Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.04.2024 10:15

22.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. B, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Svéradice schytaly těžký debakl, gólostroj Švihova se zastavil na devítce!


Branky


17

Svéradice prohrály ve 22. kole se Švihovem vysoko 0:9. Favorit zápasu po celých 90 minut naprosto dominoval a k pověstné desítce mu nakonec chyběl jediný gól. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Čtyři góly Švihova

Zhruba do 15. minuty se hrálo poměrně vyrovnané utkání, poté už byl na hřišti jenom jeden tým. Švihov brzy začal potvrzovat roli favorita a domácí fotbalisté se soupeřem jen stěží drželi krok. V 15. minutě obdržel dobrý balón Polívka a umístěným zakončením otevřel skóre zápasu. Stejný hráč se dostal do šance o sedm minut později a znovu bez větších obtíží skóroval, 2:0. Rychlé a přesné akce dělaly Svéradicím velké problémy a ve 27. minutě už to bylo o tři branky, když se prosadil M. Daněk. Švihovu vyhovovalo velké hřiště, které bylo pro jeho herní styl jako stvořené. Ve 40. minutě využil dobrého postavení hostující Moláček a přesnou střelou upravil skóre už na 4:0. 

Hosté nasázeli soupeři dalších pět branek

Mnoho lidí asi očekávalo, že se bude zápas spíše už dohrávat. Nestalo se. Hosté byli i po přestávce hodně aktivní a soupeři dokonce nasázeli ještě víc branek než v první půli. Kanonádu odstartoval v 52. minutě Aizner, který zvýšil už na 5:0. Ani ne o minutu později na něj navázal aktivní Polívka, jenž zkompletoval hattrick, a stvrdil tak výborný individuální výkon. V 61. minutě se v ideální pozici objevil Aizner a velkou šancí nepohrdl, 7:0. V 77. minutě naskočil do hry hostující Ryba. Útočník Švihova nebyl na hříšti ani pět minut a už slavil gól. Jeho trefa z 80. minuty ovšem nebyla jediná. V 87. minutě se Ryba znovu prosadil a uzavřel skóre na konečných 9:0. 

 



Ohlasy k zápasu



FC Švihov
Adam Popelka, trenér: Soupeř s námi prvních deset patnáct minut vydržel běhat, poté už jsme v utkání jednoznačně dominovali, což se projevilo hlavně ve skóre. Samozřejmě nám i vyhovovalo větší hřiště, na kterém se dá jednoduše hrát fotbal a pro náš herní styl je takový typ ideální. Současně si myslím, že konečné vítězství by mohlo být ještě daleko vyšší, kdybychom využili všechny šance. Všichni hráči zaslouží velkou pochvalu.



Sestavy


FK Svéradice
M. Soukup [-] - R. Kába [-] , J. Černý [-] , F. Fuščič [-] , T. Lávička [-] , F. Prokopius [-] , V. Staněk [-] , D. Staněk [-] (30. J. Renč [-] ) , V. Brůha [-] , M. Klas [-] (64. A. Vondryska [-] ) , P. Mičkal [-]

FC Švihov
F. Jarolím [-] - M. Brož [-] , M. Daněk [-] - M. Moláček [-] (61. J. Baxa [-] ) , V. Petelík [-] , J. Sláma [-] , M. Marek [-] , M. Petelík [-] - M. Toman [-] (77. T. Voráček [-] ) , A. Aizner [-] (77. T. Ryba [-] ) , M. Polívka [-] (61. L. Cibulka [-] )

ŽK: 45. P. Mičkal , 51. M. Klas , 66. V. Brůha .
Hráči zápasu: T. Ryba , A. Aizner , M. Polívka , M. Marek .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: Kulhánek Milan - VELÍŠEK Jiří, KOVÁŘ Bronislav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Jan Keňo

Expert: Jiří Brabec
Tip experta: výhra hostů

Tady za mě jasná dvojka a větší gólový rozdíl.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů