3:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.04.2024 13:00

24.kolo, Pražský | 1.A třída sk. B, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Raptors orámovali konec prvního a začátek druhého poločasu góly a na jaře zůstávají neporaženi


Branky


5

Poprvé na jaře přivítali Raptors soupeře na travnatém hřišti pražského Zličína. Soupeřem byl tentokrát Meteor, který se silnými Raptors dlouho držel krok. Bohužel hosté dostali gól do šatny a to nikdy nevěstí nic dobrého. Do druhé půle totiž vstup také neměli ideální. Během 4 minut obdrželi 2 branky a Raptors zvítězili 3:0 a na jaře zůstávají neporaženi a na třetí Aritmu si již udělali náskok 4 bodů.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Únava Raptors byla znát

Raptors byli v prvním poločase unavení a na hře to bylo znát. Není divu, vždyť ve čtvrtek odehráli pohárové utkání Fenix Trophy proti finskému týmu Gilla FC, které vyhráli 3:1. 2 dny regenarace a navíc první soutěžní utkání na živé trávě pražského Zličína znamenalo, že Meteor Raptors do ničeho vážného v prvním poločase nepouštěl a když, tak to domácí nedokázali proměnit. 

Bohužel, když už si hráči nejspíš mysleli, že do kabin se půjde za nerozhodného stavu, tak se domácím minutu před koncem poločasu podařilo dostat do vedení zásluhou Andrey Rizzi

Domácí vlétli do druhé půle

Téměř ihned po rozehrání druhé půle domácí rozjeli akci po levé straně hřiště a centrem našli na malém vápně zcela volného Michaela Richarda Jamese Houdka, který z otočky prostřelil Petříka v brance.

O 2 minuty pozdě bylo pro hosty ještě hůř, když Adam Jiři Bem centroval z pravé strany a i přesto, že jeden z útočníků Raptors na míč na malém vápně nedosáhl, tak zadní tyč správně zavřel Dmytry Tarasenko a zvýšil na 3:0.

Domácí následně prostřídali a šetřili síly do dalších utkání.



Ohlasy k zápasu


Prague Raptors Football Club
Kim Grant - trenér: Po sérii náročných ligových a evropských pohárových zápasů přišla další skvělá výhra. Nna našem týmu byla v prvním poločase pochopitelně znát únava. Intenzita posledních týdnů v kombinaci s pouhými dvěma dny regenerace před dnešním zápasem a drobnými zraněními některých hráčů znamenala, že jsme se museli opravdu přemáhat, abychom udrželi výkonnostní úroveň. Před zápasem jsme udělali čtyři nebo pět změn a navíc jsme ve druhém poločase provedli střídání, abychom do naší hry vnesli trochu svěžesti. Zápas jsme začali důrazně a brzy jsme si vytvořili šance ke skórování, ale především kvůli únavě jsme tyto příležitosti nedokázali využít. Ve druhém poločase došlo k výraznému zlepšení. Podařilo se nám mnohem lépe udržet držení míče a vstřelili jsme dvě branky a zvýšili vedení na 3:0, což mi dalo možnost odpočinout si od hráčů a vysokých standardů, které od svého týmu očekávám, abychom od začátku dominovali. Jsem nesmírně hrdý na všechny hráče a zaměstnance, včetně těch, kteří nastoupili z lavičky. Toto vítězství je pro nás skvělým výsledkem a udržuje nás v blízkosti ligových lídrů. Byl to pro nás vynikající týden a nadále bereme každý zápas tak, jak přichází.




Sestavy


Prague Raptors Football Club
Z. Banzon [-] - A. Bém [-] (68. C. Larisis [-] ) , G. Paling [-] , J. Howe [-] , D. Erakovič [-] - A. Lopez [-] (73. M. Uzih [-] ) , A. Mc [-] , . Rodriguez [-] (68. P. Borowski [-] ) - M. Houdek [-] , D. Tarasenko [-] (68. J. Sarkisyan [-] ) , A. Rizzi [-] (68. K. Shnani [-] )

FK Meteor Praha VIII B
J. Petřík [-] - D. Kousal [-] (49. A. Bakr [-] ) , A. Žák [-] , S. Mishchenko [-] , P. Šulek [-] , K. Kohlíček [-] (49. A. Belkhir [-] ) , M. Hendrych [-] , A. Illiashenko [-] , F. Jiřík [-] (53. D. Ondruš [-] ) , S. Valenta [-] , V. Ficek [-]

ŽK: 88. D. Ondruš .
Počet diváků: 25. Rozhodčí: OBRTEL Jan - JANKŮ Tomáš, MORÁVEK Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Redakce Praha

Expert: Filip Veselý
Tip experta: výhra domácích

Po víkendové zkušenosti s Meteorem tipuji výhru domácích s čistým kontem.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Rozhovory






Tabulka Z Skóre B
1 TJ Spartak Kbely 23 66:25 58
2 Prague Raptors Football Club 23 65:35 49
3 SK Aritma Praha B 23 60:41 45
4 SK Uhelné sklady Praha 23 53:39 44
5 FC Přední Kopanina B 23 70:32 42
Zobrazit celou tabulku

  Nejlepší střelci Góly
1 Leo Bužík 27
2 Martin Ondruš 26
3 Tomáš Panýrek 23
4 Andrea Rizzi 16
5 Ondřej Měska 16
Zobrazit celou tabulku

Jméno ZB Ú BE
1 Venca Likeš 78 46,4% 0
2 Radek Hruška 49 35,0% 0
3 Jaromír Bělunek 27 56,3% 0
4 Miroslav Liška 23 47,9% 0
5 Petr Vosmík 17 43,6% 0
Zobrazit celou tabulku