0:1
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.05.2024 10:30

25.kolo, Pražský | 1.A třída sk. A, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

OHLASEM: Union Vršovice se neudržel na první příčce a s Březiněvsí padl nejtěsnějším možným rozdílem


Branky


5

Union Vršovice posílen vědomím, že se nachází na první přičce tabulky přivítal na svém hřišti Březiněves, která měla na svém kontě sérii dvou proher. 

Tuto sérii chtěla Březiněves přerušit a proto hrála disciplinovaně a organizovaně se snažila bránit. Když si domácí střelci vylámali zuby na Oleksandru Kelemenovi v brance nebo na brankové konstrukci a na straně hostí se k tyči trefil Dias Kaibar bylo rozhodnuto o tom, že hosté si z Vršovic odvezou všechny body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.


Ohlasy k zápasu


SK Union Vršovice
Michal Bareš - trenér: V první půli jsme měli několik šancí, kdy jsme šli sami na golmana, ale bohužel jsme je nedokázali proměnit. Kdybychom tam 2:0 vedli v první půli, tak to mohlo být v klidu, ale bohužel se nám branku vstřelit nepodařilo. Ve druhém poločase už to bylo na šance horší. Pár jich tam bylo, ale nic zvláštního. Myslím, že remíza z toho mohla být, ale musím pochválit soupeře, že hrál velmi dobře a odvezl si 3 body. Remíza to asi měla být, ale zkomplikovali jsme si to sami. Když neproměňujeme šance, nemůžeme vyhrávat.

Březiněves
Miroslav Siva - trenér: Věděli jsme, že nás čeká velmi těžký zápas a kvalitní soupeř. To se potvrdilo. Byli jsme po celý zápas organizovaní a trpěliví. Za to chci klukům poděkovat, protože splnili přesně to s čím jsme do zápasu šli. V první půli se soupeř svou kvalitou dostal do dvou šancí, ale obě šance brankář zneškodnil. Začátkem druhé půle jsme přežili opět velkou šanci, kdy soupeř trefil tyč. Chvíli potom jsme dobře uhráli situaci na pravé straně, kdy jsme vyndali míč na Diase, který se zbavil obránce a ze střední vzdálenosti se trefil k tyči. Měli jsme i další příležitosti potom, které jsme nevyužili. Soupeř hrozil do poslední minuty, ale vše jsme dokázali uhrát.



Sestavy


SK Union Vršovice
D. Salajka [-] - F. Švarc [-] (25. K. Shkirych [-] ) , L. Adámek [-] , D. Bláha [-] (65. M. Paprčiak [-] ) , M. Borovička [-] , L. Kadeřábek [-] (65. J. Šnobl [-] ) , F. Patera [-] , J. Šimr [-] , J. Pejchar [-] , M. Špulka [-] , K. Protivinský [-]

Březiněves
O. Kelemen [-] - P. Patrman [-] (16. M. Novinský [-] ) , M. Krejčí [-] , M. Klimpelle [-] , M. Todavchych [-] , D. Kaibar [-] , L. Špaček [-] , P. Machytka [-] , D. Fejgl [-] (87. M. Tomashuk [-] ) , M. Benda [-] , O. Kupka [-]

ŽK: 43. L. Kadeřábek , 87. F. Patera - 35. O. Kelemen , 84. M. Novinský , 90. M. Tomashuk .
Počet diváků: 40. Rozhodčí: Chrudimský Jan - TIKAL Jan, PRŮŠA Vojtěch.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Redakce Praha

Expert: Pavel Brož
Tip experta: výhra domácích

Můj favorit od začátku soutěže a to potvrdí na domácí půdě, tipuji 1.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích