2:0
(2:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.11.2015 14:00

11.kolo, Ústecký | 1.B třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Soběchleby v boji o špičku vyzrály na Horní Podluží


Branky


11. J. Kudža , 29. L. Mráz
0

Domácí tak drží druhé místo, hosté jsou na páté příčce.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Oba celky trápil špatný terén

Hřiště v Soběchlebech nenabídlo hráčům valnou kvalitu. Spíše naopak. Do vedení se dostali domácí, když v 11. minutě se Kudža prodral po lajně a jeho nepovedený centr skončil šťastně za zády Hoffmann. Po půl hodině se navíc po standardní situaci prosadil kapitán Mráz, když míč po jeho střele prošel celým vápnem a skončil v brance. Soběchleby rázem vedly 2:0. Třetí trefu mohl přidat znovu Mráz, který se po faulu na Kodeše postavil k pokutovému kopu. Domácí záložník ho ale neproměnil a ke slovu se dostali hosté. V obrovské šanci se objevil Bandas, jenže záložník Čechie celou sitauci nevyřešil dobře.

Podluží mělo šance, Pícha však čisté konto nepustil

Po změně stran se domácí spoléhali na rychlé brejky, hosté měli více ze hry. Museli se už ale obejít bez zraněných Drátovníka a Vavrince. Jenže branka Čechii nebyla souzena, Soběchleby se mohly spolehnout na vynikajícího Píchu v brance. Domácí tak podruhé v řadě vyhráli, Horní Podluží však svým výkonem rozhodně nezklamalo.



Ohlasy k zápasu


TJ Soběchleby
Jiří Kudža, záložník TJ Soběchleby: "Opět na nás čekal velmi špatný terén, se kterým se musely poprat oba týmy. Soupeř nehrál vůbec špatně, o to více si vážíme vítězství. Hodně nás podržel brankář Pícha."

TJ Čechie Horní Podluží
Martin Petružálek, trenér Čechie Horní Podluží: "Domácím jsme nedali nic zadarmo. Bohužel jsme se nedokázali popasovat s hodně špatným terénem."



Sestavy


TJ Soběchleby
L. Pícha [-] - A. Klinger [-] , J. Renč [-] , K. Kodeš [-] (84. V. Poláček [-] ) , L. Mráz [-] , D. Holenda [-] (63. L. Láska [-] ) , J. Řehák [-] , J. Kudža [-] (87. D. Batelka [-] ) , J. Bujnovský [-] , P. Potměšil [-] , D. Goldbach [-] (79. P. Doležal [-] )

TJ Čechie Horní Podluží
J. Hoffmann [-] - M. Drátovník [-] (46. O. Zelinger [-] ) , J. Chaloupecký [-] , M. Vavrinec [-] (28. J. Šolín [-] ) , P. Bandas [-] , D. Čech [-] , D. Hermann [-] , M. Boštík [-] (77. M. Krajčovič [-] ) , L. Sobota [-] , V. Riedel [-] , L. Peleška [-]

ŽK: 78. K. Kodeš , 86. P. Doležal , 90. V. Poláček - 24. L. Sobota , 72. M. Boštík , 77. D. Čech .
Místo: Soběchleby. Počet diváků: 90. Rozhodčí: Kolátor Petr - MATERNA Jiří, TESKA Miroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.