Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

21.04.2024 15:00

18.kolo, Moravskoslezský | 1.B třída sk. B, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Demolice, Vřesina si smlsla na Třebovicích


Branky


10

18. kolo mezi Vřesinou a Třebovicemi nabídlo úžasnou podívanou! 138 diváků přihlíželo doopravdy ofenzivním hodům, jelikož toto utkání nabídlo úžasných devět branek.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Šibenice

Vřesinští měli dobrý vstup do utkání, když první gól padl už v 8. minutě po individuální akci se dostal Waszut do dobré příležitosti a z hranice osmnácti metrů vymetl šibenici na zadní tyč – 1:0. Jen o tři minuty později Troják poslal centr na Jiřího Peška a ten hlavičkou poslal míč vedle brány. Ve 33. minutě Jiří Pešek přihrál na bratra Martina a ten dokonce šel sám na brankáře Kučeru, ale svůj pokus poslal jen na břevno. Druhý gól přišel pět minut před koncem poločasu, v akci dva na jednoho se dostal Petr Boček a Jiří Pešek, nakonec první jmenovaný se dokázal prosadit – 2:0. Nutno dodat, že vřesinští v první půli měli jednoznačně více ze hry, ale svými chybami si doopravdy komplikovali hru a pak k tomu přispěli i vyhrocené situace.

 

Gólové hody

Vstup do druhé půle vyšel domácím skvěle, už v 52. minutě našel Jiří Pešek v malém vápně Petra Bočka a ten už jen uklízel do prázdné brány – 3:0. Jen o devět minut později přidal Boček další gól, když Michal Troják našel na zadní tyči schovaného Petra a ten završil hattrick – 4:0. Hůř bylo hostům v 69. minutě, když si vlastní gól po rohovém kopu dal Schvarz – 5:0. Po gólech Pračikova a Boháče už to bylo pro domácí 7:0. Hostům se v závěru už jen povedlo dvakrát snížit po brankách Schvarze a Kožušníka – 7:2. Vřesina vyhrála vysokým výsledkem a připsala si 3 body. Utkání přihlíželo 138 diváků a sledovalo krásnou podívanou.

 

 

 



Ohlasy k zápasu


TJ Vřesina
Vedoucí týmu Ondřej Karel Teichmann: V prvním poločase jsme byly fotbalovější a měli jsme více ze hry, ale vlastními chybami si sami komplikujeme hru Po přestávce nastoupila jiná Vřesina. Již jsme plnili to co jsme chtěli a přineslo to ovoce. Jen škoda, že na konci zápasu padli dva zbytečné góly.




Sestavy


TJ Vřesina
J. Bukovec [-] - M. Waszut [-] (80. M. Boháč [-] ) , M. Pešek [-] , V. Čech [-] , J. Pešek [-] , P. Boček [-] (80. Z. Říha [-] ) , F. Rončka [-] , V. Kocian [-] , O. Kocián [-] (46. M. Pračikov [-] ) , J. Pagáč [-] , M. Troják [-] (68. J. Kučera [-] )

SK Slavie Třebovice
T. Kučera [-] - V. Kožušník [-] , B. Pitsur [-] (83. D. Altman [-] ) , M. Schvarz [-] , J. Foltýn [-] , M. Orlík [-] , Y. Son [-] (46. D. Laub [-] ) , F. Balda [-] , T. Herudek [-] , Z. Červenka [-] (46. M. Šimon [-] ) , P. Hruzík [-] (51. L. Tsiligkaridis [-] )

ŽK: 31. O. Kocián , 34. M. Pešek - 42. M. Orlík , 69. M. Schvarz , 86. T. Herudek .
Počet diváků: 138. Rozhodčí: TVRDÝ Zbyněk - THIEMEL Karel, MORAVEC Roman.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů