3:2
(0:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.05.2024 19:00

25.kolo, Pražský | 1.A třída sk. A, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Újezd vedl o poločase 2:0, bohužel během 7 minut o vedení přišel a dokonce dohrával v 9 hráčích


Branky


56. R. Boryn (p.) , 60. V. Konashchuk , 63. L. Marek - 39. J. Borovička , 44. J. Heteš
5

12. Viktoria Štěrboholy přivítala na svém hřišti pátý Újezd nad Lesy. Favorit byl v tomto utkání tedy poměrně jasný. A to se také v první půli potvrdilo, kdy Újezd některé ze svých šancí proměnil a do kabin šel za stavu 2:0. Druhý poločas však pro hosty začal nešťastnou penaltou a Viktoria Štěrboholy během 7 minut dokázala utkání překlopit na svou stranu. Újezd se poté snažil vyrovnat, ale rozhodčí hosty 2x vyloučil. Ti však i v 9 lidech nastřelili břevno a mohli utkání srovnat. To se jim však nakonec bohužel nepovedlo.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

1. poločas

Utkání se od začátku neslo ve velmi bojovném duchu a bylo hodně soubojové. Do utkání, které se hrálo za deště často vstupoval rozhodčí Adam Vondráček a branky padaly až v závěru prvního poločasu. 

První gól byl po kombinaci krajního obránce a záložníka a útočníka, kteří si spolu na rohu vápna několikrát vyměnili míč a následně z velkého úhlu trefil břevno Jiří Borovička a od břevna balón hezky zapadl do branky. To bylo v 39. minutě.

Minutu před koncem poločasu se od brankáře Ostafichuka odrazil balon na malé vápno, kde ho pohotově dorazil Jan Heteš.

2. poločas

Druhý poločas začal nařízenou penaltou pro domácí, kterou Rostyslav Boryn nepohrdl.

V minutě 60. se po dobře zahraném trestném kopu prosadil Vitalii Konaschuk, jehož centr po protečování zapadl až do branky.

O 3 minuty později přišel obrat ve skóre na stranu domácích, kdy se skrytou střelou na zadní tyč prosadil Lukáš Marek. Jeho střelu brankář Pecho neviděl a v moment, když jí spatřil už jí chytit nedokázal.

V závěru utkání začal karetní mariáš. Na straně hostí padlo 9 žlutých karet z čehož 2 byly přeměněny jako druhé v zápase v červenou kartu.

Újezd nad Lesy se ještě snažil o vyrovnání i v 9 lidech. Šance si vytvořil, ale proměnit je bohužel nedokázal.



Ohlasy k zápasu



FK Újezd nad Lesy
Josef Šimek: Byl to hodně zajímavý zápas. Myslím si, že hráči se nesrovnali s tím, co předváděl rozhodčí na hřišti. Bylo tam hrozně moc chyb. V prvním poločase jsme dali branky a nějak to kluci ještě kousali. Ve druhém poločase toho už bylo moc a už to nezvládli. Z toho pak byly i ty žluté karty, kdy některé byly nesmyslné, zejména za řeči nebo drobné fauly. Kluci to neunesli, ale i tak. Dostali jsme 3 hloupé góly v krátkém sledu. Začalo to spornou penaltou, ale to je jedno. Dostali jsme hloupé góly a tím to ztratili. I v devíti jsme byli nebezpeční, ale kvůli třeba břevnu se nám již nepodařilo vyrovnat. Soupeř se bál, že vyrovnáme. Byli jsme nebezpeční. Ať už se dělo cokoliv, tak zápas jsme si prohráli sami chybami vzadu nebo naší nedisciplinovaností.



Sestavy


SK Viktoria Štěrboholy
V. Ostafiichuk [-] - V. Karaslai [-] , R. Shpenyk [-] - V. Nemesh [-] (70. M. Savliak [-] ) , L. Marek [-] - O. Tseber [-] - V. Chechelnytskyi [-] (81. V. Pasieka [-] ) , V. Konashchuk [-] (81. A. Askarov [-] ) , R. Boryn [-] (86. V. Yelinskyi [-] ) , A. Malytskyi [-] , E. Erkebekov [-]

FK Újezd nad Lesy
D. Pecho [-] - P. Musil [-] , T. Duka [-] (65. J. Sádlo [-] ) , J. Záruba [-] , J. Heteš [-] , J. Maxmilián [-] , J. Novák [-] , J. Borovička [-] (65. J. Vojta [-] ) , D. Schnedörfler [-] (87. D. Hlubuček [-] ) , L. Šedivý [-] , M. Mruvčinský [-]

ŽK: 81. R. Boryn , 91. A. Malytskyi - 74. M. Mruvčinský , 74. J. Novák , 82. L. Šedivý , 84. J. Maxmilián , 84. D. Pecho , 91. J. Heteš , 91. D. Hlubuček . ČK: 79. J. Novák , 82. J. Sádlo , 91. J. Maxmilián .
Počet diváků: 59. Rozhodčí: VONDRÁČEK Adam - CHRENKO Pavel, PYTLOUN Ladislav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Redakce Praha

Expert: Pavel Brož
Tip experta: výhra hostů

Újezd má velmi silné mužstvo, drží se stále na dosah postupu a mají velmi dobrou útočnou sílu.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů