Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.05.2024 17:00

25.kolo, Pražský | 1.A třída sk. A, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

OHLASEM: Vinoř podruhé předvedla perfektní závěr zápasu, znovu vstřelila 5 branek a porazila Háje Jižní Město


Branky


5

Zápasy Vinoře nabídli minimálně v posledních dvou kolech parádní podívanou. Podívanou plnou branek i červených karet. Diváci se na jejich zápasech rozhodně nenudí a vědí, že na zápas musí přijít včas protože góly padají od začátku a odcházet nesmí než rozhodčí ukončí zápas. O tom se znovu prěsvědčili i hráči Háje Jižní Město, kteří v utkání vedli, ale třemi góly v nastaveném čase o zápas přišli.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.


Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Vinoř
Pavel Brož - trenér: Od první minuty je iniciativa na našich kopačkách kontrolujeme hru, ale ve 20. minutě přišel roh pro hosty, který zahrávají velmi šikovně na přední tyč kde náš obránce nedůsledně kryje tyč a míč propadává se štěstím do branky a prohráváme 1:0. Kluci hned rozehrávají a mají po krásné kombinační akci šanci ale gólman hostů zneškodňuje. Přichází okamžik, kdy náš obránce Petržílka po skrumáži, kdy letí balón do naši brány vyráží balón rukou rozhodčí uděluje červenou kartu a píská pokutový kop, který výborným zákrokem náš gólman Dlabola chytá. To nabudí opět kluky k iniciativě i když už v deseti v poli, ale stále máme více ze hry a také ve 30. minutě zaslouženě vyrovnáváme gólem Ježka na 1:1. Tým vyrovnání nakopne a o necelých deset minut opět Ježek po krásné akci zvyšuje na 2:1 a jde se za tohoto stavu do kabin. Druhý poločas začínáme s jednou změnou, kdy v útoku nahrazujeme Fuchse Zmeškalem. Máme opět více ze hry, ale nedaří se nám odskočit o dvě branky a přichází 77. minuta a po skrumáži a odraženém balónu hostující hráč nádhernou střelou z 16 metrů nedává našemu gólmanovi šanci, je srovnáno 2:2. Šest minut na to opět neodkopneme balón v šestnáctce a hostí střelou o břevno jdou do vedení na 2:3 v 83. minutě. Kluci jsou opaření, ale nevzdávají se i když jsou pouze v deseti. Začíná devadesátá minuta a rozhodčí ukazuje že nastaví 5 minut a píská pro náš tým faul a přímý kop z 23 metrů zahrává Zmeškal. Nekompromisně trefuje pravý roh brány srovnáváme na 3:3. Kluci najednou cítí šanci a jsou v euforii chybí 4 minuty do konce nastavení. Po rozehrávce hostí vyhráváme souboj, střídající Kocourek si narazí se Zmeškalem a krásnou střelou přestřeluje Kocourek gólmana hostů a obracíme zápas ve svůj prospěch na 4:3. V 91. minutě to dostává diváky a hlavně kluky do varu a v 94. minutě opět získáváme balón po ose Shon, Kocourek opět Shon, který dává krásný balón pod sebe, kde nabíhá Zmeškal, který nekompromisně zakončuje střelou z první a je hotovo 5:3. Neskutečný výkon kluků. Opět v deseti zhruba 70 minut a dáváme soupeři pět branek. Smekám před klukama jsou to bojovníci a předvedli už v druhém utkání, že se nevzdají a bojují do konce. Zasloužená výhra.

FC Háje Jižní Město
Petr Lojda - trenér: Zápas jsme dobře rozehráli a ujali se vedení. V 25. dostal domací hráč ČK a my neproměnili penaltu a pak jsme dvakrát inkasovali. Ve druhé půli se nám podařilo výsledek otočit. Ještě v 89. jsme vedli a pak za 5 minut dostali tři góly. Co k tomu více říct?



Sestavy


TJ Sokol Vinoř
M. Dlabola [-] - V. Kovtun [-] , J. Zemánek [-] (62. T. Shon [-] ) , J. Javůrek [-] , L. Ježek [-] (73. D. Škrabánek [-] ) , V. Dlabač [-] (94. M. Fiurášek [-] ) , M. Fuchs [-] (46. Z. Zmeškal [-] ) , J. Jeník [-] (73. D. Kocourek [-] ) , E. Chaloupka [-] , J. Petržílka [-] , V. Oswald [-]

FC Háje Jižní Město
V. Pospíšil [-] - J. Hadraba [-] , M. Látal [-] , D. Kolář [-] , D. Pešek [-] , M. Soucha [-] (14. T. Duchek [-] ) , V. Semecký [-] , V. Uhlíř [-] (69. P. Mašek [-] ) , L. Jirák [-] , J. Hančl [-] , D. Vrzal [-]

ŽK: 63. E. Chaloupka , 85. Z. Zmeškal - 90. M. Látal . ČK: 25. J. Petržílka .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Dobrý Jan - JANKŮ Tomáš, CÍSAŘ Lukáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Redakce Praha

Expert: Pavel Brož
Tip experta: výhra domácích

Vinoř hraje doma velmi dobře. Prohrála velmi smolně s Újezdem nad Lesy, ale nakoplo jí poslední utkání s Hostivaří, ve kterém prohrávali 68 min 5:2 a dokázali v deseti srovnat .

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích