Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.09.2015 16:30

8.kolo, Ústecký | Krajský přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Postoloprty doma opět vyhrály


Branky


0

Postoloprty si pomalu a jistě začínají zvykat na krajský přebor a výsledkem toho všeho je další domácí výhra, tentokrát nad týmem Srbic, který nenašel recept na dobrou hru domácích a odjel s prohrou 4:2.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Aktivita Postoloprt byla oceněna

Postoloprty začaly utkání aktivněji než soupeř, ačkoliv ten zahrozil v 11.minutě, kdy těsně vedle tyče hlavičkoval Kulhánek. útočnější ale stále byli domácí, když se do velké šance dostal v 17.minutě Pechát, který se ale nadvakrát nedokázal prosadit. Hned o minutu později se Postoloprty konečně dočkaly branky. Po faulu na Daniela Zíchu sudí těsně u hranice velkého vápna nařídil přímý volný kop. K jeho exekuci se postavil Barton a střelou přes zeď poslal domácí do vedení - 1:0. Ve 25.minutě musel kvůli zranění střídat domácí kapitán Oldřich Zícha a od tohoto okamžiku se hra obou mužstev srovnala a náznaky šancí byly i na straně Srbic. Nic vážného si ale nevytvořily a na hřišti tak byli viditělnější hlavně domácí, což potvrdil druhý gól, o který se postaral ve 39.minutě Daniel Zícha. O dvě minuty později bylo na hřišti v Postoloprtech opět veseleji. Na zahrávaný rohový kop si naskočil Pavel Pechát a hlavou zvyšoval na rozdíl tří branek.

Srbice na domácí nevyzrály

Druhý poločas už byl mnohem vyrovnanější, šance byly na obou stranách, ale žádná z nich nebyla natolik vážná, aby skončila pokusem o branku. Obě mužstva dobře bránila, což se odrazilo právě na množství vytvořených šancí. Diváci dlouho čekali na další branku a ti trpěliví se dočkali v 73.minutě. Po přihrávce Kulhánka, utekl po pravé straně Salák a z úhlu úspečně zakončil. Branka hosty nabudila a začali hrát mnohem aktivněji. Další srbický gól mohl přijít hned o minutu později, ale Kulhánek minul. V 81.minutě rozhodčí odpískal faul na Daniela Zíchu. K přímému kopu se postavil Junek, nacentroval na Bartona a ten se hlavou nemýlil - 4:1. Srbicím se ještě podařilo 84.minutě vstřelit druhou branku, zásluhou Jana Konečného. To však bylo z jejich strany vše. Postoloprty tak na domácí půdě slaví výhru 4:2.



Sestavy


FK Postoloprty
P. Junek [-] - M. Barton [-] , O. Zícha [-] (30. D. Fleischman [-] ) , T. Holečka [-] , Z. Kouba [-] (80. F. Baník [-] ) , D. Zícha [-] , L. Papežík [-] , M. Junek [-] , P. Ploc [-] , E. Bránický [-] , P. Pechát [-]

TJ Sokol Srbice
Z. Divecký [-] - D. Lipert [-] - A. Švábenský [-] (88. D. Netušil [-] ) , M. Kulhánek [-] , K. Jelen [-] - J. Malec [-] (85. P. Kordule [-] ) , M. Salák [-] - J. Konečný [-] , M. Vitner [-] (61. M. Partík [-] ) , V. Havlík [-] , P. Kliský [-] (75. M. Melichar [-] )

ŽK: 41. M. Salák , 57. A. Švábenský , 80. V. Havlík .
Místo: tráva. Počet diváků: 110. Rozhodčí: Krutina Radek - ZAVADIL Jakub, NEDVĚD Vít.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.