1:1
(0:1)
37. P. Petr
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.04.2024 15:30

16.kolo, Moravskoslezský | 1.B třída sk. B, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Nadávky, penalta a remíza


Branky


10

V 16. kole přivítaly Třebovice na svém hřišti Šilheřovice. Utkání dvou týmů, které se snaží vyhnout sestupovým pozicím, dalo se očekávat, že půjde o vyrovnanou partii, což se potvrdilo, místy až zbytečně vyhrocené situace vinou některých neodpískaných faulů.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Standartní situace hostů

V úvodu poločasu se Třebovice tlačily do útoku, ale kromě náznáků si nic dalšího vytvořit nedokázaly. Hosté vzápětí chtěli nakouknout do obrany domácích, možný samostatný únik zhatil odmávaný ofsajd. O pár minut později se Šilheřovice dostaly k zajímavé příležitosti, když jim rozhodčí po faulu přisoudil standartní situaci, z ní se povedlo hostům vyslat zajímavý centr, který bohužel adresáta nenašel. První střelu na bránu vyslali domácí, zpoza vápna jeden z hráčů Třebovic prověřil brankáře Kohlera, ten však se střelou neměl žádné potíže a chytl míč do náruče. Z následného protiútoku prověřili i hosté brankáře domácích Radomíra Zmiju, když ten předvedl skvělý zákrok a míč sice vyrazil, ale musel pak znovu zasahovat a míč vyrazit na roh. Dvojitou smůlu poté měly Třebovice, když míč po centru propadl k hráči domácích, ten pohotově vystřelil z voleje, jenže míč skončil na břevně, sice pak ještě hostující hráč musel odehrát míč na roh, ale z této velké šance domácí vstřelit úvodní branku nedokázali. Z následného rohu opět kvalitní centr na hlavu domácího hráče, ale opět zvonilo břevno pro smůlu fanoušků Třebovic, kteří dvakrát v krátkém okamžiku slavili předčasně. Ve 37. minutě bylo pro domácí ještě hůř, po faulu na hráče hostů zahrávaly Šilheřovice přímý kop a jak se říká nedáš, dostaneš, jelikož Patrik Petr míč procedil za záda brankáře Zmiji - 0:1. To bylo z první půle takřka vše, jelikož se pak hra víceméně přelévala ze strany na stranu, vinou špatných rozehrávek.

 

Už od začátku utkání šlo vidět, že terén úplně ideální nebyl, často některé pokusy či přihrávky lehce změnili směr a znemožnili tak větší přesnosti a preciznosti. Další kaňkou byl dle slov hostů výkon rozhodčího, který často neodpískal některé zákroky, pak na druhé straně totožné zákroky odpískal, tudíž emoce začínali vřít a hra se začala přitvrzovat.

Penalta a srovnání

Skvělý vstup do druhé půle mohly mít Šilheřovice, když se útočník hnal sám na brankáře Zmiju, ale v při střele mu míč sjel z nohy, možná vinou terénu, ale také mohlo jít o nervozitu a možné znejistění, které stálo dvoubrankové vedení hostů. Hned po 10. minutách hry se domácím naskytla největší příležitost na srovnání skóre, po faulu hostů v pokutovém území rozhodčí ukázal na penaltový puntík a míč si vzal Kožušník, ten nejprve svůj pokus neproměnil, ale poté co brankář Kohler míč vyrazil, tak už bylo snadné ho uklidit do prázdné brány - 1:1. Jelikož hosté cítili křivdu, nesouhlasili s penaltou ani s některými verdikty hlavního rozhodčího, tak už emoce doopravdy vřely a neobešlo se to ani bez vulgárních výlevů na adresu rozhočího, který ale karty za tyto časté výlevy vůbec až k údivu domácích fanoušků neuděloval. Domácí v závěru mohli dvakrát otočit vývoj utkání na svou stranu a to nejprve v 83. minutě, když se jeden z hráčů Třebovic dostal do samostatného úniku, ale svůj lob nenamířil nejlépe a nakonec skončil vedle brány. Poslední šancí zápasu byla šance domácích v 89. minutě, pokus domacího hráče byl lehce tečovaný a skončil na rohu, ze kterého už Třebovice nic nevytěžili a tak utkání skončilo remízou.

Po návštěvě sportovního areálu Třebovic musíme říci velmi pěkné fotbalové prostředí, které v sobotním odpoledním utkání navštívilo 130 diváků, kteří vytvořili vcelku povedenou atmosféru!



Sestavy


SK Slavie Třebovice
R. Zmija [-] - Y. Son [-] (74. F. Šebák [-] ) , M. Schvarz [-] , V. Mikeš [-] (46. V. Kožušník [-] ) , J. Chrastina [-] , J. Foltýn [-] (74. Z. Červenka [-] ) , M. Jarecký [-] (81. L. Tsiligkaridis [-] ) , F. Balda [-] , T. Herudek [-] , M. Orlík [-] (81. D. Laub [-] ) , P. Hruzík [-]

TJ Sokol Šilheřovice
T. Köhler [-] - M. Maleňák [-] , D. Volný [-] , F. Václavík [-] (61. O. Sládek [-] ) , D. Lukáš [-] , D. Lukáš [-] , A. Hanus [-] , M. Volný [-] , D. Trojanovský [-] , P. Petr [-] (80. M. Psota [-] ) , A. D' [-]

ŽK: 43. D. Lukáš , 55. A. Hanus .
Počet diváků: 130. Rozhodčí: RITTER Jakub - SMETANA Patrik, HERDA Tomáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Petr Boráň

Expert: Michal Drnovský
Tip experta: remíza

Dva týmy namočené v sestupovém pásmu. Čekám nervózní fotbal z obou stran, kdy jeden tým bude vyčkávat na chybu druhého. Chyb bude dost, otázka je, kolik z nich bude potrestáno. Pokud vůbec.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích