1:1
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.04.2024 15:30

20.kolo, Pražský | 1.A třída sk. B, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zbraslav poprvé na jaře bodovala, s Přední Kopaninou remizovala 1:1


Branky


7

Přední Kopanina měla před sezónou postupové ambice. Bohužel personální situace v kádru Přední Kopaniny tyto ambice zhatila a Přední Kopanina se nyní soustředí jen na předvedenou hru a začlenění dorostenců do mužského rezervního týmu. Na Velikonoční Pondělí přivítala Zbraslav, která z daleké cesty přes celou Prahu přivezla bod, za spravedlivou remízu 1:1.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Zápas rozhodly standartní situace, ale diváci moc pohledný fotbal neviděli.

Přední Kopanina, která do utkání šla i přes špatnou personální situaci v týmu jako jasný favorit se dostala do vedení po rohovém kopu, kdy se poprvé v sezóně prosadil Sebastian Schierreich.

Zbraslav, která na jaře ještě nebodovala vyrovnala po přímém kopu, který rozehrála centrem do vápna po kterém se hlavou na vzdálenější tyč prosadil Lukáš Uhlíř.

Vzhledem tomu, že v utkání víc branek nepadlo připsala si Zbraslav první jarní bod.

 

 



Ohlasy k zápasu


FC Přední Kopanina B
Karel Koloušek - trenér: Dnes jsme si nezasloužili vyhrát. Nacházíme se ve složité personální situaci, kdy tým doplňujeme i o dorostence a postupové ambice jsme již vzdali. Zbraslav hrála velmi konsolidovaně a pod novým trenérem se o remízu poprala a to i přes to, že jim víceméně o nic nejde. Z našeho týmu snesl měřítko výkon hráčů Mainolfi, Schierreich a Bradáč. Ostatním se hrubě nedařilo a byla to spíše ostuda. Po čtyřech odehraných utkáních jsme naprosto průměrné mužstvo. Nechci, aby to vyznělo, že jsem zklamaný, naštvaný nebo ublížený, ale je to reálná situace, kdy nám někteří hráči odešli, někteří jsou zranění a B tým musí soutěž důstojně dohrát. Někdo by byl za remízu 1:1 rád, ale já bych si přál, abychom příště hráli daleko lépe. Co se týče branek, tak my jsme jeden rohový kop kopli dobře a dali jsme z něj gól na 1:0. Soupeř dal gól po standartní situaci, kdy my jsme nezachytili náběh hráče, který hlavičku umístil na vzdálenější tyč a vyrovnal na 1:1. Přesto, že to byl první bod pro Zbraslav na jaře, tak to byl bod naprosto spravedlivý.




Sestavy


FC Přední Kopanina B
Z. Vávra [-] - Š. Vik [-] , Š. Hájek [-] , F. Bradáč [-] (82. D. Holouš [-] ) , M. Novák [-] (46. O. Matějka [-] ) , M. Mainolfi [-] , V. Veleba [-] , P. Hovorka [-] (70. G. Sellers [-] ) , S. Schierreich [-] , V. Kočí [-] , L. Spizzirri [-]

SK Zbraslav
D. Bouček [-] - R. Souček [-] , M. Kudrna [-] , D. Konečný [-] (59. A. Bohunický [-] ) , L. Uhlíř [-] - J. Mandlík [-] (59. J. Klufa [-] ) , F. Kotě [-] , V. Doubek [-] , Š. Hrubý [-] - O. Sedláček [-] (82. M. Mixa [-] ) , V. Vodička [-]

ŽK: 22. M. Novák .
Počet diváků: 40. Rozhodčí: Chrudimský Jan - PRŮŠA Vojtěch, PAZDERSKÝ Pavel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Redakce Praha

Expert: Josef Prokeš
Tip experta: výhra domácích

Kopanina v domácím prostředí potvrdí své postupové ambice a se Zbraslavi si poradí.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích