4:1
(1:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.11.2015 14:00

12.kolo, Ústecký | 1.B třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

České Kopisty zaválely, Černiv byl bez šance


Branky


0

Domácí předvedli jeden z nejlepších výkonů v sezóně a zaslouženě vyhráli 4:1.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Černivu brzké vedení nebylo moc platné

Sotva se domácí rozkoukali a už prohrávali. Po chybě v obraně se ke střele dostal Roman Lubas, který dostal hosty do vedení. Domácí to ale nepoložilo a brzy bylo srovnáno. Rážek se dostal z levé strany až přes Choduru, kterého nekompromisně propálil. Vedení mohl domácím darovat Petr Tůma, jenže míč z pokutového kopu poslal pouze do břevna.

Domácí na hřišti dominovali

Pokud by se dala první půle považovat za vyrovnanou, tak v té druhé na hřišti kralovaly České Kopisty. Domácí tak nepotvrdili, že jim v poslední době druhé poločasy herně nevycházely. V 51. minutě utekl po pravé straně Kunert, míč se dostal k Petru Podanému, který si už věděl rady. Domácí dominovali a odměnou jim byly dva slepené góly. V rozmezí dvou minut přišly na řadu dvě standardní situace. V 73. minutě se prosadil opět Petr Podaný, o chvilku později uzavřel skóre Tůma, který si tak napravil reputaci po zpackané penaltě.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol České Kopisty
Václav Kutzler, trenér TJ České Kopisty: "Kluky musím pochválit, předvedli asi nejlepší výkon v sezóně. Nepoložilo nás brzké vedení soupeře, ani zahozená penalta. Jsem rád, že nám po dlouhé době vyšel druhý poločas, který byl opravdu parádní."

Sokol Černiv
Marcel Týce, předseda TJ Černiv: "Gratuluji domácí, vyhráli naprosto zaslouženě. Pokud byl první poločas vyrovnaný, tak v tom druhém byly České Kopisty jasně lepší."



Sestavy


TJ Sokol České Kopisty
F. Kubíček [-] - P. Rážek [-] , P. Tůma [-] , D. Kunert [-] (83. J. Šumichrast [-] ) , R. Horák [-] , P. Podaný [-] , M. Krejza [-] (61. J. Krejza [-] ) , L. Podaný [-] , M. Burza [-] , T. Plzák [-] , T. Bergl [-]

Sokol Černiv
T. Chodura [-] - A. Klug [-] , M. Miko [-] (75. J. Lubas [-] ) , Z. Bouška [-] , M. Prágl [-] , R. Lubas [-] , V. Cíl [-] , P. Vít [-] (41. M. Netolický [-] ) , P. Vít [-] , P. Lédl [-] (46. V. Udatný [-] ) , T. Lédl [-]

ŽK: 41. P. Podaný - 19. M. Miko , 24. Z. Bouška , 87. A. Klug . ČK: 84. Z. Bouška .
Hráči zápasu: L. Podaný , P. Podaný .
Místo: České Kopisty. Počet diváků: 100. Rozhodčí: Kolátor Petr - MATERNA Jiří, PROVAZNÍK Adam.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.