Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.04.2024 15:30

16.kolo, Moravskoslezský | Opava | Okresní přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Slavkov uštědřil Žimrovicím první porážku v soutěži


Branky


11

Slavkov po půli vedl o tři branky. Ve druhé části dal další dvě a uštědřilo Žimrovicím první porážku v soutěži. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Slavkov vedl o tři branky

Slavkov přivítal na svém trávníku dosud neporažený celek ze Žimrovic. Od první minuty hrál Slavkov prim. Už ve třetí minutě ztracený balon Ondřeje Černého putoval po trase Schneider, Marek a Nikola Štýbar těsně nad hostující bránu. Za tři minuty zatáhl balon Marek, a krásně jej naservíroval Schneiderovi, jehož střelu zblokovala obrana. V 10. minutě vystčili růžky hosté, ale střelu Fajkuse brankář Borč vyrazil. Ve 13 minutě pak po podběhnutém balonu od Šehoviče přestřeli Honka trestuhodně branku. Domácí družina se dostala do vedení po čtvrthodině hry, když po dlouhém autu Žilky se nepovedená střela Nikoly Štýbara vrátila k bratrovi Filipovi, jenž zkušeně zavěsil – 1:0. Za čtyři minuty se hlavička hostujícího Hoppa dostala k Schneiderovi, který z dvaceti metrů nedal brankáři Šehovičovi žádnou šanci – 2:0. Ve 31. minutě pak pálil tesně vedle domácí Nikola Štýbar. Deset minut před přestávkou dostal Schneider míč za obranu a předložil jej jak na zlatém podnose Markovi, který ač atakován poslal balon do prázdné brány – 3:0. Za minutu prodloužil Marek míč za obranu na Filipa Štýbara, který donutil Šehoviče k zákroku. V závěru poločasu se připoměli i hostě. V 40. minutě nakopl míč po rohu Ondřej na bránu, ale Schauer míč neokázal usměrnit do brány. V samém závěru pak střelu Jakuba Hertela vyrazil u tyče brankář Borč. 

Slavkov vedení navýšil

Ve druhém poločase se hra zklidnila. V 53. minutě obešel Fajkus dva hráče, ale Borče nedokázal propálit. Na druhé straně o dvě minuty později postupoval Borunský sám na Šehoviče, ale v koncovce selhal. Dvacet minut před koncem zápasu po nahrávce Žilky vystřelil nechytatelně k tyči Borunský – 4:0. V 75. minutě vychytal krásnou robinzonádou Ondřeje Černého brankář Borč. Pátý hřebíček do rakve Žimrovic pak zatloukl sedm minut před koncem utkání po nahrávce Žilky Borunský, který se posadil Šehoviče a s klidem poslal balon do sítě – 5:0. Žimrovice tak utrpěly první porážku v soutěži a ztrácejí na vedoucí Štítinu už 10 bodů. 

 

Slavkov v příštím kole jede do Kozmic. Žimrovice budou hostit Vávrovice.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Slavkov B
Adam Klement (asistent trenéra): Pro nás to byl poločas snů, když jsme mohli vést ještě alespoň o dvě branky. Věděli jsme, že soupeř má pomalejší kraje obrany, takže jsme zvolili ostrou hru přes křídla. Žimrovice měli hru postavenou na balonech na Fajkuse, kterého jsme dokázali eliminovat. Druhý poločas byl už soupeř nebezpečnější, hlavně díky výbornému Černému, který byl na začátku zápasu utopený na stoperovi. Pro nás důležitá výhra, extra před hodně těžkým zápasem v Kozmicích.

TJ Žimrovice
Radek Kříž (trenér): Dneska jsme to lepili, jak se dalo. Začátek byl špatný, první dva góly jsme jim dali jak na zlatém podnosu. Pár šancí jsme pak sice měli, ale nedali. Domácí skóre navýšili, a vyhráli zaslouženě. První prohra, ale nejsme kapela, abychom pořád vyhrávali.



Sestavy


TJ Sokol Slavkov B
D. Borč [-] - B. Malček [-] , D. Kubala [-] , D. Pavelek [-] (60. T. Vícha [-] ) , D. Slavík [-] (73. D. Vícha [-] ) - D. Marek [-] (46. A. Žilka [-] ) , A. Honka [-] (65. M. Slunský [-] ) , F. Štýbar [-] , J. Schneider [-] (46. J. Borunský [-] ) , Š. Žilka [-] - N. Štýbar [-]

TJ Žimrovice
D. Šehovič [-] - R. Heider [-] (46. R. Hrbáč [-] ) , J. Ondřej [-] , F. Paláček [-] , J. Schauer [-] (70. A. Dušek [-] ) , L. Fajkus [-] , M. Hopp [-] , M. Režnar [-] , O. Černý [-] , J. Lukačovič [-] , J. Hertel [-]

ŽK: 47. D. Borč , 63. D. Kubala - 39. J. Schauer , 65. L. Fajkus , 80. F. Paláček . ČK: 80. F. Paláček .
Hráči zápasu: B. Malček .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: KOPPERBERG Michal - MEIER Milan, HROCH Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tomáš Holata

Expert: Tomáš Šenk
Tip experta: výhra hostů

Slavkov sice venku potrápil Stěbořice. Ale Žimrovice budou chtít stala prohánět Štítinu. Takže každý zápas musí bodovat na plno. Tip 2

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů