Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.05.2024 17:00

25.kolo, Pražský | 1.A třída sk. A, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

OHLASEM + VIDEO: Vysoká výhra a Dubeč je znovu na čele soutěže


5

V minulém kole Čechie Dubeč remizovala 1:1 s Kunraticemi a přišla o první místo v tabulce, kam poskočily Vršovice. Na Dubči bylo vidět, že si první místo v tabulce chce vzít rychle zpátky. V utkání ve kterém na domácí půdě přivítala Spoje však brzy prohrávala. Téměř ihned po inkasované brance se jí však podařilo vyrovnat a když se v utkání 2x trefil Tylšar a Plášek, byla z toho nakonec jednoznačná výhra 7:1 a první místo v tabulce.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.



Ohlasy k zápasu


TJ Čechie Dubeč
Jaroslav Žák - trenér: Soupeři hrálo áčko, takže jsme to měli jednodušší. S balonem byli sice nepříjemní, ale když jsme měli míč my, tak to z jejich strany byl v podstatě chaos. Přestože jsme upřednostnili náš B tým hrající derby v Dolních Měcholupech a dali v áčku šanci našemu triu mladíků Toníku Pláškovi, Tomu Novotnému a Jendovi Pencovi, tak byl vlastně zápas otázkou procentuální úspěšnosti proměňování našich šancí, což se potvrdilo s příchodem zkušeností na plac. Po nástupu Honzy Kotšmída a Zdeňka Prokeše jsme se uklidnili a špíl třemi góly definitivně zlomili.




Sestavy


TJ Čechie Dubeč
L. Trávníček [-] - B. Vender [-] (72. F. Augustýn [-] ) , P. Dušek [-] , M. Duda [-] , P. Tylšar [-] (72. J. Kotšmíd [-] ) , M. Brožek [-] (61. T. Novotný [-] ) , D. Sokolíček [-] , A. Plášek [-] , L. Hrobník [-] , J. Penc [-] (78. Z. Prokeš [-] ) , M. Pešek [-]

TJ Spoje Praha B
M. Merdieiev [-] - B. Holyk [-] , J. Kozel [-] , O. Sakhulov [-] (51. I. Sukhno [-] ) , O. Rusnak [-] , D. Tokar [-] , O. Koščo [-] , V. Horskii [-] , E. Morilyák [-] , T. Jirák [-] , M. Dmytriiev [-]

ŽK: 60. D. Sokolíček .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: ŠARÓKA Július - PAUER Matěj, SÝKORA Lukáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Redakce Praha

Expert: Pavel Brož
Tip experta: remíza

Spoje umějí hrát s mužstvama horní tabulky a nepodcení Dubeč tak tipuji 0.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích