0:1
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.03.2024 17:30

17.kolo, Pražský | 1.A třída sk. B, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Cholupice porazily Radotín po brance Jiřího Slámy z úvodu utkání


Branky


4

V úvodním jarním kole přivítal sedmý Radotín čtrnácté Cholupice. Utkání hrané na umělé trávě pod umělým osvětlením nabídlo padesátce diváků jediný gól. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Radotín v úvodu utkání zaspal

Cholupice, které do zápasu vstupovaly z pohledu outsidera, jelikož jim po podzimní části patřila až 14. příčka začaly perfektně. 

Možná špatná koncentrace v začátku zápasu způsobila, že chybu a následný rychlý protiútok zakončil gólem ve druhé minutě utkání hostující Jiří Sláma a poslal Cholupice do brzkého vedení 1:0.

Cholupice dobře bránily a pomáhali jim k tomu i vysocí hráči v jejich kádru, přes které měl Radotín problém se prosazovat.

Když už se Radotín do příležitosti dostal, ztroskotal na velmi dobře chytajícím Tomáši Hanslíkovi.

Snaha o obrat domácím nevyšla

Ve druhém poločase určitě domáci doufali, že se jejich hra zvedne a podaří se jim utkání alespoň vyrovnat.

To bohužel nepřišlo a naopak hostující Cholupice mohli několikrát v utkání pojistit své hubené vedení.

V druhém poločase již branka nepadla. Za zmínku stojí 9 žlutých karet, které hlavní rozhodčí Tomáš Janků rozdal v druhém poločase. 4 na straně domácích a 5 na straně hostí.



Ohlasy k zápasu


SC Radotín
Petr Procházka - trenér: Zápas se nehodnotí dobře. Po dobré zimní přípravě, kdy jsme dokázali porážet kvalitní soupeře, někdy i vysokým rozdílem je pro nás všechny vstup do soutěže opravdu zklamání.Utkání rozhodla první minuta, kdy soupeř využil naší špatné koncentrace a z brejku skóroval. A pak začal velmi dobře bránit, kdy my jsme nebyli schopni přes jeho vysoké hráče se prosadit. Když už se přece jen podařilo vytvořit si gólovou šanci, což v první půli bylo 2x, tak nás vychytal brankář. O poločase jsme si jasně řekli, že je potřeba hru zrychlit, ale zůstalo jen u přání. Druhá půle se nám vůbec nepovedla, s postupujícím časem se tým dostával do křeče. Nedařilo se záloze, která si nechodila pro míče a začali jsme míče nakopávat, což byl nesmysl, nikdy jsme takto nehráli a hrát nechceme. Cholupice logicky vycítili šanci a mohli několikrát utkání rozhodnout dříve, což se sice nestalo, ale v utkání zaslouženě vyhráli .My jsme dopadli tvrdě zpátky na zem, všichni se musíme vrátit k tomu co nám fungovalo na podzim i v zimě. Omluvou není ani to, že nám vypadli někteří hráči. Nedokázali jsme si poradit s tvrdou a agresivní hrou soupeře i když jsme ji čekali. Čeká nás klíčové utkání s Béčkem Přední Kopaniny, ve kterém musíme ukázat že jsme tým. Ve fotbale se prohrát může, ale ne tak jako včera, kdy jsme všichni na sebe naštvaní, protože cítíme že za prohru si můžeme jen my sami, se vši úctou k soupeři. Nejlepší hráče řeknu dva, kteří s rezervou splnili nějaká měřítka. Za první poločas Radek Skopový a za celý zápas Suchan.




Sestavy


SC Radotín
J. Kendík [-] - F. Pivnička [-] (74. D. Bureš [-] ) , J. Doležel [-] , P. Ježdík [-] (84. F. Přívozník [-] ) , O. Suchan [-] , J. Přaslička [-] , L. Bužík [-] , J. Ježdík [-] , V. Vidlička [-] , R. Skopový [-] (74. S. Mašek [-] ) , O. Kulíšek [-]

TJ Sokol Cholupice
T. Hanslík [-] - T. Moravec [-] , M. Šrámek [-] , Š. hrazdíra [-] , D. Adamopulos [-] (72. J. Polák [-] ) , T. Ulihrach [-] , D. France [-] , L. Srba [-] , F. Janoušek [-] , J. Sláma [-] (89. O. Plíšek [-] ) , M. Knebl [-] (67. L. Chaloupka [-] )

Hráči zápasu: O. Suchan - J. Sláma , T. Hanslík .
Počet diváků: 55. Rozhodčí: JANKŮ Tomáš - NEBÁZNIVÝ Jan, MAŘÍK Karel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Redakce Praha

Expert: Martin Haniak
Tip experta: výhra domácích

Radotín má mladý tým. Cholupice jsou o něco zkušenější, ale myslím si, že domácí vyhrají 2:1.

Tip: výhra domácích