1:1
(1:1)
17. V. Musil
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.03.2024 11:00

18.kolo, Pražský | 1.A třída sk. B, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Bohnice proti favoritovi urvaly bod!


Branky


7

Aritma, která přijela do Bohnic jako jasný favorit, překvapivě ztratila. Mohla za to spousta neproměněných šancí, skvělý výkon Ondřeje Davida v bráně a také branková konstrukce, která za domácím brankářem zvonila hned 4x.

Bohnice ukázali, že se v A. Ttřídě nevzdávají a budou bojovat. Výsledkem vzkázali, že z jejich umělé trávy se soupeřům body nebudou vozit snadno.

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První branky nových posil

Bohnice do utkání vstupovaly s početnou marodkou a proto se v základní sestavě objevily hned dva hráči z B týmu a jedna nová zimní posila.

Aritma byla po celý zápas aktivnější a jako favorit se snažila držet míč a dirigovat hru. Bohnice se snažily o vysoký presing a znepříjemnění roehrávky hráčům Aritmy. 

17. minuta přinesla první branku zápasu. Po ztrátě ve středu hřiště šla Aritma do protiútoku, zavezla míč k rohovému praporku, odkud přišel střílený centr, který hlavou zakončil devatenáctiletý Vojtěch Musil, který se v dresu Aritmy prosadil vůbec poprvé.

Bohnice tato branka nepoložila a neustále se jejich hráči snažili napadat rozehrávku Aritmy a být aktivní. Ve 34. minutě přišla pomalá malá domů od krajního obránce Aritmy. Tu vystihla nová posila Slovanu Bohnice Yoni Girardey, který tváří v tvář golmanovi nezaváhal a ve svém prvním utkání vstřelil první branku.

Aritma si v utkání vytvářela dobré příležitosti, ale Ondřej David v brance Bohnic vynikal a do poločasu již žádný míč za svá záda nepustil a poločas skončil 1:1.

Branková konstrukce zvonila několikrát

Aritma ve druhém poločase pokračovala v dirigování tempa hry. To vedlo k tomu, že si vytvářela spoustu šancí, ale bohužel Musil již v zakončení neměl štěstí.

V zakončení se nedařilo ani jeho spoluhráčům. Když už to vypadalo, že padne branka, tak za Ondřejem Davidem zvonila tyč.
Aritma v utkání dokázala trefit 3x tyč a 1x břevno domácí branky.

Bohnice v utkání bojovaly a vzhledem k tomu, že Aritma v utkání ve kterém dominovala nebyla efektivní se oba týmy rozešly s remízou 1:1 se kterou budou určitě mnohem spokojenější domácí.



Ohlasy k zápasu


TJ Slovan Bohnice
Martin Molík: Do zápasu jsme vstoupili aktivně a vytvořili si pár šancí, které jsme neproměnili. I přes dobrý vstup byl soupeř na míči aktivnější a líp hru dirigoval. Svou šanci narozdíl od nás po centru proměnili a šli do vedení. To nás nepoložilo a po vystihnuté malé domů jsme vyrovnali. Zbytek zápasu se odehrával ve vyrovnaném a bojovném duchu, kdy ale více ze hry těžil vždy hostující tým, který 4x se smůlou trefil konstrukci brány. Šance na zvýšení skóre měly oba týmy, ale ani jednomu se to nepodařilo. Po odbojovaném zápase si odnašíme zaloužený 1 bod.

SK Aritma Praha B
Josef Prokeš - trenér: Zápas ve kterém bylo vidět rozdílné postavení soupeřů v tabulce. Na rozdíl od prvního kola jsme si dokázali vytvořit mraky šancí v obou poločasech, ale proměnili jsme jen jednu, kdy dával gól Musil po centru. Poté jsme v průběhu utkání neproměnili 5 gólových šancí, trefili 3x tyč a 1x břevno. A nevyřešili mnoho nadějných situací. Konec jsme dohrávali na riziko a ještě mohli inkasovat. I ve druhém zápase jsme nesmyslnou chybou darovali soupeři gól, který nás stál body.



Sestavy


TJ Slovan Bohnice
O. David [-] - A. Šoustal [-] , A. Šrut [-] (90. P. Bartoš [-] ) , Y. Girardey [-] , K. Šlapák [-] (58. M. Šebesta [-] ) , D. Maršík [-] , R. Nouzák [-] (82. L. Turek [-] ) , F. Klečka [-] , J. Cunningham [-] , T. Ridval [-] , D. Brožek [-]

SK Aritma Praha B
D. Chundela [-] - V. Musil [-] , T. Hagino [-] , O. Jakoubek [-] (79. O. Černý [-] ) , J. Záhoř [-] (86. J. Watzek [-] ) , Š. Hořt [-] , M. Šlégr [-] (63. D. Petránek [-] ) , D. Pelc [-] , V. Lőffler [-] , M. Bedrna [-] , M. Zerner [-]

ŽK: 37. F. Klečka , 80. A. Šoustal - 81. Š. Hořt .
Počet diváků: 40. Rozhodčí: CHRENKO Pavel - JELÍNEK Petr, HODÁNEK Jaroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Redakce Praha

Expert: Ivan Pánek
Tip experta: výhra hostů

To by asi měla být dvojka. Bohnice mají záchranářské starosti. Na domácí půdě budou Bohnice zlobit, ale spíš bych favorizoval Aritmu. 1:2.

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích