Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.11.2015 10:00

13.kolo, Ústecký | 1.B třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Uragán Polanský rozhodl derby


Branky


0

Fotbalisté Benešova v derby porazili Malšovice 4:2. Hattrickem se blýskl útočník Jan Polanský.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Malšovice byly lepší, domácím pomohl klasický "šatňák"

Vstup do utkání se Benešovu nevydařil, jeho hráči hráli ustrašeně. Malšovice byly lepší a do zaslouženého vedení je dostal po čtvrt hodině Hora. Domácí vysvobodil ve 44. minutě Pop, který i díky chybě Hvozdoviče vyrovnal.

Benešov převzal otěže a utkání otočil

Po změně stran se role obrátily. Benešov se zlepšil a tlačil se za vítěznou trefou. Hrdinou se stal Jan Polanský, syn benešovského trenéra. Tomu stačilo pár minut na čistý hattrick. Domácí forvard nejprve vystřelil přes několik hráču a míč zapadl do sítě. Pak vedomě vložil nohu do další střely, Hvozdovič byl bezmocný. Třetí trefu přidal Polanský po parádní domácí akci, kdy se Benešov prokombinoval až do vápna, Polanský to dostal proti noze a hattrick byl na světě. Malšovice už dokázaly pouze kosmeticky upravit výsledek, když se po rohovém kopu prosadil Nedělka.



Ohlasy k zápasu


MSK Benešov nad Ploučnicí
Jan Polanský, trenér MSK Benešov n. Pl.: "Byl to zápas dvou rozdílných poločasů. V tom prvním byly lepší Malšovice. My jsme museli pozměnit sestavu a bylo to znát. Z kabiny ale kluci přišli jako vyměnění, byli jasně lepší a mohli dát daleko více branek."

FK Malšovice
Radovan Urban, funkcionář FK Malšovice: "Myslím si, že zápasu by více slušela remíza. Škoda první půle, tam mohli dát kluci více branek. Utkání by se pak určitě vyvíjelo jinak."



Sestavy


MSK Benešov nad Ploučnicí
J. Minařík [-] - J. Staněk [-] , V. Verbíř [-] , M. Hora [-] , F. Kropáč [-] - J. Jäger [-] , R. Horvát [-] , P. Ondrejkovič [-] - D. Marek [-] , J. Polanský [-] (86. J. Doktor [-] ) - A. Pop [-]

FK Malšovice
P. Hvozdovič [-] - V. Zápotocký [-] - T. Klínský [-] - D. Nedělka [-] - P. Stránský [-] , P. Veselý [-] , J. Podloučka [-] (73. M. Virkovský [-] ) , M. Hoffmann [-] , D. Kutzler [-] , J. Veselý [-] , P. Hora [-]

Místo: Benešov nad Ploučnicí. Počet diváků: 70. Rozhodčí: Svoboda Evžen - SPIŠÁK Dušan, BLÁHA Svatopluk.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.