4:1
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.03.2024 15:00

19.kolo, Pražský | 1.A třída sk. B, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Předposlední Cholupice zaskočily favorita z Uhelných Skladů


Branky


7

Nedělní odpoledne v pražských Cholupicích nabídlo souboj domácího celku s Uhelnými Sklady, které se nachází v horní polovině tabulky a na jaře zatím neprohrály.

Před zraky stovky diváků se druhý poločas domácím velmi vydařil a po dvou brankách Daniela France zvítězili 4:1 a v tabulce poskočili na dvanáctou pozici.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Adamopulos se trefil podruhé v ročníku a Cholupice o půli vedly

První poločas utkání nenabídl moc zajímavých momentů. V 18. minutě musel hostující trenér střídat, kdy za Luise Miguela poslal Davida Belána.

Domácí kontrolovali hru a nejzajímavější moment utkání přišel až 7 minut před koncem prvního poločasu, kdy se podruhé v ročníku prosadil jednadvacetiletý útočník Daniel Adamopulos, který dorazil střelu Daniela Franceho a domácí tak šli do kabin za stavu 1:0.

France dvěma góly za 5 minut rozhodl

Do druhého poločasu vstoupily Uhelné Sklady lépe. Po šesti minutách hry se prosadil poprvé od září Denis Vrchota, který dorážel míč po trestném kopu a srovnal skóre na 1:1.

V 63. minutě však utkání znovu na stranu domácích překlopil Daniel France. Tomu nádhernou přihrávkou asistoval Tomáš Moravec.

Stejný hráč se o 5 minut prosadil znovu. Do tohoto utkání měl na svém kontě dvě branky. Po tomto zápase svůj účet zdvojnásobil.

Uhelné Sklady se snažily o vyrovnání, ale 5 minut před koncem na konečných 4:1 upravil Ondřej Smrž.

Cholupice v závěru již jen pošetřily čas trojitým střídáním a s Uhelnými Sklady si připsaly 3 body za důležité vítězství. Navíc z 15. příčky poskočily až na příčku dvanáctou.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Cholupice
Aleš Burda - trenér: V prvním domácím zápase jara, jsme přivítali Uhelné Sklady, tým z horních pater tabulky. To sehrálo svou úlohu při nastavování taktiky, kdy jsme upravili rozestavení, s cílem vycházet z dobře organizované obrany a zkvalitnit útočnou fázi. Myslím, že až na slabší střelbu v prvním poločase jsme vše bezezbytku plnili a soupeře jasně přehrávali. Odměnou nám byla úvodní branka, kdy po tvrdé střele Dana Franceho, dorazil míč do sítě Dan Adamopulos. O poločase jsme tedy vedli 1:0. O přestávce jsem hráče nabádal ke stejné aktivitě a častější střelbě. Bohužel po sledu několika chybiček soupeř doražením trestného kopu srovnal na 1:1. Krátký útlum jsme zažehnali po krásném pasu Tomáše Moravce na Dana Franceho, jenž tvrdou ranou nám vrátil vedení. Od této chvíle jsme dle mého názoru kontrolovali hru a odměnou nám bylo navýšení skóre kanonýrem Danem Francem a benjamínkem Ondrou Smržem na konečných 4:1. Na závěr bych chtěl klukům moc poděkovat za odvedený výkon a všem fanouškům za podporu.




Sestavy


TJ Sokol Cholupice
T. Hanslík [-] - O. Smrž [-] , T. Moravec [-] , Š. hrazdíra [-] , D. Adamopulos [-] (77. O. Plíšek [-] ) , J. Polák [-] (89. A. Tročil [-] ) , T. Ulihrach [-] (89. M. Benda [-] ) , L. Srba [-] , D. France [-] , F. Janoušek [-] (89. D. Čemus [-] ) , J. Sláma [-] (46. L. Chaloupka [-] )

SK Uhelné sklady Praha
T. Beneš [-] - O. Jireček [-] (46. J. Procházka [-] ) , O. Školud [-] (75. F. Maštera [-] ) , M. Ondruš [-] , J. Lacina [-] (75. M. Stolfa [-] ) , . Ribeiro [-] (18. D. Belán [-] ) , L. Zilvar [-] , V. Šulc [-] (75. M. Drozd [-] ) , O. Koc [-] , J. Ramba [-] , D. Vrchota [-]

ŽK: 47. L. Chaloupka , 75. T. Moravec - 35. O. Školud .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Hodánek Jaroslav - PRŮŠA Vojtěch, PAZDERSKÝ Pavel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip experta: výhra domácích

Domácí na svém atypickém hřišti, které rozporuje zákon gravitace zvítězí a první soutěžní branku po návratu si připíše France.

Tip: výhra hostů