Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.04.2024 16:30

22.kolo, Pražský | 1.A třída sk. B, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

VIDEO: Libuš odehrála podařené utkání a potvrdila zlepšenou jarní formu, v závěru však 3 body pro Přední Kopaninu vystřelil Hájek


Branky


8

Souboj třetí Přední Kopaniny se čtrnáctou Libuší mohl před zápasem vypadat jednoznačně ve prospěch Kopaniny. Skutečnost, ale byla jiná. Libuš předvedla skvělý výkon a trenér domácích jim vysekl poklonu. Šupina vstřelil dvě branky, ale bohužel ani to na výhru nestačilo. Vítězství Přední Kopaniny zajistil v nastaveném čase Štěpán Hájek. Sestřih utkání můžete vidět zde  

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas skončil vedením Libuše

I přesto, že Přední Kopanina měla více ze hry, tak do vedení se dostala Libuš. Po rohovém kopu nastaly ve vápně domácích zmatky, balon skákal ve vápně, kde si ho nakonec našel kapitán hostí Šupina a poslal ho do horního rohu branky. Ve 14. minutě mohl vedení zvýšit Oto Houdek, ale krásnou střelou zpoza vápna trefil jen břevno domácí branky, kterou hájil Zdeněk Vávra. 

Přední Kopanina zahrozila z přímého volného kopu, který letěl těsně nad branku Richarda Kořínka.

Povedené střídání Holouše

Do druhé půle poslal trenér Koloušek do hry Dominika Holouše a měl šťastnou ruku. Tento hráč se prosadil po rohovém kopu v 52. minutě a vyrovnal na 1:1.

Na druhé straně mohl po centru Šimona Calty dát gól Oto Houdek, ale stejně jako v prvním poločase orazítkoval pouze tyč.

Vývoj utkání otočil na stranu domácích v minutě 72. znovu Holouš, který ve skluzu zakončil centr Veleby.

Na 2:2 vyrovnal svým druhým gólem v utkání Šupina, který se prosadil hlavou po centru ze standartní situace, zahrávané z prostoru od střídaček.

V 90. minutě se řítil sám na Kořínka Razetto, ale golmana hostí nechal vyniknout.

Když už se zdálo, že se soupeři rozejdou smírně a probíhala poslední minuta utkání, tak Razetto nakopl dlouhý míč za obranu a mezi dvěma obránci se prosadil Štěpán Hájek, který pro Přední Kopaninu zajistil 3 body. 



Ohlasy k zápasu


FC Přední Kopanina B
Karel Koloušek - trenér: Okolí mi říkalo, že zápas nebyl špatný. Já to tak, ale bohužel neviděl. Výkon nebyl úplně povedený. Jediný hráč, který si zaslouží vyzdvihnout je Dominik Holouš, ten dal dvě branky a to šel do hry až na druhý poločas. Ten nám v podstatě zachránil zápas ve kterém se naše vítězství čekalo a prokázalo se, že trenér může být hlupák, když Holouše nedal do základní sestavy. Pro soupeře mám jen slova chvály. Opravdu předvedli povedený výkon, udělali velký progress a bod se silnými Raptors je opravdu důkazem toho, že se jako tým zvedli. Co se týče utkání, tak soupeř nás trestal ze standartních situací. U první branky nám brankář myslím trošku mohl pomoci, ale jeho gól to nebyl. Poločas jsme prohráli 1:0. Ve druhé půli se nám povedli dvě akce, které zakončoval Holouš. Nejprve z rohu a poté po akci Veleba, Razetto zakončoval do prázdné. V 90. minutě měl tutovku Razetto, ale neproměnil. V poslední minutě si dobře naběhl Štěpán Hájek a samostatný nájezd s přehledem zakončil. Závěrem bych chtěl říct, že soupeř byl pohyblivý, dobře bránil, vytvořil si 3 šance a i přesto, že jsme byli více na míči, tak si soupeř tentokrát prohrát nezasloužil. Prostě byli dobří a já je musím pochválit.




Sestavy


FC Přední Kopanina B
Z. Vávra [-] - S. Razetto [-] , Š. Hájek [-] , F. Zelenka [-] , O. Šalanský [-] , Š. Vik [-] , V. Veleba [-] , R. Vágner [-] , L. Spizzirri [-] (46. S. Schierreich [-] ) , V. Kočí [-] , Ö. Dös [-] (46. D. Holouš [-] )

SK Libuš
R. Kořínek [-] - O. Houdek [-] , V. Dorazil [-] , J. Sobotka [-] (72. K. Davizi [-] ) , B. Chum [-] (72. P. Kocourek [-] ) , D. Růžička [-] , P. Šenk [-] , O. Beneš [-] , M. Stuchlík [-] (62. Š. Calta [-] ) , T. Čížek [-] , M. Šupina [-]

ŽK: 87. R. Vágner , 88. V. Veleba - 62. M. Stuchlík , 69. J. Sobotka .
Počet diváků: 40. Rozhodčí: PRÝMAS Luboš - CHRENKO Pavel, O´KEEFE Jake.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Domácí mají příliš kvalitní kádr na to aby hosté bodovali

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

V zápase Libuš překvapí a díky zpevněné obraně urve čtvrtou výhru v řadě, v zápase padne -3,5 branky