1:2
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.04.2024 17:00

24.kolo, Pražský | 1.A třída sk. B, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Slivenec se výhrou nad Modřany nakopl a nyní porazil i Kopaninu


Branky


5

Přední Kopanina má personální krizi a i proto v základní sestavě nastoupili od začátku dva dorostenci Smejkal a Bíro.

Slivenec naopak přijel do Kopaniny dobře naladěn po minulém vítězství 3:0 nad Modřany a chuť zvítězit byla na hráčích Slivence vidět. 2x se prosadil Adamík a obzvlášť jeho druhá trefa v zápase stála za to!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

1. poločas

Do utkání vstoupil lépe Slivenec.

K prvnímu gólu si hráči Slivence pomohli rozehráním standartní situace v 19. minutě, po které dostali míč do křídla, odkud přišel centr, který doletěl až na zadní tyč odkud ho hlavou trkl do sítě Ondřej Adamík.

2. poločas

Kopanina se dostala k vyrovnání v 61. minutě. Robert Vágner se postavil k přímému kopu a míč trefil do zdi vytvořené z hostujících hráčů. Míč se však k němu od zdi odrazil a on ho z voleje napálil do šibenice bezmocného Mužíka,

O dvě minuty později si však Slivenec vzal vedení zpět, když si zahrání trestného kopu vzal na starost Ondřej Adamík a míč poslal tvrdě na Vávrovu branku a míč se otřel o břevno a zaplul do sítě. Velmi pohledná branka!

Poté již hosté zuby nehty bránili své vedení a s vědomím, že hrají o záchranu dovedli utkání do vítězného konce.



Ohlasy k zápasu


FC Přední Kopanina B
Karel Koloušek - trenér: Máme již opravdu velkou personální krizi a v základní sestavě od začátku museli být hned dva dorostenci. Ale přesto musím říct, že kluci odehráli dobrý zápas, měli jsme převahu a asi i více šancí. U soupeře bylo vidět, že chtějí hrát za staronového trenéra Majera a jsou to pro ně důležité body, aby se zachránili a upřímně řečeno mi jejich vítězství nevadí. Poté co jsme vystřídali a šel do hry Zelenka a Mainolfi a měli jsme totální převahu. Šancí jsme měli pomálu a to co jsme měli jsme neproměnili. Nedá se nic dělat a pro dorostence to byla skvělá zkušenost. Dopad ze zápasu je v celku pozitivní. Mně tato prohra vůbec nevadí, pokud ti kluci hrajou a strávili 90 minut v nějakém nasazení, tak mě to, že jsme prohráli vůbec netrápí. U soupeře bylo vidět, že vědí, že hrajou o záchranu a takhle se o ní má přesně hrát, pokud chcete zůstat v soutěži.

AFK Slivenec
Aleš Majer - trenér: Proti velmi dobrému tymu domácich jsme se chtěli prezentovat poctivým výkonem, založeným na pevné defenzívě. Úvod zápasu byl z naší strany velmi aktivní. Konec pruního polocasu ale patril domácím. V druhém poločase jsme byli pod tlakem, domácí si pomohli velmi kvalitním střídáním. My jsme bojovali o každý míč a snažili se vyrážet do útoku. S koncem zápasu se tlak domácích zvyšoval, ale my jsme byli velmi dobře koncentrovaní na každou situaci. Znovu jsme podali velmi dobrý týmový výkon.



Sestavy


FC Přední Kopanina B
Z. Vávra [-] - Š. Hájek [-] , Ö. Dös [-] (61. T. Holeček [-] ) , Š. Vik [-] , D. Holouš [-] , D. Smejkal [-] (61. F. Zelenka [-] ) , V. Veleba [-] , L. Spizzirri [-] , R. Vágner [-] , V. Kočí [-] , Š. Bíro [-] (61. M. Mainolfi [-] )

AFK Slivenec
J. Mužík [-] - R. Starec [-] , P. Novák [-] , L. Kácovský [-] , J. Maršálek [-] (89. J. Kraus [-] ) , J. Vávra [-] , D. Pankuch [-] , O. Adamík [-] , D. Janiček [-] (82. T. Adamec [-] ) , P. Vytiska [-] , A. Rozman [-]

ŽK: 70. P. Novák , 81. L. Kácovský , 83. V. Zdražil , 90. J. Kraus .
Počet diváků: 35. Rozhodčí: ROSOL Ota - ŠIMÁK David, KORTANOVÁ Marie.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Redakce Praha

Expert: Filip Veselý
Tip experta: výhra domácích

I přes výhru Slivence nad Modřany si Kopanina jako favorit poradí a získá 3 body.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Rozhovory






Tabulka Z Skóre B
1 TJ Spartak Kbely 23 66:25 58
2 Prague Raptors Football Club 23 65:35 49
3 SK Aritma Praha B 23 60:41 45
4 SK Uhelné sklady Praha 23 53:39 44
5 FC Přední Kopanina B 23 70:32 42
Zobrazit celou tabulku

  Nejlepší střelci Góly
1 Leo Bužík 27
2 Martin Ondruš 26
3 Tomáš Panýrek 23
4 Andrea Rizzi 16
5 Ondřej Měska 16
Zobrazit celou tabulku

Jméno ZB Ú BE
1 Venca Likeš 78 46,4% 0
2 Radek Hruška 49 35,0% 0
3 Jaromír Bělunek 27 56,3% 0
4 Miroslav Liška 23 47,9% 0
5 Petr Vosmík 17 43,6% 0
Zobrazit celou tabulku