černice využili hned první své příležitosti a ve 3. minutě se zpoza vápna do míče opřel Václav Klokan, který nedal povedenou střelou Zachovi šanci zasáhnout. Následovala zodpovědná defenzivní práce hostů, která nedovolovala soupeři se jakkoliv prosadit. A když už šlo do tuhého, velmi dobře zasáhl navrátilec do černické branky, zkušený matador Daněk. S tímto štítem v zádech se po půl hodině hry podařilo hostům prosadit po rohovém kopu, kdy skóroval další zkušený hráč, Petr Mlnařík. A jelikož se domácí v koncovce trápili, odcházeli černičtí do kabin veselejší.

 

Jenže takřka hned po výměně stran se udála situace, na kterou by nejraději každý brankář hned zapomněl. Cestrovaný míč se snažil brankář Daněk vyboxovat ven, jenže míč změnil trajektorii a zaplul přímo do jeho svatyně. A tak se z ne-střely nakonec Holýšov odpíchl k obratu v zápase. O chvíli později se totiž ve svém vápně vykartoval Nosach a díky tomu i Manowetz měl možnost zahrávat pokutový kop, který proměnil. Holýšov v početní výhodě soupeře více zmáčknul a krátce po hodině hry se střelecky ze zimního spánku probudil i hrč podzimu Jiří Šmíd, jenž ke konci zápasu přidal ještě pojistku na konečných 4:2. 



Ohlasy k zápasu


FK Holýšov
Milan Dejmek, trenér: Běžela druhá minuta zápasu, soupeř střílí a my stojíme a koukáme jak truhly. Nikdo střílejícího hráče nedostoupil a míč pak zaplul krásně nechytatelně za háčky. Pak se hosté podruhé dostali do vápna, tentokrát po rohovém kopu, po němž jsme opět, jako v posledních zápasech, dostali gól. To bylo na mrtvici. Ve hře jsme byli sice trochu lepší, ale bez gólového úspěchu. Takže jsem musel říct v poločase něco od plic, udělali jsme nějaké změny a kluci změnili přístup. Zrychlili jsme hru, zpřesnili míče, začali jsme se dostávat do vápna a hned jsme dali na 1:2, což kluky jistě nakoplo. Sice se jednalo o takovou kuriózní branku, ale nám pomohla. Za chvilku přišlo srovnání, když se využila nedisciplinovanost hostujícího obránce, který úplně zbytečně bez balónu trefil loktem Jirku Šmída do hlavy ve vápně. Takže se kopala penalta a obránce šel po druhé žluté kartě ven. V tu chvíli už to bylo jednoznačné a my postupně zvýšili na 4:2. Měli jsme ještě další nevyužité šance, takže si myslím, že výhra byla nakonec zasloužená.

TJ Sokol Plzeň - Černice
Petr Smíšek, trenér: V týdnu nám onemocněl David Strejc, takže do brány musel trenér brankařů Zdeněk Daněk a já se rozhodl trochu změnit sestavu a postavit to nejzkušenější. První poločas jsme hráli po dlouhé době podle představ, takticky dobře, neprohrávali souboje a dokázali jsme využít šance. Domácí sice byli více na míči, ale nemohli se do nás dostat. Dvakrát nás podržel brankář. Zaslouženě jsme vedli. O přestávce padly 2 pokyny, jak musíme pokračovat. Bohužel ani jeden jsme nesplnili a porazili se sami během 10 minut druhého poločasu. Dostat gól hned z prvního rohu a hned na to dostat červenou bylo na mě trochu moc. I když jsme si to prohráli sami, tak mi stejně přišlo, že podnebí se o přestávce v Holýšově hodně změnilo a začalo foukat jedním směrem.



Sestavy


FK Holýšov
M. Zach [-] - R. Kraus [-] (80. T. Syrovátka [-] ) , M. Manowetz [-] , T. Michálek [-] , V. Křeš [-] , P. Majlát [-] , J. Bešta [-] (32. R. Kokoška [-] ) , M. Žižka [-] (80. V. Šperl [-] ) , J. Šmíd [-] , M. Lukáš [-] (46. M. Černohorský [-] ) , L. Hess [-] (56. J. Krystl [-] )

TJ Sokol Plzeň - Černice
Z. Daněk ml. [-] - P. Mlnařík [-] (67. S. Basha [-] ) , M. Chvojka [-] , M. Trnka [-] (56. O. Ukhal [-] ) , A. Ježek [-] , V. Nosach [-] , P. Toman [-] - J. Pipaš [-] , J. Linhart [-] (76. V. Vránek [-] ) - V. Klokan [-] (56. K. Zeliński [-] ) , M. Müller [-]

ŽK: 54. J. Šmíd , 87. T. Syrovátka - 16. V. Nosach , 62. J. Linhart , 90. Z. Daněk ml. . ČK: 55. V. Nosach .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: CUPL Patrik - PETRŽELKA František, KAISER Daniel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Jakub Volák

Expert: Zdeněk Větrovec
Tip experta: výhra domácích

Holýšov potvrdí domácí prostředí a zvítězí.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích