J. Chlomek 20.
J. Hojsák 68. (p.)
2:1
(1:1)
33. M. Ott
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.10.2015 14:30

10.kolo, Středočeský | Nymburk | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rožďálovice porazily Hrubý Jeseník spornou penaltou


Branky


20. J. Chlomek , 68. J. Hojsák (p.) - 33. M. Ott
0

"Dvě vysoké porážky od předních týmů tabulky neuvedly Hrubý Jeseník do ideálního psychického rozpoložení, jaké by bylo na zápas se čtvrtými Rožďálovicemi potřeba. Ty nesmí ztrácet se slabšími soupeři, pokud chtějí přezimovat na některém ze tří nejlepších míst tabulky a já věřím, že za tím vykročí vítězstvím v desátém kole." Takto se vyjádřil k utkání Rožďálovic s Hrubým Jeseníkem záložník Přerova nad Labem Jan Kolenský.
Jeho slova se ukázala jako pravdivá, otázkou však zůstává, nakolik k tomu dopomohl rozhodčí Jaroslav Lerch.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté odpověděli na rychlý první gól

Utkání se rozběhlo v rychlém tempu. Dle postavení v tabulce byli domácí považování za favority zápasu a od začátku to potvrzovali větším držením míče a aktivitou směrem vpřed. Přesto si vybojovali jen několik málo zakončení a to z nepříjemných střeleckých pozic, odkud branku Lukáše Puldy příliš neohrozili.
K prvnímu kloudnému zakončení se dostal po průnikové přihrávce domácí Josef Chlomek a ve dvacáté minutě otevřel skóre zápasu. Pomezní rozhodčí před vstřelenou brankou mával offside, ale hlavní sudí gesto ignoroval a nechal domácí zakončit. Následně se skupinka hráčů hostí pustila do debaty s rozhodčím, na jehož rozhodnutí už nic změnit nemohla, ale byla způsobem obdržení branky velmi rozhořčena. Během několika dalších minut viděli hráči Hrubého Jeseníku dvě žluté karty. Přesto se hosté nevzdali a dokázali vyrovnat.
Ve 33. minutě se o to postaral střelou z vápna, která byla dále tečována domácím obráncem, útočník Hrubého Jeseníku Miroslav Ott
Do kabin šli mužstva smírně, v kabině hostí přesto panovalo rohořčení ze způsobu obdrření branky a počtu obdržených žlutých karet.

Rožďálovicím zajistila vítězství sporná penalta

 Ve druhé půli si sudí u hostujících fotbalistů reputaci jen zhoršil. Odpískával jim sebemenší fauly, které se zdály být často dokonce otočené a zastavoval tak především jejich útočné akce. Hráči se zdáli být rozkouskovanou hrou otrávení, přesto měli chuť se vzepřít způsobu řízení utkání a vstřelit rozhodující branku, díky níž by porazili favorita. Ledovou sprchou pro hosty bylo odpískání pokutového kopu po vypíchnutí míče domácímu hráči Petrem Dvořákem, po němž útočník upadl. Nařízenouenaltu v 68. minutě proměnil Jakub Hojsák.
Na druhé straně odehrál o chvíli později v soupeřově šestnáctce odehrál míč hlavou jesenický útočník Lukáš Hurych, který byl následně drsným zákrokem poslán na zem, což nechalo rozhodčího v klidu a nechal hru pokračovat
Hosté si tak z Rožďálovic odvezli více než hořkou prohru.

 



Ohlasy k zápasu



Hrubý Jeseník
Lukáš Krejčík: Asistent trenéra hostí byl nevídaně rozhořčen, především kvůli výkonu hlavního sudího: "Fotbal nebyl žádná podívaná, hlavně proto, že rozhodčí Lerch z toho dělal bramboračku. Nejprve ignoroval pomezního který mával postavení mimo hru a z toho Rožďálovice vstřelily vedoucí branku na 1:0. Po následné zbytečné debatě jsme sbírali samé žluté karty. Rozhodčí jasně pískal pro domácí i ve druhém poločase, kdy otáčel fauly a nemohli jsme se ani dostat za půlku. Penalta proti nám byla více než sporná, zato jasná pro nás po likvidačním zákroku odpískána nebyla. Jsem spokojený s výkonem našich hráčů, bojovali do poslední minuty. Ale zápas byl v režii pana rozhodčího Lercha, což bylo k pláči a mrzí mě to snad více než prohra 0:7 na Loučeni."



Sestavy


FC Trnavan Rožďalovice
J. Špígl [-] - T. Nechánský [-] , D. Hora [-] , J. Nechánský [-] , J. Chlomek [-] , J. Hojsák [-] , L. Táborský [-] , J. Blažek [-] , T. Pavel [-] , V. Kunc [-] (74. J. Najmon [-] ) , T. Hoffmann [-]

Hrubý Jeseník
L. Pulda [-] - R. Stránský [-] , R. Hurych [-] (79. M. Lejnar [-] ) , P. Stránský [-] , V. Pivec [-] , T. Hurych [-] - D. Pulda [-] , P. Čepička [-] , J. Bobek [-] - M. Ott [-] , L. Hurych [-] -

ŽK: 36. V. Kunc , 62. J. Hojsák , 85. J. Najmon - 15. M. Ott , 15. L. Hurych , 32. R. Stránský , 35. T. Hurych , 40. P. Čepička .
Místo: Rožďalovice. Počet diváků: 60. Rozhodčí: Lerch Jaroslav - BLAŽEK Jaroslav (N), MILLER Václav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.