2:4
(1:3)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.08.2015 17:00

4.kolo, Pardubický | Pardubice | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Křičen doma nestačila na Opatovice a prohrála 2:4.


Branky


19. D. Biath , 53. D. Biath - 25. J. Hladík , 42. J. Balog , 44. J. Richter , 61. J. Balog
0

Trápící se Křičeň přivítala ve třvrtém kole na svém trávníku zatím stoprocentí Opatovice nad Labem, které byly pro tento zápas jasným favoritem. Utkání kde padlo celkem šest branek sledovalo v Křičeni 90 díváků. Zajímá Vás jak tento zápas probíhal? Více se dozvíce v následujícím reportu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dva góly do šatny dostala Křičeň.

Od začátku první půle se snažil domácí celek získat převahu na svojí stranu. Domácí velmi často přecházeli do rychlých protiútoků a snažili se vstřelil první gól tohoto zápasu, aby mohli získat konečně první body v této sezóně. Jejich snaha a tlak na hostující branku se jim brzo vyplatil a to v 19. minutě zápasu, kdy domácí poslal do vedení Biath Daniel. Postupem času po této brance se hra vyrovnala a to hrálo do karet hostujícímu celku který dokázal do poločasu ještě třikrát skórovat. Nejprve za hosty dokázal skórovat obránce Jan Hladík v 25. minutě zápasu.  Vyrovnaný stav vydržel skoro až do první půle, ale v 42. minutě se dostal k balónu nejlepší hráč minulého kola Balog Josef, který se ve své šanci nemýlil a poslal hosty do vedení. Další velkou ránu zasadil hostům v 44. minutě Richter Jakub, který svojí brankou poslal hosty do vedení 1:3.

Hosté si závěrečný tlak domácího celku pohlídali.

Druhou polovinu začali domácí opět aktivněji než hosté a  v 53. minutě zápasu se jím podařilo po chybě hostující obrany snížit stav na 2:3. Autorem této branky byl již zmíněný Biath Daniel. Toto snížení trvalo pouze osm minut, protože v 61. minutě zápasu byl nařízen trestný kop, který proměnil Balog Josef a tak hosté vedli o dva góly. Jak se blížil konec zápasu domácí celek se snažil s tímto stavem ještě něco udělat, ale i přes velkou snahu a úsilí se stav neměnil a tak hostující Opatovice si odváží tři body.



Ohlasy k zápasu



AFK Opatovice n. L.
Trenér Vondřejc: "Spolehlivá obrana a přesné střelecké zakončení akcí přineslo našemu mužstvu další tři body do tabulky. Pochvala pro celý kolektiv za bojovný a zodpovědný výkon."



Sestavy


SK Křičeň
P. Štěpánek [-] - L. Půlpán [-] , P. Hackenberg [-] , V. Tomášek [-] , J. Ginter [-] - P. Malý [-] , L. Hanzl [-] , B. Blažek [-] , M. Urbanec [-] - A. Šprync [-] , D. Biath [-]

AFK Opatovice n. L.
P. Hampl [-] - V. Jičínský [-] , L. Baloun [-] , M. Jozíf [-] , J. Hladík [-] - P. Bartoníček [-] , T. Valenta [-] , T. Krsek [-] , M. Jánoš [-] - J. Balog [-] , J. Richter [-]

Místo: tráva. Počet diváků: 90.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.